Peki sen bir gece geçirir misin? Senin ya da eşini vermenin bir fiyatı var mı? Mesela sevgilini 10 bin TL ye verir misin? ya da sen yapacak olsan en az ne kadar olur?
Demek ki bir fiyatın var :) ben sevgilimi asla vermem ama sevgilim yoksa yaparım ki bı tane 35 yaşında kadınla 1 gece geçirmiştim 5 yıldızlı otelde. 25 bin TL almıştım iyiydi... Gerçi bedava dese de giderdim de neyse sirjfjfk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İzin veririrm , bana teklif etse 1 gece değil. 10 gece yatarim sjdjd sonuçta 1 defa olacak
Birisi bana gelse 1000 tl ver karımı s. k dese kabul ederim ama kocasının gözü önünde yapacam
Ben bunu yapıyorum , eşi değil sevgilsii ama. O izliyor *. Grup yapıyoruz , sırayla da yaptığımız oluyor değişik.
geçirsin tabi nolcak:D
Kızlara kolay tabi erkektir yapar ajejfjrjdj.
Peki ya sen? Geçirir misin bir gece
İmkansız böyle bir şeye razı olmam.
Sen yapar mısın
Yapmam, öleceğimi bilsem yapmam.
Yapabilir
Sen kendin?
Seve seve
Peki sen bir gece geçirir misin? Senin ya da eşini vermenin bir fiyatı var mı? Mesela sevgilini 10 bin TL ye verir misin? ya da sen yapacak olsan en az ne kadar olur?
Saanne oglum
Saane oğlum demek yerine , bu konuda konuşmak istemiyorum da diyebilirsin. Teşekkürler cevabın için.
Bu konuda konuşmak istemiyorum oglum
1000 tl versem benimle sevişir misin
O kadar ucuz degilim
Demek ki bir fiyatın var :) ben sevgilimi asla vermem ama sevgilim yoksa yaparım ki bı tane 35 yaşında kadınla 1 gece geçirmiştim 5 yıldızlı otelde. 25 bin TL almıştım iyiydi... Gerçi bedava dese de giderdim de neyse sirjfjfk
Ne kadar versem benimle sevişirain
Fiyatım yok maalesef
Süpersinnn
Hayır
Sen olur musun? sevgilini verir misin?
Hayır iki taraflı da istemem
👏👏👏
Veririm sıkıntı yok
Ben de öyle düşünüyorum.
Nasıl olsa tek seferlik bir şey olacak ve o rakam çok büyük, ikimiz de ömür boyu çalışsak yemeden içmeden yine kazanamayız.
@kralkobrax21 peki kudurmaz misin herif kanırta kanırta * sonuçta.
Peki , kudurmaz misin? Yani bu verip vermeme fiyat ile orantılı mi?
Tek seferlik bir şey sonuçta.
Hacı başka yerde yazın ya bildirim gelip duruyor
Soruyu soran yazıyor ona söyle.
Evet.
Borç dan falan mı yoksa normalde de verir misin
dolar düşerse hayır :)
Nasıl olsa tek seferlik bir şey olacak ve o rakam çok büyük, ikimiz de ömür boyu çalışsak yemeden içmeden yine kazanamayız.
bencede ama alışkanlık yapmaması lazım
@knfb1907 tabii ki öyle.
İnsan kudurur ama be
Neden kudurursun ki.
reel olması imkansız bunların
Ya eşini başkası kanırta kanırta * daha ne olsun
@knfb1907 yukarda ollur gibi demişsin 😬😬
Demek ki kararsız. 😊
Ahdhdhd
Bak soruna hala cevap vermedim 😬