Merhaba Arkadaşlar.33 yaşında bir bayanım. Birisinden hoşlandım. Kendi bir yerde çalışıyor. Çalıştığı yere bir işim düştü. Oraya gittim. İşimi yaparken bana bakıyor. İşim ve soy isimden beni sosyal medyaya eklemiş. Kabul ettim.2,5 aydır konuşuyoruz. Ama tel numaramı filan almadı. Sadece sosyal medyadan yazıyor. Yüzyüze 3 kere görüştük. İki kere cafede oturduk. Otururken ayağıma bastı bilerek. Bende onunkine bastım. Sonra benimle birlikte dolmuşa bindi. Arka tarafa geçelim dedi. Geçtik. Bana bacağını bacağıma değdirdi. Fiziksel temas yapıyor. Yaklaşık 1,5 ay geçti yüz yüze görüşmeyeli. Sosyal Medyadan yazıyor. Yani o görüşelim demedikçe ben görüşelim demiyorum.2 kere evine davet etti. Gitmedim arkadaşlar. Cinselliğe dayalı şeyler konuşuyor netten. Dibine kadar girmeyi konuştu. Galiba düşüncesi sadece cinsellik. Görüşleriniz arkadaşlar?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDibine kadar girmesi düşüncesi hoşuna gitmedi mi doğruyu söyle? Onun ciddiyetsiz olduğu ve niyeti gayet belli. Bunu bile bile görüşmeye devam etmenin sebebi senin de çok fena olduğunu gösteriyor sanki.
022 Yorumla- +1 yıl
Sadece karşı tarafta hoşlandım. Fiziksel bir çekim oldu. Dibine kadar girmesi çok sert oldu. Evine 2 kere çağırdı. Evine gelirsem dedim bana geçmiş olsun dedim. Gülücük attı. Yaklaşık 1,5 ay oldu yüz yüze görüşmeyeli. Sadece sosyal medyadan konuşuyor. Seven ve değer veren insan yüz yüze vakit geçirmek ister.
Cevap sahibi+1 yılAmacın sevip değer veren birisiyle vakit geçirmekse, karşındaki insan doğru insan değil. Fakat sadece takılmak istiyorsan şans verebilirsin. Daha fazla beklenti içine girip hayal kırıklığı yaşamanı istemeyiz. Dibine kadar girmesinden daha sert şeyler de olabilir.😅
- +1 yıl
İnsanlardan özellikle erkeklerden bir beklentim yok. Nereye kadar takılacağım ki böyle bir kişiyle. Hayal kırıklığı yaşamam. Çünkü insanları iyi tanıyorum. Dibine kadardan daha sert be olabilir?
Cevap sahibi+1 yılSıkılana kadar takılacaksın. Daha fazlası zaten olmaz ki. Mesaj kutunu kısa bir süreliğine açarsan daha sert neler olabileceğini örneklendirebilirim.
- +1 yıl
Nasılmış daha sert?
Cevap sahibi+1 yılSertlikten kastın sadece dibine kadar gitmesi olmasın. Girme şiddeti, pozisyonu ve fantezileri de söz konusu. Biraz özel olacak belki fakat daha önce cinsel deneyimin oldu mu?
- +1 yıl
Hayır olmadı.
Cevap sahibi+1 yılPeki genel olarak libidosu düşük birisi misin?
- +1 yıl
Onu görünce bir çekin oldu. Genel olarak libidosu düşük biriyim.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. En başında da söylediğim gibi, eğer düzeyli bir ilişki niyetindeysen uzak durmani tavsiye ederim. Ama gözümü kararttım, yaşayacağımı yaşayacağım diyorsan bu sertlikten zevk bile alırsın.
- +1 yıl
Adam bu kadar sene çalışmış. Altında bir arabası bile yok. Dolmuşla gelio gidiyor. Sizce bulduğu kadını evine atıyor olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılBu kadar sene çalışmış ama ne iş yapmış? Ne kadar kalifiyeli bir çalışan? Kazandığını kendini geliştirmek, gezmek ve eğlenmek için harcadıysa saygı duyarım. Ama saçma sapan hevesler peşinde koştuysa ergenden farkı yoktur gözümde. Bence bulduğu kadını eve atmaya çalışıyor ama ne kadar başarılı olduğu konusunda tereddütlerim var.
- +1 yıl
Tabiki kadınlarla yatıyor da olabilir. Bu kadar sene parasını kadınlara harcıyor olabilir. Zaten evinde çoğu zaman tek yaşadığını annesinin ve babasının Ankara’ya kardeşimin yanına gittiğini söyledi. Bazı şeyleri sinsice yürütüyor. Annesinin ve Babasının nereli olduğunu dair zorla ağzından aldım.
Cevap sahibi+1 yılBu kadar az görüşmenizin nedeni ne peki? Senden birşeyler saklıyor olabilir mi?
- +1 yıl
Olabilir. Asla ben kendimden taviz vermiyorum. O görüşelim demedikçe görüşelim demiyorum. Ağırdan satmak istiyorum. Geçmişe ait bişeyler sakladığı kesin.
Cevap sahibi+1 yılBunca soru işaretine rağmen niye devam ediyorsun görüşmeye?
- +1 yıl
Dediğim gibi sadece sosyal medyadan yazışma var. Adam benimle dışarda neden zaman ve para harcasın ki. Genelde o yazıyor. Ben değil. Soru işaretleri var evet.
Cevap sahibi+1 yıl"Adam benimle dışarıda neden zaman ve para harcasin ki?" iğrenç bir düşünce yapısı bu. Kendine fazlasıyla haksızlık ediyorsun.
- +1 yıl
Kendime haksızlık etmiyorum. O tipler neden kadınlarla zaman ve para harcasın ki. Bana yönelik değil zaten. Kendime asla haksızlık etmem.
Cevap sahibi+1 yılPeki sen neden o adamla zaman kaybediyorsun?
- +1 yıl
Zaman kaybetmiyorum. Sadece yazışma oluyor. Zamanımı onunla harcadım desem yalan olur. Normal günlük hayatıma bakıyorum. Ama karşı tarafın ne olduğunu biliyorum. Sinsice hareketlerini ne tarzda birisi olduğu bilerek hareket ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılSaygı duymakla birlikte zaman kaybı olduğunu düşünüyorum.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinle aynı yaştasınız. Bu yaşlarda sizinde en hareketli zamanlarınız. Size cinsel olarak yaklaşması sizide etkiliyordur bunu inkar edemeyiz. Ve bu kişininde sizinle cinsel bir yakınlaşma istediği kesin. Kaç yıl evli kaldınız?
00 Yorumla
Çok uzun süreli bir iletişim bekleme zaten. Bu tarz hareket içinde olan birinden duygusal bişey beklemek, fazla safça olur Olur da cinsellik yaşarsanız, o gün ikiniz için de son görüşmeniz olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu tarz hareket içinde olan birinden duygusal bir beklentim yok. Çünkü yüz yüze 3 kere görüştük. Onunla görüşürken bir fiziksel çekim oluyor. Ayağıma basması, dolmuşta giderken bacağını bacağıma değdirmesi anormal geldi. Yaklaşık 1,5 ay oldu yüz yüze görüşmeyeli. Hiç bahsetmiyor sadece sosyal medyadan yazıyor. Evine çağırdı. Evine gelirsem bana geçmiş olsun dedim. Gülücük attı. Bende anladım ciddiyetsiz ve samimiyetsiz olduğunu. Bir de dibine kadar demesi. Tuhafıma gitti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılBu kisi evli bile olabilir. Ee evine gitmeyi red ettikten sonra sana olan yaklaşımı nasıl hala. Sosyal meydandan yazarken
07 Yorumla- +1 yıl
Hala aynı hatta daha fazla. Ben yazmasam uzun süre hemen yazıyor kendi. Yaklaşık 1,5 ay oldu yüz yüze görüşmeyeli. Yani o görüşelim demedikçe ben görüşelim demiyorum. Kendimi ağırdan satıyorum. Zaten görüşünce dokunuyor. Fiziksel bir çekim var. Bazı şeyleri sinsice yürütüyor. Annesinin ve Babasının nereli olduğunu bile zorla ağzından aldım. Evinde bazen tek yaşadığını annesinin ve babasının kardeşinin yanına gittiğini söyledi. Bu kadar sene çalışmış altında arabası dahi yok. O kadar sene kadınları eve çağırıp eğlenip vakit geçiriyor olabilir diye düşündüm. Dibine kadar demesi biraz sert geldi.
- +1 yıl
Peki sen kac senedir çalışıyorsun? Senin var mi evin , araban?
- +1 yıl
Iste bu sekilde gizemli olan, açık ve net olmayan erkekleri hayatınızda tutmayın. Bu kisi geçmişini , özelini sakliyorsa uzak duracaksın, sosyal medya vs iletişimde bile olmayacaksınız. Sizde 33 yaşındasınız. Bu sekilde buna harcadığınız zamana yazık. Başka birini tanimak icin sans verin bu net olmayan erkek musvettelerine zaman harcamayin
- +1 yıl
Benim yok. Babamın var. Arabası yok derken karşı tarafı küçümser şekilde söylemedim. Bu hayat sadece para, statü değil. Bir insanı gerçekten sevmek var. Ben şu an çalışmıyorum. Karşı taraf kaç senedir çalışıyor demek istedim. Parasını kadınlarla yemiş olabileceğini söyledim.
- +1 yıl
Yani asgari ücretle çalışan birinin mal mülk edinemesi cok normal. Parasını kadınlarla yemiştir düşüncesi de çok yanlış. Bir insanin hayatini bilmeden on yargılı davranıyorsunuz. Belki iflas etti. Belki cok varlikli biriydi bu olamaz mi
- +1 yıl
Ön yargılı davranmadım. Sadece tahminde bulundum. Ben kötü biri değilim değil mi?
- +1 yıl
Bu tahmin değil on yargı işte. Ister kabullen ister kabullenme. Ayrıca yaptıkları seni tatmin etmiyorsa, istediğin iliski tarzı bu değilse neden hala iletisim kuruyor ve bu gizemi çözmeye çalışıyorsun ki. Erkek kıtlığı mi var? 33 yaşına gelmişsin. Hala net olan bir erkek nasil olur öğrenemedin mi? Kendinizi uzmeyi ne çok seviyorsunuz siz kadinlar
+1 yılgaliba mı net bir şekilde cinsellik ve seni kullanma çabası , hayır taktikte bilmiyor buna da düşülmez yani dikkat et derim
02 Yorumla- +1 yıl
Yani yaklaşık 1,5 ay oldu yüzyüze görüşmeyeli. İşten eve evden işe. Sosyal Medyadan yazıyor sadece. Bazı şeyleri sinsice yürütüyor. Bu kadar sene çalışmış. Altında arabası yok. Evinde tek yaşadığını Annesinin ve Babasının ara sıra gelip gittiğini söyledi. Belki de parasını kadınlarla yatmak için harcadı bu kadar sene. Dibine kadar demesi tuhaf biraz sadece kendi şeyini düşünür gibiydi. Tabiki de dikkat ederim.
- +1 yıl
bence de sorunlu bir profil var gibi karşımızda
Cinsellikmdüşüncesi normal ama daha ilişkinin başında doğrudüzgün zaman bile geçirmeden böyle yapması çok ciddi olmadığı manasına gelir bence
04 Yorumla- +1 yıl
3 kere görüştük. Görüştüğüm zaman fiziksel bir çekim oluyor. Yerinde durmuyor. Adeta kıpır kıpır. Yaklaşık 1,5 ay geçti yüz yüze görüşmeyeli. Hiç görüşmekten bahsetmiyor. Evine çağırdı. Evine gelirsem bana geçmiş olsun dedim. Gülücük attı. Öyle sosyal medyadan konuşuyor sadece. Bir de dibine kadar demesi acayipti.
- +1 yıl
Dibine kadar demesi hoşuma gitti. Görüştüğümüzde fiziksel bir çekim oluyor.
+1 yılbayan ne
ya haruna bi
fake hikayeler
yine başarısıız00 YorumlaYarısına kadar olacak hali yok tabikide dibine kadar 😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. seni cinsellik için istiyor. evli olabilir
08 Yorumla- +1 yıl
Birşeyleri saklıyor benden. Sinsice hareket ediyor. Annesinin ve Babasının nereli olduğunu bile zorla ağzından aldım. Yaklaşık 1,5 ay oldu görüşmeyeli. Sadece sosyal medyadan yazıyor. Net açık sözlü değil. Kadınlara seks olarak bakan bir tip gördüm karşımda. Değer verip seven birisi değil.
- +1 yıl
Tabiki yaşım dolayısıyla böyle erkekleri hemen tanıyabiliyorum. İşe gireli çok uzun zaman olmuş. Ne altında arabası var. Dolmuşla gelio gidiyor. Bu kadar sene çalışmış. Demek ki kadınlarla vakit geçirip eğlenen biri.
- +1 yıl
Yani işte benimki sadece safça duygular. Karşı taraf öyle değil.
- +1 yıl
Tabikide kullandırmam.
Ayağa basmak nedir ne değişik insanlarsınız
02 Yorumla- +1 yıl
Kendi durup dururken ayağıma bastı. Bende onunkine bastım. Ben değil. Karşı taraf değişik.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıldibine kadar demeyeydi iyiydi.
01 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum artık. Dibine kadar. Fena olur dedi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın gitme uzaklaş hemen
04 Yorumla- +1 yıl
Gitmedim. Evine gidecek kadar akli dengem bozuk değil. Sadece sosyal medyadan konuşuyor. Yüz yüze 3 kere görüştük. Görüştüğümüzde bir fiziksel çekim oluyor. Yerinde durmuyor. Adeta kıpır kıpır. Bacağını bacağıma değdiriyor sürekli.
Cevap sahibi+1 yılBelli ki cinsellik istiyo. Sen istiyo musun? Ona söyle o zaman ben cinsellik değil aşk istiyorum de
- +1 yıl
Ben cinsellik istesem de karşı taraftan biraz sevgi saygı vakit geçirme isterdim. Yelkenleri suya indirmezdim hemen.
Cevap sahibi+1 yılO zaman ona söylesen? Bakalım ne diyecek. Bence cinsellik 1 yıldan hatta 2 yıldan sonra olmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonusalım özelden
00 Yorumla
+1 yılCinsellik
00 YorumlaGörüşlerimiz mi? :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyeti ne anlarız kolay
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam