Sarkma sorunundan ben de muzdaripim. Genetik olarak ailemiz büyük göğüslü ablamın benimkilerden de büyük ve onun göğüsleri artık göbek deliğine kadar gelmiş. Benim o kadar sarkık değil ama toplu durmuyor yine biraz aşağıda duruyor. Mesela ünlülerin göğüslerine bakıyorum özellikle koreli kızlara estetik olmadan nasıl o göğüs boyutuna rağmen öyle yukarıda durabiliyor bir göğüsü iki kafa kadar ama nasılsa artık sarkma olmamış bile nasıl mümkün olabilir. Estetik falan yaptıracak param var ama estetik yaptırdım diyince bana nasıl bakarlar diye korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYer çekimi denen bir şey var ve kutleyle orantılı bir şekilde artıyor haliyle. Bu da büyük göğüslerin yıllar içinde iyice sarkmasına neden oluyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı sarkma yok ama dimdikte değil büyükse bu olağan bişey
14 Yorumla
Soran+1 yılAma diğer arkadaşlarım gibi sütyen olmadan dışarı çıkamıyorum sütyensiz giyilmesi gereken şeyleri de giyemiyorum
çünkü görüntü hiç hoşuma gitmiyor
Cevap sahibi+1 yılBenimde öyle sütyensiz yatakta bile rahat değilim yapacak bişey yok ki
Soran+1 yılAma cinsel ilişki bana kendimi kötü hissettiriyor malum karşımdaki erkek olduğu için her şeyin en iyisini ister
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünme karşında ki ne kadar mükemmel ki senden öyle bir kusursuzluk beklesin? Beğenmiyosa gider zaten. Güzellikler kalıcı değil beğenmeyen bırak gitsin onları düşünme bile seçenek çok öyle seven erkek dolu dünyada
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş=yerçekimine yenik düşmek... Kaçınılmaz son. İri meme olup sarkmayan yok. Twkma kafana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSarkma olmaması imkansız ki estetik vs çoğu bence geçmiş olsub
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız arkadaşımın hafif sarkık. Bencr dsha doğal ve müthiş duruyor. Dert etme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. eski sevgilimde dikti 95 olup
08 Yorumla
Soran+1 yıl95 yine küçük ya
Soran+1 yılTabi kabul ortalamaya göre bakınca büyük ama bana göre küçük
Soran+1 yıl100ün biraz üstü ama 105i de geçmiyor
Soran+1 yılAslında biraz kiloluyum da o kadar değil bi 6 senedir yüzmeye gidiyorum baya iyi toparladı o beni
Bilmem ama küçük her zaman iyidir
00 Yorumla
+1 yılYer cekimi denen birsey var
00 Yorumla
+1 yılDert ettiğin şeye bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka ablan kaç yaşında kaç kilo ya 🙄🤔🤔
00 Yorumla
+1 yılBeden ve cup ne senin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılCıddı olamassım
00 Yorumla
+1 yılDoğal ol neden bunu dert ediyon ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim sarkmıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSarkmaması imkansız
00 Yorumla Yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşın kac çokmu sarkik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence doğal en güzeli hiç takma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzeldir iri gogus
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı