Sizce beni seviyor mu?

Arkadaşlar erkek arkadaşımla internetten tanıştım ve yaklaşık 4 aydır felan birbirimizi tanıyoruz 2,5 aydır sevgiliyiz kendisi askeri personel ve benden önceki hayatı çok hızlıymış her izne gelmesinde boş durmazmış hiç sürekli tek gecelik ilişki yaşarmış 2 yıldırz düzenli ilişkisi yok aldatıldığı için hayatına ben girdim şimdi farklı şehirlerdeyiz çok uzak benim yanıma geldi 3 gün birlikteydik zaman geçirdik bir şeyler yaşadık sevişme sadece içime almadım onun dışında he şey oldu bakireyim ağzını aramak için içime girmiyorsun başka birine gidecek misin dedim hayır dedi söz ver dedim söz veriyorum dedi artık düzenli bir ilişkiye alıştırıyorum kendimi dedi ailesi felan biliyor beni ve benimle ileriyi düşündüğünü söylüyor böyle diyenini çok gördüm bilmiyorum yani 1 hafta önce ayrılmak istediğimi söyledim neden noldu bir sorun öu var konuşalım dedi yaşadığımız her şey çöpe mi gitti beni oyaladın mı dedi regl zamanın yaklaşıyor ondan mı böylesin dinlen kendine gel öyle konuşalım dedi sonra konuştuk felan barıştık şu an işsizim bir gelirim yok ailemden istemiyorm çok para ve arkadaşlarım dışarı çağırdı zaman bazen gitmiyorum aileme çok yük olmamak içşn sürekli para istemim diye mesela kendisi hadi kalk hazırlan hazırlanınca beni ara dedi bende hayır gitmicem kızlarla buluşmicam dedim ben göndereceğim sana dedi bende kabul edemem olmaz dedim bu seferlik böyle hadi hazırlan bekliyorum dedi bu düşüncesi hoşuma gitti yine modum düşüktü bir gün 2 gün tartışmıştık sabahına bana çiçek göndermiş teşekkür edip neden gönderdin dediğimde çok stresli geçti kaç gündür günün dedi bilmiyorum seviyor mu yoksa zaman mı geçiriyor görüntülü konuşurken onu tatmin etmemi istiyor açık açık söylemiyor ama anlıyorum bu aklımı karştırdı aylar sonra görüşeceğiz 5 6 ay sonra gelecek geri yanıma

Sizce beni seviyor mu?