Cinsel Yaşam İlk cinsel istek kaç yaşında başlar? nedenlazım Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Cinsellik ile kaç yaşında tanıştınız? İlk cinsel isteğiniz kaç yaşında başladı? Ve nasıl oldu? Güncellemeler+1 yıl Güncel İlk cinsel istek kaç yaşında başlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 13 14 gibi mastürbasyon yapmıştım oynarken tabi bilmiyordum ne olduğunu 2 46 Yorumla nedenlazım +1 yıl Peki ya sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonra hoşuma gitti devam ettim yapmaya Yorumla nedenlazım +1 yıl Yaparken yakalandın mı hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet yakalanmıştım Yorumla nedenlazım +1 yıl Nasıl oldu anlatsana 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anneme yakalanmıştım dayak yedim 😁 Yorumla nedenlazım +1 yıl Nasıl yakalandın işte 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mastürbasyon yaparken sabah uyandırmaya geldiğinde Yorumla nedenlazım +1 yıl Hadi beee 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 😅😅 Yorumla nedenlazım +1 yıl Kötü olmuş ne dedi peki 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Terbiyesiz nereden öğrendin Sen bunları dedi dövdü😅 Yorumla nedenlazım +1 yıl Eee sonraki günlerde konusu açıldı mı hiç 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok açılmadı ama kızgınlığı bir süre devam etti Yorumla nedenlazım +1 yıl Kadıncağız şok geçirmiş 😅😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle oldu valla 😅😅 Yorumla nedenlazım +1 yıl Bidaha yapma öyle şeyler çok ayıp 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅😅tamam yapmam Yorumla nedenlazım +1 yıl En son ne zaman yaptın 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gece yaptım 😅 Yorumla nedenlazım +1 yıl Evde herkes uyusun öyle yap 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam dikkat ederim 😅sen yakalandın mı Yorumla nedenlazım +1 yıl Yok ben küçüklükten beri kurnazım 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅 iyi sen uyanıkmışsın Yorumla nedenlazım +1 yıl Ben bekliyordum herkesin uyumasını 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende uyuyor sanmıştım herkes ama değilmiş 😁😁 Yorumla nedenlazım +1 yıl Hatta annem bana sen cenabet olmuyor musun diye sormuştu bir kere 😂😂 Yorumla nedenlazım +1 yıl Herkes uyuduktan sonra yapıp duş alırdım bazen de cenabet gezerdim 1 gün 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😅😅şüphelenmiş kadın senden Yorumla nedenlazım +1 yıl E yani şüphelenmesi normal beni duş alırken çok denk gelmedi 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklı yani 😁 Yorumla nedenlazım +1 yıl Tabiki haklı 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen 😁😁 Yorumla nedenlazım +1 yıl Ah o ilk zamanlar ah 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen acemilik işte 😅😅 Yorumla nedenlazım +1 yıl Atlattık çok şükür 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen geçti o günler 😁 Yorumla nedenlazım +1 yıl Valla dikkat et annen evden kovar bu sefer 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu an tek yaşıyorum onlar yok yanımda rahatım 😅😅 Yorumla nedenlazım +1 yıl Heeeee bak bu iyi olmuş 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen rahatım 😅 Yorumla nedenlazım +1 yıl Erkek kardeşin var mı 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok bi kız kardeşim var Yorumla nedenlazım +1 yıl Erkek kardeşin olsaydı yakalanmamayı öğretirdin 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öğretirdim Yorumla nedenlazım +1 yıl Güya benimde 2 abim var 😂😂 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kışıden kişye değişır anormal komşu kızı vardı 12 yaşında ergen olmdan okşuyrdum dıyrdu 15 yaşındadık her şeyi öğretti bana az daha anneme yaklanıyorduk 😏 0 0 Yorumla
nisanr1 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 14 yasinda basladi benim 2 1 Yorumla nedenlazım +1 yıl Nasıl başladı Yorumla
LiseliBeybii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. ergenliğe girdikten sonra 0 3 Yorumla nedenlazım +1 yıl İlk regl ile birlikte mi Yorumla LiseliBeybii +1 yıl evet Yorumla nedenlazım +1 yıl İlk regli kaç yaşında oluyorsunuz Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. 13-14 civarıydı. 0 0 Yorumla
Aşkın50tonuğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 15... 3 3 Yorumla nedenlazım +1 yıl İlk nasıl fark ettin Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl Ettim bi şekilde Yorumla nedenlazım +1 yıl Ah o ilkler 🙃 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. 12-13 ve belki daha bile önce 0 0 Yorumla
RoxanaRojin Takip Et Xper 6 Yaş: 59 , eic 92% +1 yıl Ergenlik ile 0 1 Yorumla nedenlazım +1 yıl İlk regl ile mi Yorumla
Yazgn Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Bebekken der, Freud. 0 3 Yorumla nedenlazım +1 yıl Ne 😱 Yorumla Yazgn +1 yıl Evet. Freud öyle der. Bebek anneyi emerken haz alır falan der Yorumla nedenlazım +1 yıl Vay canına Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
13 14 gibi mastürbasyon yapmıştım oynarken tabi bilmiyordum ne olduğunu
Peki ya sonra
Sonra hoşuma gitti devam ettim yapmaya
Yaparken yakalandın mı hiç
Evet yakalanmıştım
Nasıl oldu anlatsana 😅
Anneme yakalanmıştım dayak yedim 😁
Nasıl yakalandın işte 😅
mastürbasyon yaparken sabah uyandırmaya geldiğinde
Hadi beee 😅
Evet 😅😅
Kötü olmuş ne dedi peki 😅😅
Terbiyesiz nereden öğrendin Sen bunları dedi dövdü😅
Eee sonraki günlerde konusu açıldı mı hiç 😅
Yok açılmadı ama kızgınlığı bir süre devam etti
Kadıncağız şok geçirmiş 😅😂😂
Aynen öyle oldu valla 😅😅
Bidaha yapma öyle şeyler çok ayıp 😂😂😂
😅😅😅tamam yapmam
En son ne zaman yaptın 😂😂
Gece yaptım 😅
Evde herkes uyusun öyle yap 😂😂
Tamam dikkat ederim 😅sen yakalandın mı
Yok ben küçüklükten beri kurnazım 😂😂
😅😅 iyi sen uyanıkmışsın
Ben bekliyordum herkesin uyumasını 😂😂
Bende uyuyor sanmıştım herkes ama değilmiş 😁😁
Hatta annem bana sen cenabet olmuyor musun diye sormuştu bir kere 😂😂
Herkes uyuduktan sonra yapıp duş alırdım bazen de cenabet gezerdim 1 gün 😂😂
😅😅😅şüphelenmiş kadın senden
E yani şüphelenmesi normal beni duş alırken çok denk gelmedi 😂😂
Haklı yani 😁
Tabiki haklı 😂😂
Aynen 😁😁
Ah o ilk zamanlar ah 😂😂
Aynen acemilik işte 😅😅
Atlattık çok şükür 😂😂
Aynen geçti o günler 😁
Valla dikkat et annen evden kovar bu sefer 😂😂😂
Şu an tek yaşıyorum onlar yok yanımda rahatım 😅😅
Heeeee bak bu iyi olmuş 😂😂😂
Aynen rahatım 😅
Erkek kardeşin var mı 😂😂😂
Yok bi kız kardeşim var
Erkek kardeşin olsaydı yakalanmamayı öğretirdin 😂😂😂
Aynen öğretirdim
Güya benimde 2 abim var 😂😂
Kışıden kişye değişır anormal komşu kızı vardı 12 yaşında ergen olmdan okşuyrdum dıyrdu 15 yaşındadık her şeyi öğretti bana az daha anneme yaklanıyorduk 😏
14 yasinda basladi benim
Nasıl başladı
ergenliğe girdikten sonra
İlk regl ile birlikte mi
evet
İlk regli kaç yaşında oluyorsunuz
13-14 civarıydı.
15...
İlk nasıl fark ettin
Ettim bi şekilde
Ah o ilkler 🙃
12-13 ve belki daha bile önce