Ayda iki kere, bilemedin üç kere o iş oluyor. Rekorumuz haftada bir kere.3 yıldır evliyiz. Yeni evliyken de aşırı sık yapmıyorduk, haftada üç dört kere falan oluyordu. Zamanla bunu da kaybettik. Ben yaklaşmasam bana elini sürmüyor. Bazen gurur yapıp yaklaşmıyorum, kırk yılda bir kendisi bana geliyor, beş dakika içinde işini halledip sırtını dönüp yatıyor. Benim mutluluğumu, tatmin olup olmadığımı hiç düşünmüyor. Severek evlendik. Çirkin değilim, pasaklı değilim, bakımsız değilim. Niye böyle yaptığını anlayamıyorum. Defalarca konuşmaya çalıştım. Sakince konuşsam da kavga çıkarsam da adamda hiçbir şey değişmiyor."Bir sorunun mu var? Suç değil, ayıp değil. Doktora gidelim, evliliğimizi düzeltelim."diyorum. Beni geçiştirip duruyor. Çocuğum babasından ayrı büyümesin diye, eşimi seviyorum diye bugüne kadar savaştım ama ben de insanım. Benim de gençliğimi, kadınlığımı yaşamaya hakkım var. Yanılıyor muyum? Eşimden boşanmalı mıyım?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl13 yıldır aynı muhabbetin içindeyim. İlk seneler üstünden inmiyordum. O da memnun etmek için ugraşıyordu. Baktı başedemiyor, ne yapsa beni çok uzun süre durduramıyor, pes eder gibi bıraktı.
Adam koltukta yatıyor kaç sebedir. Yanıma gelmeye korkuyor çünkü biliyor yanımda yatsa bi şekilde üstüne çıkacam. Libidosu düşük, testisler dolunca geliyor dediğin gibi kısa sürede bitiyor, 2. 3. ye yeltenmiyor.
Önceleri en azından tekrar yapardık.
Şimdi o bile çok az sıklıkla.
Ve bu durum inanılmaz canımı sıkıyor.
Konuştum, anlattım, kavga ettim, tripler attım. Yok hiç birşekilde benim istediğim kıvama gelmedi. Ortada bile buluşamadık.
Güzelim, bakımlıyım, seksapalitem yüksek. İstekli ve cilveliyim. Hiç bir şey etkilemiyor daha çok istemesini.
Bi sürü fantezi kıyafetler alıyorum. Adama işlemiyor.
Kendimi oyalayacak şeylere yöneldim. Dışa açılmamak için. Çünkü bunu alışkanlık haline getirirsem vazgeçemem.
Sorumluluklar çok boşanamam ki boşanmaz da süzme âşık.
Yani verebileceğim hiç bir tavsiye yok.
İlerde bahaneleri de olacak.
Yorgunum, hastayım, canım sıkkın, başım ağrıyorlar duyacaksın.
Onun keyfine kalacak bu iş.
66 Yorumla- +1 yıl
Böyle ömür mü geçer ya
- +1 yıl
Durum kotuymus. Aldattin mi hic
- +1 yıl
Agzına saglik
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy ona boşanalım buna boşanalım. Madem boşanmaya bu kadar meraklısınız neden en başta karşıdaki insanı iyice tanımadan, evlilikten ve cinsellikten beklentisinin ne olduğunu sormadan evleniyorsunuz. Ben aseksüelim mesela, bu yüzden bir seksüelle evlilikte anlaşamam. Bunun farkındayım ve karşımdaki seksüel biri olduğunda konuşuyorum, cinsel yönelimler farklı olunca genelde de kafa uyuşmuyor ve yol yakınken ilişkiyi bitirmeye karar veriyoruz. En başta cinsellik dahil her şey konuşulmalı, sonra böyle anlaşmazlıklar olabiliyor. Boşanmak yerine karşılıklı konuşmayı ve gerekirse çift terapistine gitmeyi deneyin. Eşiniz sizinle gelmek istemese de ilk önce siz tek başınıza gidip bir uzmandan yardım alın, uzmanın tavsiyeleriyle hayatınıza yön verin ve eşinize ona göre davranın. Belki ilerleyen zamanda o da uzmanla görüşmeye ikna olur. Ve siz de vakit geçirebileceğiniz başka faaliyetler yapın, mesela spora gidin, yürüyüş yapın. Kendinize zaman ayırın
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@lolli34 bunu mu anladınız bu yazdıklarımdan sahiden? Nerde yazmışım evlenmeden cinsel ilişkiye girin diye. Ki isteyen girer istemeyen girmez, insanların kişisel tercihleri sadece kendisini ilgilendirir ama pekala karşılıklı konuşulabilir evlilikten beklentin ne vs. Diye. Buna göre ya evlenilirsin ya da ayrılırsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim kocamda ayni 2 yildir evliyiz cocugumuz yok haftada 3 kere yapiyorduk simdi haftada bir olursa op basina koy bizde severek evlendik 72 kiloydum onun icin kilo verdim 55 kiloyu dustum eve gelmeden banyo yapiyorum tertemiz oluyorum altima bir sey giymiyorum kulot bile giymiyorum gorurde cani ceker diye yok gene yok , bazen maddi durumumuz iyi aldatiyorsun desen yalan soylese yuzu kizarir canım onu da yapamaz yok abi yok
710 Yorumla- +1 yıl
Biraz sabır 25 sene sonra çözülür sorun.
- +1 yıl
Seninki daha betermis
Cevap sahibi+1 yılsaldiriyorum zaten zorla dusa sokuyorum oldugu yerde oral yapiyorum zorla yani istesin anal yapalim hic orali degil anlamiyorsunuz ustune ordek gibi ziplamanin ne anlami o beni degil ben onu yapiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEskiciye ver yerine mandal leğen muşamba al garantisi devam ediyorsa iade et
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir evlilikte haftada en az 3 kez cinsellik yaşanmıyor ise boşanma veya aldatma kapıda demektir. Uzmanların çoğu da bu konuda aynı fikirde. Ne yalan söyleyeyim, eşin umutsuz vaka değişeceğini hiç zannetmiyorum. Ama yine de bunca yılın hatrına bir terapiste götür. Kadınını doyuramayan koca da bir zahmet erkeğim diye gezmesin, adam gibi kadınını doyuran eşlere haksızlık oluyor.
41 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer konuşarak çözüm bulamıyorsanız önündeki seçenekler bellidir: Boşanıp yeni bir hayat kurmak, boşanmayıp bir sevgili veya fb edinmek ya da rahibe hayatına alışmak.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOtur güzelce söyle ben bir kadınım ve benim isteklerim var eğer bunları karşılayamayacaksan ayrılalım de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
saglık sorunları ve sende sorun yoksa psıkolojık sorunlar konjektürel sorunlar maddıyat hepsi ıcınde olabılır.
bır tavsıye pompadan yarım saat önce senin camışa epimedyumlu macun yedır 3 cay kasıgı falan sende al , sonra bana tesekkur edersınız.
aktar ecz benzınlıklerde bulunur ayrıca ;
https://www.trendyol.com/themra/epimedyumlu-bitkisel-karisimli-macun-240-gr-p-269615297
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAa bu ben :))
Ayda 2-3 kez yapıyoruz. Kanka gibiyiz eşimle. Fakat bir kaç nokta var farklı. Evlendikten sonra inanılmaz kilo almaya başladı. Çocuk olunca zaten ipin ucu iyice kaçtı. 120 kilo biraz fazla bir kadına.
Ha ayrıca yatakta sadece uzanıp herşeyi benden bekler. Son 1 senedir saksoya alıştırdım da, bunu yapıyor şükür.
