Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Asddff
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben ingiliz diyorum
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
sevdiğin kişiyle yaşamak iyi
Sevmedigi erkekle yatan cook kiz var bende dahil
tercih meselesi
Cok kisi tercih ediyo ama
Yerli malı yurdun malı 🤣
Ahahhaah tiosiz olsun yerli olsun
Her zaman 🤣
İtalyan 😋
Hmm o da iyi. Uzun boylu, zayif tatli bir italyanli offf cok zevkli olur. Ben boyle erkekle iliskiye girdim ama italyan degildi turist erkekti 😊 sanada bulalim istersen
Nereden buluyoruz😂
instadan tabi. Yakisikliyi ordan buluyoruz. Oglan yakisikli zayif ve uzun olunca kendini ona birakion zaten isini goruyo o. Asiri zevkli yaaaa anlatamam
Ben zayıf sevmiyorum ama
70 75 kg zayif dediysem. Six packleri falan var. Tecrubeli oluyolar haa bide isi biliyolar
Ben buldum ve hayatinda alamicagin zevk bu emin ol. Boyle erkegi turkiyede nah bulursun yalan yok
İyi bulduysan :)
Sanada bulalim. Turkiyeye tatile cagirirsin yakiiskli fit bir oglani 😉
Benden çok sen heveslisin😂
Ahaha bi türk kizini tipsiz türk erkeginden kurtardiysam ne mutlu bana. Cunku cok asiri zevkliydi ondan sana tavsiye ediyorum. Yardim etmek istiyorum
Niye öyle diyorsun, yakışıklı Türk erkekleri de var
Varda onlar daha yakisikli ve iliskiye girince kimseye anlatmiyorlar adini cikarmiyolar. O yuzden utanmanada gerek kalmiyo.
Haklısın
Türk erkeklerinin çoğunluğu kanı bozuk maalesef
Hem daha yakisiklilar onlar. Kizim aklini kullan aklini, bmw varken tofasa binme. Cinselliktede cok daha iyiler daha zevkliler karin kaslari var. Bak ciddiyim bulalim sana
Instadan bulalim tabi. Secerek bak, mesela 3,4 yakisikli ya yaz derim 😂😂 cinsellik konussan hic utanmana gerek yok onlara karsi ve romantikler
Sbdndndjdj 😂😂😂 delisin sen ya ben hayatımda birini istemiyorum ki ayrıca sana kanım ısındı seninle mi birlikte olsam😂
Ahahaha lezbiyen degilim. Ama turk kizlarini turk erkeginden kurtarmak istiyorum. Kendim bile bulup buraya etiketlerim senin icin cok yakisikli bir erkek. Fitt
Kimmm? 😂😂
Ben bulurum. Iliskiye girecegin erkegi gormeye hazir ol.. bugun bulucam. Yakisikliyi sana
Dibin duser bak. Opmeye doyamazsin oglani sonra😂😂😂
Hadi bul la beğenirsem konuşurum jdkxkx
Bulamadın mı kızzz
Yok, bulamadim. Bulursam Asddf turkiyeye gelirse sende benim gibi otelde bi oda tutarsiniz iliski icin 😂😂😂
instagram.com/julianotrevizani?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Bak buldum
Zenci