Erkek arkadaşım sosyal medyadan bir kıza yazmış?

Yakın bir zamanda aramız kötüydü. İlişkimiz yeni başladı. En çok isteyen oydu. Ben ilk başlarda kıskançlık yaptım. Oda baya sıkıldı bayram öncesinde kavga ettik konuşmadık 2 3 gün sonra ben bayram mesajı atmıştım. Öyle konuşmuştuk ben mesaj attıkça.

Neyse instagramdan bir kaç kızı takip ettiğini gördüm bu süreçte ilkinde ses çıkarmadım. Sonradan benim memleketimden bir kızla takipleşmiş ama kızda bildiğiniz o tiplerden. Yanıma geldi ayrı şehirlerdeyiz.

Bana aylar önce normal konuştuklarını kızın burada aktif olamıyorum diyip instagramını verdiğini geçenlerde de denk gelip eklediğini söyledi. O tür bir kız olduğunu bilmediğini falan saçma şeyler söyledi o an anlayamadım yakıştıramadım çünkü ona.

Kızı telegramdan buldum mesaj attım. Ne zaman konuştuklarını hatırlamadığını her gün 100lerce mesaj geldiğini söyledi adını sordu foto istedi attım. Telegramdan 4 gün önce benim yanıma gelmeden de 1 gün önce kıza instagramda aktif değilsin galiba diye yazmış.

Güncellemeler
+1 yıl
Hiç beklemediğim bir şeydi kıskançlık falan yapıyordum ama benim başka problemlerimdi sebebi. Güven duygum hiç yok çünkü ihanetin her türlüsünü gördüm. Ben asla yapmam şu bunaltma huyundan vazgeç falan dedi. Yoksa bende sorun yok sorun senin kıskançlıkların diyordu yanıma geldi. Birlikte vakit geçirdik çok çok iyi olmasada iyiydi aramız.
Erkek arkadaşım sosyal medyadan bir kıza yazmış?