Takviye kullanın, biz konuştuk bu konuda ve öyle yapıyoruz. Fakat o zaman da karım perişan oluyor. İstekliyim, alet müsaade ettikçe perte çıkarıyorum karımı. Tek posta yetiyor, ikinciye ise bayılmış numarası yapıyor. Uyandırıp yapıyorum.
Bunun çözümü takviyeler, demedi deme.
06 Yorumla- +1 yıl
Eşin kilo alınca yatakta zevk alıyor musun. Ya da şöyle diyeyim beğeniyor musun zayıfla kilo ver diyor musun ona. Normalde beğeniyor musun onu. Ben de kilo aldım evlendikten sonra 167 boy kilo 87.3 oldu eşim içinden geçeni anlatmıyor bana güzelsinde böyle de sadece külon var diyip duruyor. Ve seks konusunda nasıl şeyler istersin dediğimde ses çıkarmıyor ve soğuk gibi duruyor. Zayıfla o zaman diyor.
Cevap sahibi+1 yıl@neşelibaby büyük ihtimalle seni kucağında becermek istiyor. Ben istiyorum fakat yapamıyorum. 88 kiloyken kucağıma alıyordum fakat artık alamam, daha fazla kilosu var çünkü..
İstersen sana yazayım- +1 yıl
Evet bazen koltukta oturunca kucama gelsene der sığmıyorum kucağına ama rahat olamadığım için iniyorum bende. Belkide kilolu yum diye pek yanaşmıyor ama dün ben söyledim diye yaklaştı vazgeçti derken dayanamadı oldu 😅
Cevap sahibi+1 yıl@neşelibaby oh yarasın, yapıştırdı yani ahahha
- +1 yıl
Evet 2 dk sürmedi hemen rahatladı beyefendi. Uyuyacağımız zaman da ama böyle tatlı oluyor demi aşkım dedi. Bende anlamadım sustum derken meğersem ilişki hoşuna gitmiş 😂
Cevap sahibi+1 yıl@neşelibaby olayı sana bırakmış desene 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendinize oyuncak almayı denediniz mı vibratör gibi? seks hayatiniza renk katmaya çalıştıınız mı? Hep aynı şeyler sonra sıkıyor yani. Bence kendinize bir şeyler alın ve eşiniz görsün gördükten sonra emin olun hep yapmak isteyecekdir. Ha baktın istemiyor yanında aç vibratoru kendini tatmin et öküz degilse devamını getirir zaten
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen de yaşadım bunu ve devamında Bi hata yapıp aldattım sonrasında açığa çıkınca neden olduğunu anlattım kendimi savunmuyorum ama ihtiyaç meselesi bu gitmek istersen de haklısın ama yapan kadar da yaptıran suçludur dedim uzun Bi konuşmamız oldu tek sebep bu mu dedi evet dedim o zaman senin istediğin gibi oluyum dedi ve olmaya çalıştı ve bu çalıştığı sürece en ufak yanlışım olmadı
Kendi yaşantımdan bir kesit belki yardımcı olur diye anlattım işin çok ama çok zor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence boşanmalısınız. Çünkü ileride daha da kötüye gideceğinden emin olabilirsiniz. Bir kadın böyle bir şeye ne kadar daha dayanabilir ki? Şu an arada aşk ve sevgi olduğu için buna katlanıyorsunuz. İlerisi daha da kötü olacaktır emin olun bundan..
00 Yorumla Acaba sen uyumunuz mu yok.
Ne kadar güzel olsan da seni beğenmeyebilir belki de suç onda erken boşalıyor diye modu düşüyor.
Bu senin güzel ya da alakandana çirkin olmamla alakalı değil eğer çekim yoksa olmuyor maalesef.
