Güncellemeler
+1 yıl
Hiç beklemediğim bir şeydi kıskançlık falan yapıyordum ama benim başka problemlerimdi sebebi. Güven duygum hiç yok çünkü ihanetin her türlüsünü gördüm. Ben asla yapmam şu bunaltma huyundan vazgeç falan dedi. Yoksa bende sorun yok sorun senin kıskançlıkların diyordu yanıma geldi. Birlikte vakit geçirdik çok çok iyi olmasada iyiydi aramız.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İşsiz gibi okudum yani bize ne soruyorsun veya sadece paylaşmak mı istedin
Napmalıuım bilmiyorum o kadar çok yakınlaştık ki kısa sürede
Unut onu canım zaman ve enerji kaybı bak uzun uzun yaziyosun yazık parmaklarına zamanına
Az kaldı dahada ileri gidicektik beni kullandı belki de. Güven problemimi bile bile insan neden yapar bunu. O kıza mesaj attığı saatlerde ben aramızı düzeltmeye çalışıyordum. Özledim falan diye mesaj atmıştım oda sabret gelicem cuma günü demişti. Sen özlemedin mi falan diye yazdığımda özledim demişti işte. Geldi yapacağını yaptı. İşte diyorum ya o saatlerde kıza telegramdan instagramda aktif değilsin galiba yazıp bana da gelicem diyormuş meğer.
Kimse bu kadar uzun şeyi okumaz tek tük insan sadece 😂
Peki özetle şunu diyim. Ad.. i şeref.. sz sevgilim aramız kötüyken bir kıza telegramdan instagramda aktif değilsin galiba yazmış. Kıza sordum öğrendim.
Özetle sana bişey diyim ben olsam direk içinden geçerdim onun 😂
Ss attı kız telegramdan bulup sordum. Kız o tür kızlardan. İnstagramda o kızı görünce sonradan benim olduğum şehre gelirken sordum bu kız kim diye daha başkaları da vardı. Birini ben zannetmiş kız eklediği için. Diğerini ispat edemedim kızın hesabı çalınmıştı. Birde bu kızı sordum. Telegramdan benimle tanışmadan önce konuştuğunu o anlamda konuşmadığını kızın ona burada aktif değilim instagrama geçelim dediğini öyle tesadüfen görüp eklediğini söyledi saçma sapan. Bende o anlık konduramadığım için inanmamıştım..
Kız hiç cevap yazmamış aylar önce konuştuk mu hatırlamıyorum dedi. İnstagramdanda ben diyince kızı sildi. Güven artık bana niyetim o değil aramızda sorun yok sadece senin güvensizliklerin demişti.
Hata yapmışsın baya
Ama rica ediyorum görüşler de bu kadar uzun yazma gözlerim ağırıyor harfler küçük okumaya çalışıyorum dihe
Hata yapmamışım güvenmemekte haklıymışım aramız bir kötü oldu kızlara yazmaya başlamış. Kızlardan dönüş olmayınca da işte benim yanıma gelmiştir.
Seni yedek de tutmuş o zaman yol vermişsen ne mutlu sana işte sana değer vermeyeni kafana takmaya bile değmez inan
Çok güzel yalan söyledi ne var eklediysem öylesine konuştuk zaten senden önceydi. Falan bir ton şey söyledi. Bende canım gibi inanıp cinsel anlamda yakınlaştım baya. Bunu herkesle yapan bir insan değilim. Herkes tanır beni. İlk defa tabularımı yıktım. Karşı koymadım. Ortak arkadaşlarımızın düğününde tanışmıştık. Yani o gördü ekledi koştu peşimden. Bende adam zannetmiştim. Daha konuşmadım dün gitti yanımdan sabah gibi çalıştığı şehre gitti sabah orada oldu hiç uyumadan da işine gitti şimdi uyuyordur büyük ihtimal. Hayır yani birde geldiğinde ertesi gün karşılıklı masada fotomuzu çekti whatsapp durumuna koymuştu. Yakışıklı falanda değil aksine ben çok güzel bulunurum etrafta. Ben bir anlık boşlukla olur bu demiştim.
Gözlerime ağrı attı yazılarını okurken uzun yazma san olur mu bak görüşler de uzun yazı yorucu oluyor ben gözden rahatsız biriyim seni dinlemek isterim ama uzun yazma bu kadar olur mu
Tamam yazmam anladın mı peki olayı kısa kısa yazayım mı
Ufak Bi boşluk da başkasına atlamış
Demen yeterliydi 😂
seni aldatıcak
Hiçte öyle biri gibi durmuyordu. Ne biliyim ilk tanıdığım halinden eser yok 2 ay oldu bir de tanışalı çıkalı falan. Bu kadar kısa süre de bir çok şey yaşadık. Cinsel anlamda da ki ben öyle kolay kolay kolay biriyoe bu kadar ileri giden biri değilim... Ortak arkadaşlarımızın düğününde görmüş yazmış bana işte. Bende düzgün biri diye kabul ettim.. o arkadaşı bile bilmiyordur böyle bir insan olduğunu ne kadar yakın olsalarda. Kıza resmen kendisi yazmış. İşte beni iyi niyetimden aptal gibi gördü herhalde. İnanmamıştım açıklamasına ama inanmış gibi yaptım. Kız yazsaydı cevao verseydi öyle bir kızla ne yapıcaktı acaba.. değer mi benim gibi bir insanı kaybetmeye.
sen değil o kaybedicek
Kaybetti. Güven sorunumun olduğunu bile bile bana güven yaptığım hiçbir şey yok diye diye. Şimdi nasıl güveneyim. Ya birde yakışıklı falanda değil. Ben baya etrafta güzel bulunan biriyim. Yanıma yakıştırmayanlar oldu. Ama ben iyi biri diye istedim sonradan. Ama adamın yaptığına bak. Dün gitti gece. Dün gitmeden önce arkadaşlarımızla oturduk. Muhabbet ederken konu paraya geldi. Para herşeyi satın alır dedi bende aşkı satın alamaz dedim. Onuda alır dedi ilan versen şunu şunu istiyorum diye dedi. Dünyanın en çirkin insanıda olsan dedi. O kadar parayı bulsam bütün çevremi değiştiririm dedi gerçekten şaka mı yaptı gerçek mi anlayamadım.
şımarık ve egoluymuş
bu tip erkeklere yüz verme
Gerçekten satın alır mı ya allah aşkına ne biçim bir şey o pehh yani. Biz neyiz madem ben oar için mi birlikteyim hayır yakışıklı olduğu için mi hayır. Beni parayla satın alabilir mi hayır. Nasıl bir düşünce yapısı bu ya. Hiç vöyle bir şey beklemezdim ondan. Hala şaka yaptığını düşünüyorum olamaz yani hani. Para bitince o parayla satın aldığın ilişki sürecek mi sanki nasıl bir düşünce tarzı ya
cahilce bencilce eğitimsiz insan görüşü bu sen buna takılma bu söylediğini dikkate bile almana değmez
Parayla o tür kızları alır işte. Belki de şaka yaptı bilmiyorum ki arabaya bindik dedim bir insanı o olduğu için seversin parayla aşk satın alınır mı dedim beni sinir etmeyemi çalıştı anlamadım ya. Dün telegram indirmiştim kızla konuştuk dedim ya işte telegram indirdim diye birine mesaj gitmiş rehberimdeki. Yani rehberimde kayıtlı olan ve telegram kullanan herkese... telegrama katıldı diye bildirim gitmiş. Kesin bunada gitti o zaman 1 saat önce günaydın aşkım yazmış whatsaptan normalde canım falan yazar hani gittiğinden beri hep canım başka bir şey yoktu çünkü.
sakin kalman gerek sinirlerini bozmasına izin verme
Bende günaydın birtanem yazdım cevap yok. Napmalıyım bilmiyorum. Kesin benim telegram bildirim ona gitmiştir. Belki de o yüzden yazdı aşkım falan diye. Bana kuzenlerle yatıyoruz ses oluyor konuşuruz sonra iyi geceler derken 5 dk sonra kıza insyagramda da aktif değilsin galiba yazmış. Birde o gün yanıma geleceğini söylemişti. İşte ben bunlar yüzünden kıskanç oldum bunlar yüzünden kafamda kurdum hep bunlar yüzünden bu hale geldim. Ne gerek vardı bunu yapmaya. Birde kıza attığı mesajı silmiş telegramına gelince aç bi bakayım demiştim
takıntı ve saplantı yapma sakinleş bıraz
Yapmıyım mı? Kaç kere aldatıldım haberin var mı? Öyle çirkinde biri değilim. Çıktıklarım hep yanıma yakışmayan tiplerdi. Buda öyle kalbi iyiye benziyordu. Daha kaç kere bunları yaşamam lazım. Bana yazmaya gelince işi oluyordu aramız kötüyken. Ama kıza yazmış kız tabi cevap verse belki de ayrılırdı. Kızlardan geri dönüş alamadığı için geldi belkide yanıma. Kullandı beni resmen.
maalesef seni kullanmış
Yok birde ortak arkadaşlarımızda çok bunalttığımı söylüyor ya adam başkalarına yazıyor ya napayım bilmiyorlar herhalde böyle olduğunu. Ya kaç kere daha başıma gelicek. Kaç kere daha aldatılıcam. Kafanda kurma diyor kızları ekliyor mesaj atıyor. Yeter ya valla kimseye güvenemicek miyim ben?
üzülme