yeni tanıştığım her erkekle direkt sevişme teklifi sunuyorum arkadan veriyorum ilk 14 yaşımda yapmıştım sevgilim bana kıyamadı çok ağlıyorum diye
niye böyle yapıyorum bilmiyorum hep bir şeyler yaşıyorum önüme çıkan erkeklerle öne dokundurmadım hiç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yeni tanıştığım her erkekle direkt sevişme teklifi sunuyorum arkadan veriyorum ilk 14 yaşımda yapmıştım sevgilim bana kıyamadı çok ağlıyorum diye
niye böyle yapıyorum bilmiyorum hep bir şeyler yaşıyorum önüme çıkan erkeklerle öne dokundurmadım hiç
Basit bir kişiliğe sahip olduğu içindir. Senin gibileri hiç sevmiyorum. Öne neden dokundurmuyorsun? Olurda birgün evlenirsen kandırmak için mi? Tam bir zavallısın.
sensin o enayi sanane beden benim değil mi sana mı sorucam sen kendine bak tipsiz
Ergen.
senin gibi
Bilgi Birikimi ve gölgemle bile yarışamaz senin gibisi. Cidden veletsin.
Kendi adına konuş sen insanların hayatı seni ilgilendirmiyor cinsellik bölümünde kızlara ağzının suyunu akıta akıta yavşaman da senin karaktersizliğin umurumda değilsin ben veletsem sen nesin? bebek falan mı boş yapma
Gir bakalım görüşlere kaç tane cinsellik kategorisine yorum yapmışim? Ezbere konuşan bir cahil daha. Neyse beyni gelişmemiş biriyle daha fazla tartışmamam lazım sanırım.
Cevap
30Cevap
2 yıl sonra altına yapmaya başlarsın hayırlı olsn
😅😅
Şimdi follosh olmuştur
illa cinsel ilişkiye girmek zorunda değilsin , böyle bir mecburiyeti neden hissediyorsun ki
Sen benim elimde olacaktın ki seni cıvırta çağırta bağırta bağırta tak tak tak tak tak tak tak
Bence psikolojik rahatsızlıktan yapıyorsun bunun altında yatan etmenler hiç iyi etmenler değil
Her nerdeysen söyle oraya geleyim belkş önüne gelirim 😂😂😂
İleride bakireyim diye saf birini buldum sanıp evlenirsiniz, aldığınız zevkleri de ahirette ödetirler elhamüdlillah.
Olacak bu.
bağımlı olmuşsun bence de her önüne gelene bunu teklif etmen çok daha trajikomik
Sonuçta bedenine hakim olmuyorlar mı? Ön arka ne fark eder?
One dokundurmadiysan cok namuslu oluyorsun böyle devam
Çok ağladığına göre zevkten değil demekki
hiç inandırıcı gelmedi
Bir psikoloğa git ve neden olduğu tedavisini yap
Dayı Ne diyorsun sen ya
Mutluysan sorun yok yapmaya devam😎
Ylan dolan seyler troll sorular
Çok doğal ihtiyaç
Gençliye merhaba de)))
Ah keske senle tanissam
Önün suçu ne
kızlığım gider