Yoksa ilgilenilmesi lazım güzel bir ön sevişme gerektiği kadar ilgi alaka ve güzel bir seks ama uyum yoksa hiç birisi olmuyor istemiyor insan00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. rutin ayda bir geliyor hu soru. size laf atmiyorum ama hep ayni hikaye/ayni olay. muhtemelen evliliklerin bir cogu boyle. bi yere varmayan cinsellikten yoksun evlilikler bitmeye mahkumdur.
soylediklerinde cok haklisin. ama. sirf cinsellik icin cocuk da varsa bosanma bence00 Yorumla
+1 yılSırf bu yuzden boşanilmaz. sacma sapan nedenler yüzünden ayrılıyorsunuz sonra en büyük zararı çocuklar görüyor onun bunun oyuncağı oluyorlar. madem rahatsızsan çocuğunu babasına bırakıp istediğinle zevkini insan gibi konuşarak yapabilirsin. kimse kimseyi zorla nikahinin altında tutmuyor
00 Yorumla
+1 yılBak hanim ablacim bu durum boyle giderse bence ayrilmaniz lazim cunki cinsellik evlilikte olmazsa olmazdir seni evlilige baglayan en buyuk unsurdur coluk cocuk yoksa. En guzel yolu temizce ayrilmaktir yasin daha gencken boyleyse sonrasi 6ayda bile olmaz Allah yardimciniz olsun peki esinde sagkik sorunu var mı
00 YorumlaHerkes boşan demiş, olanı yıkmak kolaydır, her insan aynı değildir, belki kocan aseksüel veya ne bileyim işleri yoğun, veya erken boşalma sorunu var, veya kendini çirkin hissediyor, kesinlikle bir terapi şart, bunu güzelce konuşmaya çalış, seviyorsan mücadele et, yıkması kolay, devam ettirmeye çalış bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de öyleyim 5 senedir. Ama sırf bu yüzden ayrılamam yani. Napalım herkes sekste orgazm olacak diye bişey yok. Elimizdekine rıza göstericez mecburuz
110 YorumlaGurur yapıp yaklaşmadığınızı söylüyorsunuz. Kocanız... Arzuladığınız zaman gurur yapmayın, hatta siz ilk ateşi yakın. Size karşılık vereceğini düşünüyorum..!
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılona boşanmak istediğini söyle nedenini sorduğunda ona bu durumu anlat gerçekten artık bu durumdan rahatsız olduğunu ya bu halini değiştireceğini ya da ondan boşanacağını söyle
71 Yorumla- +1 yıl
Müko olması gereken bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılbendede aynı sorun var ne yapacagımı inan bilmiyorum eşime yanaşıyorum birbirimzi severek evlendik cinsel hayatımız yok denecek kadar az öyle odun da degilim duygusal yaklaşıyorum istiyorum karımı ama o isteksiz olunca hevesim kırılıyor birde ben sürekli istekli görünmek istemiyorum sanki işim gücüm hep o işler gibi görünmesin diye işin işinden çıkamadım :(
00 Yorumla
+1 yılBoşan. Madem böyle bir problem vardı en başından beri neden üstüne çocuk yaparsınız inanılmaz saçma.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıl3 yıllık evlilikte en az iki günde bir olması gerekir oda yaptığın her akşam 2 3 boşalma olması gerekiyor ki zevk alabilirsin sende eşinde Yani bence sana tavsiyem her akşam geldiğinde gururu bir kenara bırak uzandığı anda üstüne çık oturduğu zaman kucağına otur fırsat verme ona
00 Yorumla Ona biraz süre verdiğini düzelmezse boşanmak istediğini söyle ama düzelmeyecek zaten emin ol. Sonrada ben seni uyarmıştım zaten dersin en azından elinde nedenin olur
20 YorumlaBence bosanmalisin ya da düzgün birini bulup kadınlığını devam ettirmelisin sonuçta rahatlamaya seninde ihtiyacın var demekki adamın dostu var sende anlama diye senide tatmin etmeye çalışıyor ama beceremiyor
00 YorumlaEşiden boşanma seviyorsan cinsellik icin boşanılmaz ama madem o gelmiyor seninle doktora sen tek git görüşüp konuş gerekli şeyleri eşine uygula istersen de söyleme eşine doktora gittiğini falan belki ters de tepebilir
00 YorumlaEşinden biraz bahsedebilirmisin?
Yaş /Kilo /İş durumu / Her hangi bir sinir stres piskolojik baskı altında bulunup bulunmadığı /Gününün ne kadarını egzersizle geçiriyor / Alkol Sigara kullanıyor mu?
01 Yorumla- +1 yıl
Boşama her şeyin çaresi var
Bak ben spor da enerji versin diye alıyordum ama ara ara spor dışında libido cinselliğide tetikliyor.
Antep Fıstığı /Badem /Kuru üzüm /Ceviz / Cevizli Sucuk ( Şu içinde ceviz olan macun gibi bir şeyle kaplı olandan bunları tüketsin bir avuç bile alsa etkisi olur.
Alkol Sigarası varsa uzak dursun ara ara koşuya vs götür evde de az çok egzersiz spor yapsın faydası olur bişanmanıza gerek yok yani sorun bu
+1 yılsekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur anlayissiz olur tahammul seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler. O yuzden eğer düzelmek için caba harcamiyorsa ya boşanacaksın ya da kendini disarida mutlu edeceksin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Yeni evleneceğin kişinin şimdiki kocandan daha iyi olacağına garantin var mı? Bence sana karşı güzel davranıyorsa, sana karşı saygılı davranıyorsa bence boşanma derim. Bu sorun aşılabilecek bir sorun 😉👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfarklı yerde deneyin bizdede aynıydi babamın evinde düzeldik
81 YorumlaMesir macunu gibi enerji deposu şeyler mi yedirsen psikologa üroloji ye mi gorunse boşanmak en son çözüm olmalı
30 Yorumla
+1 yılÖmür böyle geçmez. Kendini de düşünmek sorundasın. Bunun sonu yok. Alternatifin olabilirim. Çok uzun süredir yalnızım. Olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
+1 yılBelki başkaları tatmin ediyordur kocanı.. nasıl erkek ki bu
41 Yorumla- +1 yıl
Ortalığı karıştırma kız 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak iyi bir seçenek aslında? Boşanınca çocuk ne olur onun kritiğini yap, duruma göre boşan ama son çare olsun biraz daha çabala. Kocana bu durum düzelmezse boşanacağım de.
01 Yorumla- +1 yıl
Ten uyumsuzluğu olabilir. Bir kere başıma geldi, kadın istediğim gibiydi ama sevişmek eziyetti ama ilişki safhası en zevk aldığım kadındı. Sen en iyisi kocanın üstüne çaktırmadan bir kadın arkadaşını sal, bakalım onda bir güzel sevişecek mi? Hatta kamera kaydı da yapılabilir. İş üstü ya da sonrasında benle böyle değilsin neden diye sorarsın?
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmana gerek yok. Çocuğa yazık olur. O adamdan da fazla bir şey çıkmaz. Bu libido ile ilgili. Libidosu düşük demek ki. Güveneceğin biri bulup onunla cinsel hayatını zenginleştirmelisin.
00 Yorumla
+1 yılEkonomik özgürlüğün varsa boşan yoksa bul birini yap ne yapmak istiyorsan
00 Yorumla
+1 yılvalla al benden de o kadar bu konuda bende çok dertliyim yok o olmaz yok bu olmaz yani kendi eli ile beni başkalarına yolluyo farkında değil hiç yapmadım ama bu da can bi yere kadar yani
00 YorumlaBaştan çıkarıcı hamleler yap, söylemeden hal ve hareketlerinle kendine çek 🫠
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. o nasıl bişey oyle ya. o nasıl bir orantısız dunya. evliliklerde bir isteyen bir istemeyen taraf hep oluyor sanırım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılher şey tamam sadece cinsellikmi sorun evlilikte. Bem cinsellik için eşimden ayrılmam. Sizde bu meseleyi bu kadar büyütüp dallandırıp bulandırmayın
10 Yorumla
+1 yılAraya çocuk girince durum böyle oluyor. En iyisi ilk dört sene çocuk yapmamak.
20 YorumlaEmin ol düzelmez dahada beter olur zamanla, ha tedaviyi kabul ediyosa gidin bir ümit belki işe yarar.
00 YorumlaKanka, hayatınıza renk katmalısınız. Fanteziler gibi, p…rn videolar izleme gibi. Eskiye dönecektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılBenim merak ettiğim bir erkek bu hale nasıl geliyor 🙄🙄 umarım öğrenmem ama ilginç gerçekten
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zor valla özellikle çocuktan sonra çoğalıyor bu durumlar evliliklerde. Kolay kolay gitmez doktora da söyleyeyim.
00 Yorumla
+1 yılBeğenmiyor seni anlattıklarına göre boşan bence kadın sevilmek ister seni sevecek birini bul daha gençken.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. boşanmak degil de ona bunun bir ihtiyac oldugunu göstermen gerek bak anlatman degil göstermen...
00 Yorumla
+1 yılBizde de benzer bir durum var eşim için geçerli aynı şey ben çok uğraştım çözemedim kendi başının çaresine bakar oldum
00 YorumlaTürk kadınına müstehak. Erkekleri aşırı isteklilik sebebiyle abazan diye suçlayın, arkasından evlenince fabrikasyon isteklerde bulunun.
01 Yorumla
+1 yılStandart evliliklerden biri ülkedeki evliliklerin yüzde 60 bu şekilde konuşun uzmana gidin olmaz ise ayrılın
00 Yorumla
+1 yılBen çözdüm ama sorun eşimin isteksizliği değil benim aşırı istekli olmamda, bir kaç partner arkadaş dost edindim bu şekilde doyuma ulaşıyorum
00 Yorumla
+1 yılBencede kadinligini hissetmen gerek ve seninde hakkinnn bu istedigi zaman esin yapicaksinn dedigini sadece sek degil hersey 🙂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Ooo kadın olarak bunları buraya tasıyıp söylüyosan gercekten durum vahim artık idare edilecek durumu kalmamiş haklısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin isteksizse sen çare arayamazsın eşin seni kendinden soğutur kaç yıldır evli olursan ol seninle birlikte olmak istemez belki
00 Yorumla Hazır yemek seviyor demek ki ev yemeği ilgisini çekmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni umursamıyorsa boşan gitsin. Çocuk ayrı büyümesin diye evli kalmanın çocuğa da bi faydası yok hiçbir çocuk mutsuz bir evlilikte büyümek istemez
10 YorumlaBenim annem le babam da aynilar 20 senedir bide. Çok zor. Bu arada aldatiyor olmasin.
118 Yorumla- +1 yıl
Ortalığı karıştırma yaa 😊
Normal durum degıl bende budurumu her gün her gece yapma isteyim oluyor nedenini bilemiyorum bende bi erkek okadar isteksizsse bi Baska bi kadında olma ihtima olabilir belkide
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı durum benim eşimde de var 16 senedir istekli olan benim ama i isteksiz Bir şeklide sabredip duruyorum. Aldatmakta çözüm değil. Sadece kendi bedenini kirletmiş olursun
00 YorumlaAh ah elimde olsan o kadar mutlu ederim uçururum seni ama kader utansın
00 YorumlaKibarca boşanıp bir baskasi ile evleniyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha gençsiniz yaa... Bu yaşta..😔😔😔😔bi yolunu bulun...
00 Yorumla
+1 yılSen kac istiyon tahrik olmuyor sendeb sexsi gelmiyon belki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Bu kadar kısa zamanda evlilik monoton olmuş
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat