Cinsel Yaşam Çok etkilendiğiniz arzuladığınız bir kadının size gece uykusunda yaşadığı bir şeyi anlatması sizi azdırır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Çok etkilendiğiniz arzuladığınız bir kadının size gece uykusunda yaşadığı bir şeyi anlatması sizi azdırır mı? Güncellemeler+1 yıl Cinsel ima yok. Sadece evcil hayvanımın gece benimle uyuduğundan bahsettim. Çok etkilendiğiniz arzuladığınız bir kadının size gece uykusunda yaşadığı bir şeyi anlatması sizi azdırır mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Birisii__ Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Azdırsın yani. Gelmiş girmiş rüyama. Bi sürü şey yapmış. Sabahında kıvrandırarak uyandırmış. Bi zahmet ben anlatırken azıversin. 😀😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ama cinsel ima yoktu. Sadece gece evcil hayvanımın benimle uyuduğunu söylemiştim. Yorumla Birisii__ +1 yıl Buna da azılmaz. Yokluk sezerim. Ve yoklukta olan biri beni azdırmaz. 😀 Yorumla Soran +1 yıl Flörtleşiyordu. Ve sevgilisi de vardı. Yorumla
mythh Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilere göre değişkenlik gösterir abaza biri sesinden bile tahrik olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cinsellik olmayan bir şey nasil azdirsin ki. Gördüğü normal bir ruya. Herseye azan erkek sonrasında damacanaya yürüyor iste😀 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Rüyadan bahsetmedim. Gece evcil hayvanımla uyuyorum dedim azdı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim azdi sevgilin mi tam abaza desene herseye yürüyor Yorumla Soran +1 yıl Hayır sevgilisi vardı. Benimle flört ediyordu. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamda dediğim gibi herkese yukseliyor yokluktan Yorumla
_stetoskop Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 58% +1 yıl söylediği sözlere bağlı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Arzuladığı demisin ztn boşuna gider illaki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Arzuladığı için normal yani. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arzulama ne bilmiyor musun mantiksiz cevap verdin Yorumla Soran +1 yıl Arzuladığı için böyle bir konudan dolayı azabilir demek istemedin mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evt Yorumla
AK_SAÇLI_52 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 78% +1 yıl Aynen çıldırırım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet aga 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla
Joker2022 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Evet 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki? Yorumla Joker2022 +1 yıl Arzulu tutkulu olduğu anlaşılır Yorumla Soran +1 yıl Ama hayır masumca bir şey anlatıyor cinsel ima yok. Yorumla Joker2022 +1 yıl Yinede anlaşılır Yorumla Soran +1 yıl Hayır böyle bir şey değildi. Yorumla Joker2022 +1 yıl Rüyanı anlat özelden yorumlarım Yorumla Soran +1 yıl Rüyadan bahsetmedim ki. Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Elbette azdırır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cinsel bir içerik yok ama. Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Azmak illa ki cinsel içerikle mi olur Yorumla Soran +1 yıl Neden azdırıyor peki bu şey sizi? Yorumla
Huzurkokulu1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Sence? ☺️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama tamamen masumca söylenmiş bir şey. Cinsel bir içerik yok. Yorumla Huzurkokulu1 +1 yıl Kime anlattın çok merak ettim ☺️☺️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl çok azdırır 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cinsel ima yoksa bisey olmaz Yorumla Soran +1 yıl Cinsel ima yok. Ama o azdı gece uykumdan bahsedince. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cinselliğe açsa libidosuda yüksekse kadın sesi duysa bile hemen azması normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sizde gece konuşmayın kendi kendine azıyo adam 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Yo sevgilisi var. Benimle de flört ediyordu. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ha bide aç gözlü yedektede kız tutmak istiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl karar senin sana bisey diyemem Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hoşlanıyormusun hislerin var mı? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eveeet 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cinsel bir ima yok ama. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fsrketmezzz Yorumla Soran +1 yıl Yani gece ve yatak olması yeterli. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İste zeki kız 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Azdırsın yani.
Gelmiş girmiş rüyama. Bi sürü şey yapmış. Sabahında kıvrandırarak uyandırmış. Bi zahmet ben anlatırken azıversin. 😀😂
Ama cinsel ima yoktu. Sadece gece evcil hayvanımın benimle uyuduğunu söylemiştim.
Buna da azılmaz. Yokluk sezerim. Ve yoklukta olan biri beni azdırmaz. 😀
Flörtleşiyordu. Ve sevgilisi de vardı.
Kişilere göre değişkenlik gösterir abaza biri sesinden bile tahrik olur
Cinsellik olmayan bir şey nasil azdirsin ki. Gördüğü normal bir ruya. Herseye azan erkek sonrasında damacanaya yürüyor iste😀
Rüyadan bahsetmedim. Gece evcil hayvanımla uyuyorum dedim azdı.
Kim azdi sevgilin mi tam abaza desene herseye yürüyor
Hayır sevgilisi vardı. Benimle flört ediyordu.
Tamda dediğim gibi herkese yukseliyor yokluktan
söylediği sözlere bağlı
Ne gibi?
Malum topikler dışında nau nau...
Lafla değil icraatla azarım
Arzuladığı demisin ztn boşuna gider illaki
Arzuladığı için normal yani.
Arzulama ne bilmiyor musun mantiksiz cevap verdin
Arzuladığı için böyle bir konudan dolayı azabilir demek istemedin mi?
Evt
Aynen çıldırırım
Neden?
Evet aga
Neden?
Evet
Neden peki?
Arzulu tutkulu olduğu anlaşılır
Ama hayır masumca bir şey anlatıyor cinsel ima yok.
Yinede anlaşılır
Hayır böyle bir şey değildi.
Rüyanı anlat özelden yorumlarım
Rüyadan bahsetmedim ki.
Elbette azdırır
Cinsel bir içerik yok ama.
Azmak illa ki cinsel içerikle mi olur
Neden azdırıyor peki bu şey sizi?
Sence? ☺️
Ama tamamen masumca söylenmiş bir şey. Cinsel bir içerik yok.
Kime anlattın çok merak ettim ☺️☺️
Anlat da dinleyelim
Azarlar tabi
Nedne ki? Cinsel bir ima yok.
çok azdırır
Neden?
cinsel ima yoksa bisey olmaz
Cinsel ima yok. Ama o azdı gece uykumdan bahsedince.
cinselliğe açsa libidosuda yüksekse kadın sesi duysa bile hemen azması normal
sizde gece konuşmayın kendi kendine azıyo adam 🙂
Yo sevgilisi var. Benimle de flört ediyordu.
ha bide aç gözlü yedektede kız tutmak istiyo
karar senin sana bisey diyemem
Bilmiyorum.
hoşlanıyormusun hislerin var mı?
Eveeet
Cinsel bir ima yok ama.
Fsrketmezzz
Yani gece ve yatak olması yeterli.
İste zeki kız 😂
Evcil hayvanin ney