Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslına bakarsan olması gereken o şekilde ama bizler oral diye bişey uydurduk öylede gidiyoruz düşününce yapmadan eksik kalır gibi geliyor banada o yüzden partnerime yapacağım oda çok istiyor erkekler hep bunun hayalini kuruyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmasi gereken o aslinda, baya normal oldugunu gosterir hatta, ama asiri azginlik vs yalamaya zorluyo insanı
17 Yorumla
Soran+1 yılDeli gibi yalayan, öpen, menilerimi yutan eş istiyorum, ben klitorisini, vajinasını, memelerini deli gibi yalıyorum, çok temizim, penisim güzel, büyük, bir kadınla takılıyorum, güzel sevişiyor, üste falan çıkıyor, penis yalamam diye tutturdu, içkiliyken vereyim ağzına dedim yine istemedi. Kadınlar geberiyor benim penis rengim ve boyum için, deli gibi yalıyor, bu iyi biri ama penis yalamazsa yaşayamam bununla
Soran+1 yılBenim ki sünnetsiz, doğal, büyük, Melezim
Cevap sahibi+1 yılGuzel sikisiyosa bence bırakma sonucta zevk veriyodur sadece penis yslatma zevki vermiyo diye niye vazgecer ki insan
Cevap sahibi+1 yılAyrica sunnetsiz penis guzel olmaz bana gore
Soran+1 yılSünnetsiz daha güzel, iz yok, kadınlar hasta oluyor yurtdışında, sertleşince o deri geri çekiliyor, gösterip yorumlamanı isterim.
Soran+1 yılSorumu beğen
Soran+1 yılGüzel sevişiyor, Azerbaycanlı, benim annem İzmirli, babam Siyahi Kongolu
Kötü bi durum o an illaki olmalı bence
11 Yorumla
Soran+1 yılKarşılıklı oral olmadan ilişki veya evlilik olmaz, hijyen şart
Kızlar Ne Diyor
+1 yılYani tercih meselesi
13 Yorumla
Soran+1 yılSen penis yalar mısın? Yeni partner buldum, naz mı yapıyor bilmiyorum, penis yalamam diyor, çok temizim, lazer epilasyonla kıllarımı aldırdım, penisim çok güzel, evlilik yapamam penis yalamayan kadınla, penisi ve topları deli gibi yalayan , öpen eş istiyorum.
- +1 yıl
Evliyim ve yaladım yaliyorumda 🤣inşallah bulursun
Soran+1 yılYalamazsa beraber yaşamak istemiyorum onunla, kadinlar geberiyor penisimi görmek için, Melezim,22,1 cmvücuttan olçüm , kemikten ölçüm 24,1 cm, bu kadınla tanıßtık , bu huyunu sevmedim, para koparmak ićin mi yapıyor acaba dedim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal onun tercihi
05 Yorumla
Soran+1 yılYalamadan olur mu? Masaj işinde çalışırken kadınlar hastaydı penisime, param olduğunu biliyor, ondan mı naz yapıyor acaba diyorum.
Soran+1 yılLisede sınıftaki kızlar hastaydı penisime, Newyorkta okudum, Melezim
Soran+1 yıl
Soran+1 yılBöyle bir şey benim ki
Soran+1 yılSorumu beğen
Gizli Üye(25-29)+1 yıleevet normal
03 Yorumla
Soran+1 yılSen penis yalamaz mısın?
Soran+1 yılPenisimi ve toplarımı open, yalayan, ağzına boşalacağım, menilerimi yutan eş istiyorum.
Soran+1 yılSorumu beğen
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar