2 yıldır nişanlıyım düğüne 1 ay var son aylarda nişanlımla sevişmeye başladık içimdeki isteği gördü fantazilerimi paylaşıyorum herşeyimi anlatıyorum sonuçta evleneceğim aynı yatağa gireceğim adam bunları onunla paylaşmamda hoşuna gidiyor ama bazıları evlenince soğur içinde tut gösterme seni bu kadar hevesli görmesin evlenince gösterirsin falan diyor bu yanlış mı soğuma durumu olur mu sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Bence 1 ay kalmış. Hiç büyüsünü boznayın düzeninizin. Olmaz desemde her zaman minik bir ihtimal olabilir. Ömür geçiyor bir ay mı geçmeyecek. Nişanlınız bu tip değerlere önem veren biri belliki. Bu yüzden onun gözünde minikte olsa isteklerine karşı koyamayan biri gibi gözükmeyin derim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence biraz daha sabredin şunun şurasında bir ay kalmış. Bir ay boyunca yine bildiğiniz taktiklerle kendinizi tatmin edin. Ve kendinizi ilk güne odaklayıp bütün enerjinizi o gece kullanın. Düşünsenize şimdiden yaşarsanız düğün gecesinin bir heyecanı kalmayacak gibi. Ha biraz daha zaman olsaydı istediğiniz gibi sevişin derdim ama bence kendinizi ilk gece saklayınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olmadık zaten ben bunun için düğünü bekleyelim dedim sadece öpme dokunma tarzı şeyler oldu yani
Cevap sahibi+1 yılTamam bir süre daha bu şekilde sürdürün. Bu ikiniz içinde birbirinize karşı daha istekli hale getirir.
+1 yılBunu şundan söylüyorlar. Evlilik bir sır bir gizem gibi. O gizem gittimi soğuma oluyor. Bırak evlenince birbirinizi kesfetmeye başlayın. Evliliğe zaman kalsın. O yüzden şimdi herşeyi yasayanlara evlilik basit bir imza gibi geliyor. Öyle değil aslında.
01 Yorumla- +1 yıl
Birde erkekler keşfetmeyi sever. Sen söyleme bırak o kesfetsin o bulsun ona bunun tadından zevkinden mahrum etme bilmem anlatabildimmi
Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Abartmadan devam et, evlenince niye soğusun yok öyle bişi ancak evlenmeden önce ne kadar ileri gitmek istediğini bil ona göre devam et. Sen bil, kimin ne dediğine bakma, aranızdaki diyaloğu ilişkiyi, onun tavrını en iyi sen biliyorsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal bir şey korkma istediğini bilmesi güzel.
00 Yorumla
+1 yılbence evlenmeden bir ten uyumu denemesi yapmak faydalı olacaktır illa ilişkiye girmen şart değil ama arada ten uyumu var mı bunu görmek önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılÖpmek dokunmak bunları yaşadık güzel hissettiriyor ikimizede hatta bazen bırakmak istemiyoruz bile ten uyumumuzun güzel olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
o zaman çekinmeni gerektirecek bir durum yok benc e
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl:) yani 1 ay önce soylersen sogur :) yok 1 ay sonra soylersen asık olur :)
bunu soyleyenlerden uzaklas00 Yorumla
+1 yılSoğumaz da evlenmeden yapmasanız iyi olur. Sana olan saygısını yitirmesin
02 Yorumla
Soran+1 yılSevişme oldu sadece birlikte olmadık
- +1 yıl
az kalmış zaten. bir ay daha sabredin.
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılişte dozu iyi ayarlayacaksın. anlat mesela ama yaşama.
her yemeği hemen tüketmeyin bazı tatlar sonraya kalsın !
kapiş ;)02 Yorumla
Soran+1 yılYani yaşadığımız şeyler öpmek dokunmak tarzında çok ileri boyutta bişey değil zaten fantazilerimden bahsediyorum ama evlendikten sonra yaşanır diyorum yapmadım anlattığım hiç bişeyi
- +1 yıl
doğru karar bence.
Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. sanmam ama evlilige kadar kendini tutabildigin kadar tut
00 Yorumla
+1 yılBencede soğur çünkü adam düşünücek bu böyleyse benden önce kim bilir kaç adama muamele çekmiştir
01 Yorumla- +1 yıl
2 yıldır tutmuş içinde Eğer en başından beri anlatsaydı dedigini düşüne bilirdi
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBence de ileri gitmeyin çünkü henüz evli değilsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfantazilerinide bırak merak etsin ipucu ver biraz evlenince devamını göreceksin dicen adam kapında köpegin olur :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen anlatıyorum çok yükseliyor fazlası var sende ama göstermiyorsun diyor
Cevap sahibi+1 yılbence kudurt :) çünkü heyecan olsun ilk senle olacagı için herşeyi ilk senden duysun inan varya senden başka kadını gözü görmek eve gelmek için işten izin alır gelir
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizi gidi azginlar sizi sjsjs evlenmeden önce sabredeydiniz eniste senin istegini bi guzel alirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenince göster bence sonradan sizi yanlış anlayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü değil birbirinizi her yönden tanımanız normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğuma olma ihtimali yüksek. Gizemli olmak her zaman daha çekicidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılGizemliyim zaten anlattığım fantezileri yaşatmıyorum ki evlenince diyorum
Cevap sahibi+1 yılYine de içinde sakla bazı şeyleri, istekli olduğunu bilsin yeter. Yaşlarınız kaç?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDiyeni boş ver sen nişanlilik dönemi bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence konuşmak en doğrusu
00 Yorumla soğumaz korkma :)
00 YorumlaNe kadar iler gittiniz ve ne fantazilerin var
00 YorumlaEvlenince alırsın aklını
00 YorumlaBence geç bile kalmışsın
00 YorumlaNişanlına göre değişir
00 Yorumla
+1 yılYaşamak istediğin her şeyi yaşa
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir bence ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYhau neden soğusun. Sen bakma o soğuk nevalelere
00 Yorumla Yanlış değil, içindeki seksi kadini görmüştür.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hatta şaşırdı bu kadar istekli biri olduğunu bilmiyordum dedi yani hoşuna gitti bu durum
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Çok doğal bence
00 Yorumlabir şey olmaz ya
20 Yorumla
+1 yılne. kadar ileriye gittiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılSevişme yaşadık
- +1 yıl
Frenliyor mu kendini o peki... sen istiyosun belli yani
Soran+1 yılBana dokununca zor oluyor tabi bazen kendimi tutamıyorum falan diyor ama ben bekle diyorum zorda olsa yapıyor
- +1 yıl
Tabulari yikip yasiycaksiniz aslinda o hazzi sonuna kadar... Gozlerinizi kapatip birakmak birbirinizi tamamen...
Gizli Üye(25-29)+1 yılfazla abartma derim
00 Yorumla
+1 yılnormal yani
00 YorumlaSogur ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ettim sen etme
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılCan sikici konular ya istersen anlatayım sana da çok durmuyorum burada yazarsan instaa vereyim
Soran+1 yılMerak ettim konuşmak isterim
Cevap sahibi+1 yılLaptuval bu benim instaam yazz sen bekliyorum knka
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel bence ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem