Merhaba Arkadaşlar.33 yaşında bir bayanım. Birisinden hoşlandım. Kendi bir yerde çalışıyor. Çalıştığı yere bir işim düştü. Oraya gittim. İşimi yaparken bana bakıyor. İşim ve soy isimden beni sosyal medyaya eklemiş. Kabul ettim.2,5 aydır konuşuyoruz. Ama tel numaramı filan almadı. Sadece sosyal medyadan yazıyor. Yüzyüze 3 kere görüştük. İki kere cafede oturduk. Otururken ayağıma bastı bilerek. Bende onunkine bastım. Sonra benimle birlikte dolmuşa bindi. Arka tarafa geçelim dedi. Geçtik. Bana bacağını bacağıma değdirdi. Fiziksel temas yapıyor. Yaklaşık 1,5 ay geçti yüz yüze görüşmeyeli. Sosyal Medyadan yazıyor. Yani o görüşelim demedikçe ben görüşelim demiyorum.2 kere evine davet etti. Gitmedim arkadaşlar. Cinselliğe dayalı şeyler konuşuyor netten. Dibine kadar girmeyi konuştu. Galiba düşüncesi sadece cinsellik. Görüşleriniz düşünceleriniz neler arkadaşlar?
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. aslinda az cok anlamissin. tamam ciddi iliskilerde de cinsellik konusulabilir ama odak cinsellik olamaz. eve cagirma, temas etme, numara vermeme, sanalda saplama girme sekinde konusma bana cok da ciddi bakis acisi olarak gelmedi. telefonunu vermemesi zaten sacma. en az bi kere aşık olduk hepimiz. seversen telefonu birak tc ni sicili bile verirsin yeterki olsun diye.
seffaf, net, temiz birini bulmaya calisin. muhtemelen amiyane tabirle sizin icin "evde kalmistir veya bakire degildir ben bunla yatar kalkarim" diye dusunmus bile olabilir.
hakkinizda hayirlisi olsun.
04 Yorumla- +1 yıl
Evde kaldım demek bana çok cahilce geliyor. Yani yaklaşık 1,5 ay oldu yüz yüze görüşmeli. O görüşelim demedikçe ben görüşelim demiyorum. Kendimi ağırdan satıyorum. Evde tek yaşadığını annesigilin gelip gittiğini söyledi. Annesinin ve Babasının nereli olduğunu zorla ağzından aldım. Belki de evine kadınları atan yatan bir tip. Bu kadar sene çalışmış. Altında arabası bile yok. Dolmuşla gelio gidiyor. Çok ilginç biri.
- +1 yıl
Daha namuslu daha dürüst bir aday yok.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Soyle soyleyebilirim. no istemediyse evlidir.. amaci sadece cinsellikse gorusmeyi kes
Senin hayatina alacagin kisi seni pskolojikmen mutlu etmeli senin de duygularina dusuncelerine onem vermeli damizlik inek degilsin sonucta
Hissettigim kadariyla kendini boslukta yalniz hissediyorsun.. boyle basit insanlar sana zaman kaybi olusturur..
Biri hayatimdaysa bana birsey katmali nese mutluluk huzur guven sadakat sonra cinsellik olur zaten..
Guvenilir biri otobuste abazanlik yapmaz kullandirma kendini03 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız. Güvenilir biri dolmuşta arkaya geçip bacağını bacağıma değdirmez. Yaklaşık 1,5 ay oldu görüşmeyeli. O görüşelim demedikçe ben görüşelim demiyorum. Kendimi ağırdan satıyorum. Bu kadar sene çalışmış. Altında arabası dahi yok. Küçümsediğimden değil. Yani o kadar senedir çalışıyor. Annesinin Babasının nereli olduğu bile ağzından zorla aldım. Evde tek yaşadığını bazen Annesi gilin gelip gittiğini söyledi. Eve kadın atan kadınlarla yatan bir tipte olabilir.
+1 yılNet olan erkekleri tercih edin. Su gizemli takılan, hayatini gizleyen erkekler sizi uzer. Biraz beyninizi kullanın. Duygularınıza esir olmayın. bakin sonra uzulup agliyors7nuz. Ask saçmalığı yüzünden gurursuzca davranmayın.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu kisi. mi daha namuslu😂😂 adamın hayatina dair bir bilgin yok tanımıyorsun bile😂😂😂cidde saka gibisi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Vermek istiyorsan verirsin Adam zaten bedava yapacak birini arıyor... para mı versin yani eskortlara...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece cinsellik düşünüyor ciddi değil sende öyle düşünüyorsan konuş
10 YorumlaSen 33 yaşında bi kadınsan düşünceleri neler diye sormanın anlamı var mı Allah askına 10 yaşındakı cocuk bıle algılayabılır bunu.
20 YorumlaAdam seni yemeye çalışıyor hepsi bu
02 Yorumla- +1 yıl
Yaklaşık 1,5 aydır yüz yüze görüşmedik. Kendi ailesini bile zorla söyledi. Annesinin ve Babasının nereli olduğunu bile zorla ağzından aldım. Kendi evde tek yaşıyomuş. Ailesi bazen gelip gidiyormuş. Belki de eve kadın atan bir tip. Evine çağırdı beni. Evine gelirsem bana geçmiş olsun dedim. Gülücük attı.
+1 yılKiyacak sana kafaya koymus 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Dibine kadar demesi çok sertti. Evine gelirsem bana geçmiş olsun dedim. Gülücük attı.
- +1 yıl
Ya galiba sen basina gelceklere coktan razisin. Ben o elektirigi aldim senden 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kendini gizliyor mu
00 Yorumla
+1 yılVereceksen ver gayrı 17 benli Şaziyem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhalen daha, galiba demene şaşıyorum PES
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTahmin etmişsin zaten
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar