Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kadın bu yüzden mi aldatıyor
Belki sana yardımcı olur benim eşimin de ereksiyon kaybı sorunu var evlendigimiz ilk gece penisi inince morali çok bozuldu ve bana bir ay yaklaşmadı ben çok istediğim halde beni hep reddetti benim için büyük hayal kırıklığı oldu yani anlayacağın bu durum ve çok mutsuzdum sonra ayda bir falan hep böyle olmaya devam etti ben beni istemediğini düşünüyodum ve bunu kafama deli gibi takiyodum bunu düşünmediğim bı an bile yoktu sonra zar zor doktora ikna ettim uzun süre tedavi oldu kaç tane doktora gitti şimdi daha iyi son tedaviden baya sonuç aldık arada hala oluyo ama eskiden her ilişki mutlaka olurdu yüzde yüz şimdi yüzde 20 25 olma sıklığı o yüzden onun da özgüveni yerine geldi eskiden ayda bir olurken şimdi ayda 7 8 oluyo genelde. Bu süreçte ben çok üzüldüm çok ağladım kendimi çok yiprattim ama bı kere bile aldatmak aklımdan geçmedi önemli olan eşinin seni sevmesi sana destek olması senin de tedavi olman erken boşalmanın da tedavisi var sen eşini mutlu etmeye çalış eşin bunu görsün o zaman başka şeye takılmaz seviyorsa zaten aldatmaz ama senin mutlu etmeye çalıştığını görmesi benim o ilk dönem yaşadığım depresyonu da engeller
Cevap
5Cevap
Eşini doyuramıyorsan ve eşin istekli ise, senden bulamadığını er ya da geç dışarıda arayacaktır...
Erken boşalsan bile kadını da tatmin etmen lazım. Oral seks yaparak ya da okşayarak
anlayışsız ise geçmiş olsun. seni seven ve anlayışlı bir eşin olursa sıkıntı olmaz
Sorununa çözüm bulabilirsin
Ne kadar erken geliyorsun?
Aldatmaz
:) kaç dk sürüyor?
Olabilir