Yalayan yalasın. Erkek partner diye sormuş soran, bayan partner de olabilirmiş gibi. O yüzden dedim ya anlatım hatası var ya da soran escinsel. Neyse yaa havuç, salatalık, patlıcan penise benzeyen bir şeylerle idman yapabilirsin. Aman iyi idman yap da öğürüp kusma oral seks çekerken, rezil olma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Keyfine bakmaya çalış hoşuna giden kısımlara odaklan, bu olaydan zevk almaya zorla kendini çünkü zevkli bişey
Diyelim yarısını aldın miden bulanıyor çeyreğini alırsın diyelim her şekilde bulanıyor o zaman da dıştan yaoarsin dıştan yalarsin
Tamamini alma basini yala ve kafasina dil darbeleri at daha fazla zevk alir
Knk biseyler sür penise cikolata tatli seyler vs 😊
Derin nefes alıp o şekilde dene 🙄 Ve temizlenmesini söyle
Az az al.. alistirarakm. Öğurje dilini kukkan. Mezu almak değil uyarmak
Nutelle torkubanada cokokrem nestlendeene
Özel kokulu şeyler var Onları taksın
Denemeler yaparak. Zamanla normalleşir.
Deneye deneye yapıcaksın.
Niye böyle bişey yaparsın ki?
Soru da anlatım hatası var zaten. Erkek bar partner diye sormuş. Soruyu soran muhtemelen eşcinsel
Eşcinsel değilim, anlatım hatası da yok , gayet açık soru
Soran biraz gergin nedense
@birvarmısbiryokmus07 bir insan iyi şeyler varken neden dirty ve iğrenç şeylerden zevk alır ki anlamıyorum seviyesizce
Karşılıklı bir rıza varsa birinin zevki başkasını neden ilgilendirir ki , sana göre iğrenç diye herkese iğrenç mi gelmesi gerekiyor
Yo gelmesi gerekmiyor ama dışarıdan vahşet gibi gözüküyor bu yüzden acıyorum
Ben de kendisi bir şey düşünüyor diye herkesin o şekilde düşünmesini bekleyenlere acıyorum
İyi yala skini banane
Çok doğru sana ne , ben fikri olana sordum
Ok
Yalayan yalasın. Erkek partner diye sormuş soran, bayan partner de olabilirmiş gibi. O yüzden dedim ya anlatım hatası var ya da soran escinsel. Neyse yaa havuç, salatalık, patlıcan penise benzeyen bir şeylerle idman yapabilirsin. Aman iyi idman yap da öğürüp kusma oral seks çekerken, rezil olma
Çok alma çok alıyormus gibi yap
Frambuaz dök üstüne
Alışarak
Mide asla bulanmaz
Ağzına almayı sevmiypr musun?
tatlandir ama neyse
Ben ısrar etmem
Asma boş ver
Niye 🙄
Isteyerek yap
İyi yapman lazımmi