Cinsel Yaşam Sevgili mi istersin yoksa s*KS arkadaşı mı? Beyzade06 Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sıkıp bunaltan biri olmasın da herhangi biri uyar bana. Sevgili mi istersin yoksa s*KS arkadaşı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Sevgili bence aşık olmam lazım ki iliklerime kadar isteyeyim yoksa canım çekmez gözüme kalbime hitap edecek ki pussime giden kapılar aralansın kdkdkdk 1 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kocam hem sevgilim, hem yatak arkadaşım. İnsanın hayatında ikiside olacak. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mümkünse ben eş alayim 1 11 Yorumla Beyzade06 +1 yıl Mümkün tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam benimki o olsun o zaman 😊 Yorumla Beyzade06 +1 yıl Nasıl biri olsun hemen siparişi alayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karakteri düzgün olsun bide emniyet mensubu olursa sevinirim bu kadar siparişim 😂 Yorumla Beyzade06 +1 yıl Deli misin sen ya ne yapacaksın emniyet mensubunu. Gecesi gündüzü belli değil çalışacak 7/24 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam olsun bende sağlıkçıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birbimizi idare ederiz 😂 Yorumla Beyzade06 +1 yıl O zaman yılda bir denk gelirsiniz 😂😂 o eve girer sen çıkarsın o çıkar sen girersin. İdeal evlilik 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen çok görmeyelim ki ozleyelim birbimizi demi😊 Yorumla Beyzade06 +1 yıl O özlemenin ötesine geçiyor ama olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun olsun ben istiyorum sen siparişi oluştur 😂 Yorumla
BurBoTR Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl s. KS arkadaşı isterim sevgili çekilmiyor 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Sevgili tabikide 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevgili bence aşık olmam lazım ki iliklerime kadar isteyeyim yoksa canım çekmez gözüme kalbime hitap edecek ki pussime giden kapılar aralansın kdkdkdk
Kocam hem sevgilim, hem yatak arkadaşım. İnsanın hayatında ikiside olacak.
Mümkünse ben eş alayim
Mümkün tabi
Tamam benimki o olsun o zaman 😊
Nasıl biri olsun hemen siparişi alayım
Karakteri düzgün olsun bide emniyet mensubu olursa sevinirim bu kadar siparişim 😂
Deli misin sen ya ne yapacaksın emniyet mensubunu. Gecesi gündüzü belli değil çalışacak 7/24
Tamam olsun bende sağlıkçıyım
Birbimizi idare ederiz 😂
O zaman yılda bir denk gelirsiniz 😂😂 o eve girer sen çıkarsın o çıkar sen girersin. İdeal evlilik 😂😂
Aynen çok görmeyelim ki ozleyelim birbimizi demi😊
O özlemenin ötesine geçiyor ama olsun
Olsun olsun ben istiyorum sen siparişi oluştur 😂
s. KS arkadaşı isterim sevgili çekilmiyor
Sevgili.
Sevgili
Mükemmel karakter
Sevgili
Sevgili tabikide