Çok mu kafaya takıyorum?

Bi'Bilen olarak cevaplayın lütfen 18 yaşımdayım ve genital bölgem ile ilgili kafama taktığım şeyler var ne kadar çevremdekiler tarafından beğenilsem de bu ilerde eşim için bir sorun olur mu diye merak ediyorum bildiğiniz beyaz tenliyim ve genital bölgemin en içi pembe olsada iç dudak uçlarım büyük ve dış dudaklarımın dışında kaldığı için o iç dudak uçlarım içinin pembe olmasının aksine hafif bir kahvesimleşti esmer bir kadında bu asla belli bile olmuyorken bembeyaz bir kadında kusur direk göze çarpıyor ben bisexim ve kendi hemcinsimde böyle bir şey görünce tiksinmiyorum aksine daha zevk alıyorum öyle görünce fakat ilerde evlenirsem ve kocam öyle sevmiyorsa bende kafaya taktım ailem muhafazakardır bu iç dudak ameliyatı olmak istiyorum fakat kızlığıma bir sorun çıkarır mı yaşım daha erken mi çünkü iç dudakların dış dudakların dışına çıkması beni tuhaf hissettiriyor mastürbasyon yaparken hoşuma gitmese çiçek gibi açılması yinede dış dudak üzerinden çıkması rahatsız ediyor kafama çok taktım sizce?🥺

Çok mu kafaya takıyorum?