85 b sütyen ölçüm. Ama 90 b olsun isterdim. Nasıl büyür? Veya yaptırmalı mıyın? İdeal göğüs ölçüsü nedir size göre?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl90 b ve 85 b arasında hiçbir fark yok. 90 b olursa sadece sırtın genişler. O sayılar sadece sırt ölçüsü. Göğüs ölçüsünü a b c d diye belirlediğimiz cuplar belirtler. Yani 85 c 90 b'den daha büyük anlamına gelir. Ve ergenlik dönemin bittiyse daha büyümez
37 Yorumla
Soran+1 yılHayır, 90 b nin kalıbı daha büyük
Soran+1 yıl85 c ve 90 b aynı şeye denk geliyor araştır
- +1 yıl
Sırt ölçüsü daha büyük
- +1 yıl
Evt öyle bi muhabbet var ama ben de onu bilmiyorum jdjdj
Soran+1 yılEvet ama tek fark o. Ben bir beden daha büyük olsun anlamında söyledim
Soran+1 yılOnun dışında kalıplar aynı 85 c ve 90 b nin
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim kilomdan dolayı 95d oldu da noluyor? Koca sarkık iki çuval gibi. Bence büyütmeye uğraşma. Dertten başka bir şey değil. Rahat giyinemiyorsun, sana atılan rahatsız edici bakışları hissediyorsun.
Yinede söyleyeyim, göğüs boyutu sahip olduğu yağ oranına bağlı. Genetik büyük rol oynuyor 14 yaşından sonra büyüme duruyor. Spora gidip göğüs ve sırt çalışabilirsin kaslar geliştikçe göğsünün daha dolgun durmasını sağlar24 Yorumla
Soran+1 yılZayıfım
- +1 yıl
Eee? Zayıf olduğu için o bedende zaten. Ne dememi bekliyon
Soran+1 yılHayır, yağ oranı dedin ya ondan dedim, ayrıca 95 kilo arkadaşımınki 85 b yani genetikle alakası var, kiloyla tam olarak alakası yok. Ha kilo verirse veya alırsa değişebilir bedeni, o ayrı.
- +1 yıl
Anladım. Genetik büyük rol oynuyor tartışmaya kapalı. Kiloya göre azıcık değişiyor. Benim 70 kilo iken 85b idi, 100 kilo olunca 95d oldu. Aşırı kilo aldığım için gözüne fazla görünebilir ama dediğin gibi kilo alımının büyük bir etkisi yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
+1 yılSen deli misin gayet büyük göğüslerin var.
Sen benim yerimde olsan ağlarsın desene. Küçük göğüslerim var takmıyorum bile bu tarz şeyleri24 Yorumla
Soran+1 yılKaç beden
- +1 yıl
75b
Zaten birkaç sene sonra bebeğin olursa daha da büyür merak etme.
Soran+1 yılNasıl takmıyorsun merak ettim, yanlış anlama lütfen. Sadece medya hep bu tğr şeyleri dikte ettiği için merak ediyorum
- +1 yıl
Açıkçası umurumda bile değil. Beni beğenen böyle beğenir, beğenmeyen yol alır gider. Sanki herkes çok güzel yakışıklı veya kusursuz mu? Çok dert ediyorsan gidersin doktora büyütür bu kadar basit
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence küçük göğüs idealidir ama görüntü hevesine kapılıp büyütenler bir kaç yıl sonra Bin pişman oluyor bence ölçüsü gayet güzel
14 Yorumla
Soran+1 yılKüçük mü?
Soran+1 yılEksileri ne
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl90 sırt ölçüsü önemli olan cup ölçüsü , ikisi de b zaten
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbla cup ölçün büyüsün daha ölçüleri bilmiyorsun ya bide kadın Olcan benim için ideal gögüs ölçüsü 75E ya da 80 E dir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılsırt çalış o zaman. çünkü sen göğüsünün değil sırt ölçünün büyümesini istiyorsun.
05 Yorumla
Soran+1 yılGöğüsümün büyümesini istiyorum
- +1 yıl
yani 85c mi olsun istiyorsun?
Soran+1 yıl90 b ve 85 c nin kalıpları aynı, araştır
Soran+1 yılÖyle de denebilir
- +1 yıl
evet ikisi de olur ama biri göğüslerini tam doldurmaz, biri sırtını sıkar. yani baştaki numara sırt ölçündür, sondaki harf ise göğüs büyüklüğündür. aradaki fark bu. her neyse, bence hiç büyütmeye çalışma, 85B en ideal göğüstür.
Göğüs büyümesini istiyorsan b yerine c olsun
00 Yorumla
+1 yılSilikonla büyür, masaj ve tahrikle uçları büyür. Başka yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİdeal ölçüde göğüslerin fazla büyütme oda büyük duruyor çekici gelmiyor. Diger bölgelerin nasıl peki
00 YorumlaBence hic bozma. Orjinali daima daha iyidir
00 Yorumla
+1 yılBunun cinsellik ile ne alakası var acaba 🤦
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. En iyisi orjinali hiç oynaşma
00 Yorumla
+1 yılDerdini zukeyim seni.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden yaptiemak istiyorsun?
15 Yorumla
Soran+1 yılDaha büyük olsun işte
Cevap sahibi+1 yılTamamdan erkekler icinmi kendin icinmi
Soran+1 yılKendim
Cevap sahibi+1 yılAnladim. Dogal yontem bilmiyorum ama ameliyat ile olur
Cevap sahibi+1 yılSahsi olarak sunu diyim yanlis anlamaz isen. Ben kucuk gogusleri kadinlarda daha cok yakistiruyorum. Buyuk gogusler ayni karpuz gibi 😊
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Büyükmüş zaten napıcan daha büyüğünü
13 Yorumla
Soran+1 yılGüzel duruyor
Soran+1 yılBüyük mü ki
Yalanınca buyur
00 YorumlaOff daha n2 olsunn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence 85 gayet ideal
05 Yorumla
Soran+1 yıl90 daha iyi değil mi
Cevap sahibi+1 yılbence çok bi fark yok ama koltuk altına buz masajını biliyor musun
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılkoltuk altına buz uygulaması yaparak büyütebiliyorsun
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıkayım mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyinden memnun degilsin
10 Yorumla
+1 yılEmzir buyur
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi