Senin için para ve seks birbirine mi benzer gerçekten? İkisini de ne kadar olursa olsun daha fazlasını mı istersin?

Senin için para ve seks birbirine mi benzer gerçekten? İkisini de ne kadar olursa olsun daha fazlasını mı istersin?

Tutarsız bir benzetme diyebiliriz. Bazı noktalarda kesişebiliyorlar. Ben sevdim benzetmeyi.
Biraz daha düşününce aslında derinleştikçe noktalarda büyüyor. Daha fazla paranın varlığını her insan ister ulaşamayan insan haline şükreder. İmkanı olan insanda elindeki yatırımı bile kaybetmeyi göze alacak kadar fazlasını yaşamaya cüret eder. Bu bakış açısını farkındalığa çevirmek için ikisindede fazla ileri görüşlü olmak gerekir.
Kesinlik hayır. Önemli olan ne kadar çok olduğu değil. Önemli olan ne kadar doğru ve iyi olduğu. Ne kadar doyurucu olduğu önemli. Şahsen ben hep daha fazlasını değil. Kötü olursa neden daha çok isteyeyimki. İyi olursa güzel olursa ikisi de ayni olabilir.
İkisinde de doyumsuzluk, insanı nefsi açıdan felakete götürür diye düşünüyorum.
Cevap
5Cevap
Bence evet ikiside birbirine benziyor
Hayır sadece aşk istiyorum, aşk varsa benim için diğer hiç bir şeyin önemi yok.
Benim için seks aşktan tutkudan geçer reis.
Hayır belli bir şey olsun bana yeter fazlasında gözüm olmaz. Ama belli bir yere kadar olması lazım
Bu düşünce tam benlikmiş valla ikisi de olmazsa olmazım
Mezara parayla se*KS götüremeyeceğim için cevabim hayır
Seks paradan daha güzel. İkisinden birini seçecek olsam seksi seçerim
E tabi ki istenir
Evet aslında ikisi de benzer
Vay güzel benzetme
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?