Ergenliğimden beri her ilişkim bir şekilde ciddi ilişkiye evrildi bu yaşıma kadar toplasan 2 dene yalnız kalmışımdır. 28 yaşımda evlendim. Başından sonuna sorunlu bir evlilikle 4 sene uğraştım. 1,5 sene önce boşandım. Boşandığımda 1-2 seneye doğru düzgün bir insanla güzel bir yola girerim kafasındaydım. Ancak zamanla çevrem değişti ve solo takılma olayı daha çekici bir hal almaya başladı. İstediğimle yiyor içiyor geziyor eğleniyorum ve daha bir sürü şey. Ancak bir yandan bu hayat hoşuma gidiyor diğer yandan içimi kemiriyor. Çünkü yaptığım çoğu şeyi yanlış buluyorum. Aşk anlamında seven ve sevilen insan olma isteği bir kenarda duruyor hep. Silip atamıyorum. Seks bile sevdiğin insanla olduğu gibi olmuyor giçbir zaman. Böyle bir hayatın içine girdiğim içinde ciddiyet isteyen insanlar yanaşmıyor. Her şeyi bırakıp işime gücüme baksam sıkıntıdan patlar depresyona girerim herhalde. Ne yapacağımı bilmiyorum. Var mı tavsiyeniz?
Güncellemeler
+1 yıl
..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Cocugunuz var mi?
Baştan sona kurtarmaya çalıştığım sorunlu bir evlilikti. O yüzden yapmayı düşünmedim hiç
madem oyle neden evlendiniz ki
Evlenmeden önce güzeldi her şey evlenince sorunlar başladı. Büyüdükçe büyüdü önünü alamadım 4 sene uğraştım sonunda pes ettim
ne gibi sorunlar
Piskolojik sorunlar ve aileden gelen tramvaların hayatımıza etkileri
Hayir eşinizle halledilemeyecek sorunlar miydi? Ayrica neden insanlar sizinle ciddi dusunmesin ki?
Sorun piskolojik olunca ve sorunun sahibi sorunlu olduğunu kabul etmeyince tedavide mümkün olmuyor. Boşandıktan sonra ki yaşam tarzımdan dolayı düşünmezler. Ciddi bir ilişki yapıp bu yaşam tarzından kurtulmak istiyorum
Hatta bu gün ani bir kararla gece hayatına ve alkole bir süre ara verdim.
Ne gibi psikolojik sorun? Şizofren falan mi?
Gece hayatı : Kadınlar+ alkol+ para+ cinsellik mi?
Evet formul tam olarak bu
Bu hayat bir zaman sonra sıkıyor. Ben dw yavru vatanda okudum. Cok fazla cinsellik yasamadim ama o da oldu. Yani bir zaman sonra sıkıyor bu yasam
Anne ve baba sürekli kavga ediyor anne babanın sülalesinden şikayet ediyor sürekli söyleniyor. Baba sesini çıkartmıyor ve kafasına esince evi terkediyor esince dönüyor. Baba çalışıyor ama kumar oynuyor eve faydası yok bütün maddi manevi yükü anne çekiyor. Bu ortamda büyüyen çocukta bu durum tramvalar oluşturuyor. Ve evlenince her ne kadar alakasız olsada kendisi annesinin rolüne bürünüp kocasınıda babasının yerine koyuyor. Olmayacak yere kavga çıkarıyor. Öyleki bir yerden sonra kaostan beslendiğini bundan zevk aldığını düşünmeye başlıyorsun. Hunlar piskoloğun tespiti
Bende kıbrısta askerlik yaptım 2016da
Henüz sıkılacak kadar yaşamadım ama yaşadığım hayatın yaşamak istediğim hayata engel olması durumu söz konusu
Evet o kiz icin zor bir durum lakin sizinde belki eksik yonleriniz olmuştur. Ona şefkatli, empatik sekilde yaklasmaliydiniz belki de yaptiniz bilmiyorum. Yaşadığıniz hayat rahat bir hayat ama siz evlilik/ ciddi bir iliski mi istiyorsunuz
İllaki olmuştur. Bu hayatta kimse dört dörtlük değil. Ancak 4 sene boyunca evliliğimi yaşamak mutlu olmak yerine kurtarmak için her şeyi denedim. Yaptığım fedakarlıklar bir çok insanın yapmayacağı cinstendi. Ve sonunda benimde piskolojim bozulmaya başladı. Kendimi saldım kişisel balımıkı ihmal ettim. Hayattan bir beklentim kalmadı. En sonunda elimden gelen herşeyi yaptığımın bilinciyle içim rahat bir şekilde boşanmak istedim. O andan sonra bana düşman oldu. Akrabalarımla, arkadaşlarımla aramı bozmaya çalıştı. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi iftiralar attı. Hemen herkes sorunlu olduğunu bilmesine rağmen haklı görünmek için bunları yaptı. Üzerime bir daire vardı. Altınlar vardı Kurtulmak için olduğu gibi verdim yoksa çekişmeli boşanmayla tehdit ediyordu beni
Cidden kötü olmuş. Kadinlar maalesef boyle oluyor hatta nedense çoğu ilk önce çevresiyle kotu yapmak istiyor esini. Tamam anlaşamadıysan ayril gitsin ne gerek var değil mi? Hayırlısı olsun. Devam etse iyice sinirleriniz bozulacaktı. Peki size hiç vurdu mu?
Evlilik/ciddi ilişki değil. Tabi zamanla onlarda olacaktır. Sevmek sevilmek istiyorum. En azından emek vermeye değecek ve karşılığını bulacağım bir ilişki istiyorum
Bir kez bıçak çekti. Can havliyle ben koluna vurdum.
Mutlaka karşınıza çıkmıştır. Lakin ben direk evlilik/ ciddi iliski düşünmüyorum şeklinde giderseniz çoğu kadin mesafeli durur en azindan ciddi iliski isteyenler
Nihayetinde bütün yaptıklarına rağmen son görüşmede bile onun için iyi dilekler dileyip hakkımı helal ederken o beddualar ediyordu
Aman aman en iyisi bosanmaniz olmuş. Dayimla yengemde boşandı ve surekli kavga ediyorlardi. Ayrica iki insan evde birbirini haz edecek ya ozellikle de erkekler. Kadınlar bie şekilde halloluyor ama erkeklerin eşinin hareketlerini cidden sevmesi lazim. Bardağı tutusundan yemek koyusuna kadar.. Cunku görüyorum cevremde hep boyle bu tarz
Daha tanımadığım bir insana ciddi ilişki istiyorum şartıyla yaklaşmakta doğru değil. Sonuçta bu karşılıklı uyumla ve zamanla oluşan bir şey. Karşımdaki insan ciddi olacaksa olsun şartıyla başlayınca bu kez kimseyi üzmek ahını almakta istemiyorum
Boşanmak istemedi belki de.. Siz onu istemediyseniz ilk olarak yedirememistir
Elbette ama takildiginiz insan ile diger kisi arasında mutlaka fark olur bunu da karşı taraf hisseder
Evet istemedi. Ben onun gözünün önünde çözemediğim sorunlarla eriyip biterken o kendi dünyasında mutluydu. En büyük sorunda buydu zaten
Boşanmak isteyince bana yaptıklarını düşününce sevgisininde yalan olduğu çıktı ortaya
Takıldığım insanlara bile o şekilde yaklaşmıyorum aslında belli ortamlara girince genelde kadınlar öyle yaklaşıyor. Alkolün etkisiylede iki tarafta rahat davranıyor
Dogrudur. Tabi ki onu da bilemeyiz onu da dinlemek lazim ama en iyisi bu olmuş o zaman. Ben de evlenince böyle sorunlar yasarsam diye korkuyorum ama yapacak bir sey yok
öyleyse güzel valla😂
Emin ol karşındaki insan kendini belli etmedikçe tanıman ve doğru insan olduğuna emin olman mümkün değil. Tanıştıktan 10 sene sonra bir insanın hiç görmediğin yüzünü görüyorsun
Kesinlikle öyle. Zaten evlilik karari alırsam uzatmayacagim cok. Yani 1 yilda tanisam 10 yılda tanısam ayni evi paylasmadan bilemem. Baktim güzel gidiyor evlenirim, artik sansima ne çıkarsa
Görsel olarak göze hitap ediyorum boy fizik falan yerinde. Öyle olunca çok uğraşmaya gerek kalmıyor. Boşandığım dönemdeki halimle alakam yok son dönemde herkes çok değiştin gençleştin kilo verdin falan diyor. Cidden açıp eski fotoğraflarıma bakınca o dönemki halimden iğreniyorum
Insanin psikolojisi bozulunca gozu bir sey görmüyor. Ben yemek yemek dahi istemiyorum. Anlayabiliyorum. Baya toparlamissiniz
Karşılıklı muhabbet sevgi saygı ve sadakat olduktan sonra gerisini çok düşünmemek lazım dediğin gibi. Çok detaylı düşününce işin içinden çıkılmıyor. Acabalar kafadan gitmiyor
Kesinlikle öyle. Ben 24 yaşındayım elbette karşıma biri çıkacak ama adam akilli yookkkk hep takılalım gezelim tozalim vs vs. Sıkılıyorum
Erkeklerin büyük bir kısmı 28-30 arasında artık evleneyim geç kalıyorum kafasında oluyor. O aralığı evlenmeden atlatanlar bu fikirden uzaklaşıyor. Çünkü aize göre biraz daha geç olgunlaşıyoruz. O aralıkta birini yakalarsan adam akilli davranan çıkabilir ☺️
Çok sosyal olan erkekler genelde flörtöz oluyor. Kadınlarında hoşuna giden bu olduğu için kendi halinde olanlar itici geliyor. Ancak aradığınız adamlar hep o kendi halinde olan sade insanlardan çıkıyor. Bu çok garip bir denge. Biz erkeklerin açık giyinen kadınlara bakıp yanımızdaki kadının açık giyinmesinden rahatsız olmamız gibi bir durum bu
Bakicaz artik 28-30 yas arasina😀 Ben zaten olgun birini istiyorum uğraşamam kendi yaşıtlarımla. Son erkek arkadaşım benden 9 yas büyüktü 89 luydu fakat superdi ya iletişimimiz. Ben ona gore elbette ki daha çaylak bir yapıya sahibim ama durum böyle olunca erkek olgun olduğu icin durumu daha iyi idare edebiliyor
Benim hiç öyle sevgilim olmadi. Hep sakin kendi halinde insanlarla birlikte oldum. Ben zaten hareketliyim yerine gore onlarda dinamiklik katti. Ben uğrasamam benim basim ağrımasın. Ona mi baktı yok bu gece icti mi yatti mi kalkti mi ben dusunemem. Bu sefer takıntı yapip o erkeği huzursuz ederim. Ne aldattim ne de aldatildim. Adamlar zaten sakin 😂 Hakaret bile duymadim ya🤣🤣
Evet bana görede erkeğin en azından 5 yaş büyük olması ilişkiyi daha sağlıklı bir hale getiriyor. Sizin ilişkiniz neden bitti?
Istanbuldaydi kendisi. Ben Bursaya yerles dedim. O da istemedi. Bu yuzden bitti. Ailem istemedi İstanbul'a gidemezsin diye daha doğrusu annem başımın etini yedi mutsuz oldum. Bu sefer laf soyleye söyleye benim psikolojim bozuldu arada. Ayrildik
Bursayı çok severim. Bursayı bırakıp İstanbul'a yerleşmemen bence senin için iyi olmuş. Doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum. Şehir harika ama insanların birbirine tahammülü yok ve çok kalabalık. Arkadaşada hak veriyorum bir yandan yaşadığın şehri çevreni değiştirmek sıfırdan hayata başlamak gibi bir şey herkes cesaret edemez böyle bir şeye
Kendisi doğma büyüme orali değildi. Sorun su ki ailesi uzaktaydı. Ayni şehirde degildi. Ne bir akrabası vardi ne baskadi. 6 senedir yasıyordu isinden dolayı. Bir firmada yazilimciydi. Ben de dedim ki senin ailenin olduğu sehre gitme durumun yok zaten is bulamadığın icin İstanbul'a geldin dedim. Ee İstanbul'da ne onun ailesi ne benim ailem kimse yok. Zaten pahalı bir şehir. Benim ailem Bursali, Bursadayiz. Gel dedim maddi manevi her turlu destek olurlar bize dedim. Para falan umrumda degil bundan korkma dedim. O da bana Bursada is bulmam zor , aldigim ucretten zaten memnun degilim Bursada daha az verecekler, yazilim isleri İstanbul'da falan dedi. Ben de oraya gidersem sıfırdan bir hayata başlayacaktım ve en onemlisi ailem olmayacakti. Psikolojim bozuladabilir ee napicam çocuğu yari yolda bırakıp Bursaya mi donucem degil mi? Bastan bitti yani. 1.5 sene iliski yasadik ama olsun
Anlattığın gibiyse onu İstanbul'a bağlayan pekte bir şey yokmuş. Bursada daha az maaş alsa bile aynı oranda harcamalarıda azalacak. Sadece kira ücretinin farkı bile aradaki farkı kapatırmış. Anlattığına göre bunlar sadece bahane gibi gözüküyor.
Bursada da is bulurdu ki ona dedim. Senden para istemiyorum. Ben de çalışacağım. Öğretmenim ben Şu an özeldeyim ama olsun. Yani ailem de destek çıkardı. Elbette basta bunu ona söylemezlerdi ama olsun olurdu yani bana kiyamazlardi. Tc annesini bilirsin. Evi olsun evi olsun evi olsun. Basinin etini yerler bazen. Ev mev hicbir sekilde dile getirmedim bile. Alsa alabilirdi ayrica. Herneyse dediğin gibi belki daha düşük maas alacakti ama Bursa İstanbul'a gore uygun. Yani ben ona her seçeneği sundum. Ikimizin de ailesi yok sonuçta orada. Hem olmaz diyor. hem ayrılırken ağlıyor. Yahu madem aglicaksin gel o zaman
Kötü olmuş. En azından 1,5 sene çok uzun bir süre değil. Mesafeli ilişki olduğu için unutmayı zorlaştıracak çok fazla anı biriktirme imkanınızda olmamıştır. Benim en kısa ciddi ilişkim 3 sene sürmüştü. Gerçi en güzelide oydu ☺️
Aynen oyle. Uzak olunca paylaşılanlar yakina gore az oluyor. Ee onunla neden evlenmedin madem öyle😂
Tek bir şey hariç her şey güzeldi. Aşırı derecede kıskançtı ve sürekli fırsatını bulsam aldatacakmışım gibi davranıyordu. Hatta sürekli söylediği bir sözü vardı. “Aldatmayan erkek yoktur, fırsat bulamayan erkek vardır” ☺️Tabi o zamanlar ben 24 o 21 yaşındaydı. Zamanla düzelebilirdi belki. İnsan sürekli aldatacakmış gibi yaftalanınca bir süre sonra piskolojik olarak aldatmak normalleşiyor kafada. Ciddi bir ilişkide güven en önemli unsurlardan biridir. Ve kafanı kaldırıp bir başkasına bile bakmazken böyle yaftalanmak ilişkiden uzaklaştırıyor insanı. Aldatmaya karşı bir insanım. Öyle ki yapacak olsam bunu evliyken yapardım.
2 ciddi ilişki bir evlilik yaşadım. Hepsindede terketmek zorunda kalan taraf oldum
Uyumusum sorry😂 Güven vermiyor olabilirsiniz ya da siz verdiginiz halde karşı taraf paranoya yapiyo olabilir. Bir de kadinlarda var sanki o ya😅 sevgilim yakışıklı olunca elbette ki cok hosuma gidiyor ama bu sefer bakan falan cok oluyor ya akli kayarsa ya soyle yaparsa falan diyorum. Yakisikli olmasa da yapar ama yakisikli olunca o ihtimal bir tık daha artiyor sanki
Tahmin ettim ☺️benimde uyumam gerekiyordu zaten. Güven vermediğimi sanmıyorum çünkü bu konuda sorun yaşamamak için ekstra çaba gösteriyordum. Çoğu zaman birlikteydik zaten. Onun dışındaki zamanlardada an an ne yaptığımı rapor ediyordum ☺️ dediğin gibi insanın içinde olduktan sonra her şekilde yapar. Şu sitede okuduğum aldatma hikayelerinin çoğuna hayret ediyorum
Troll de cok ya😂
O konuda biraz safım ya bariz trol olanların dışındakilere inanıyorum genelde 😅
Bazıları çok inandirici yaziyor ama 😂 kendini yakisikli buluyo musun
%75 diyelim ☺️ genelde yorumlar yakışıklı olduğum yönünde oluyor. Neden merak ettin?
Dedin ya boyum posum yerinde bu yuzden bazi seyler daha kolay oluyor dedin. Ondan😂
Kendimi tarif edecek cümleler kurmayı çok sevmem ama sadece ben uğraşmıyorum kızlar bana yürüyor desem salladığımı düşünürdün 😅
Bende sana sorayım madem sen nasıl buluyorsun kendini?
Cok güzelim, bomba gibiyim. Türkiye güzelini birak dunya güzeliyim🤣🤣
Özgüven tavan diyorsun yani 😁 birde kainat güzeli diye bir tabir vardı. O da olabilirsin 😂
Güzelim ya memnunum 😂Kivircik sacliyim düz olsun isterdim🤣
İsteme bence. Bir kadın için kıvırcık saç kadar güzel bir şey var mı ya ☺️ ben çok beğeniyorum şahsen
Teşekkür ederim ama bakımı zor. Mesela bukle belirginleştiri kullanmam gerekiyor krem, kopuk vs kullanmadan birakamam saçlarımı
Ee dünya güzeli olmak kolay değil. Güzel olmanında bir bedeli var 😁 ben bile erkek halimle evden çıkmadan saçıma 3 ürün kullanıyorum
aaa ne gibi? Kıvırcik mi
Nispet yapar gibi olmasın ama düz 😅 mavi su, wax, sprey
Bakımlı erkek ohhh seviyoruz ozellikle kişisel bakım cok önemli😂 Mavi su derken? Yumuşatıyor onu mu diyorsun
Hem yumuşatıyor hem de fön çekerken hacim kazandırıyor. Aynı zamanda kolajen ve bi kaç mineralle bakım yapıyor. Baya reklam metni gibi oldu 😃
Fön kullanıyorsan hacim kazanmasınıda istiyorsan denemeni tavsiye ederim
Evet var ondan bende bir morfose markasinin var bir de schwarzkopf cok iyi oluyor. Her dus sonrası
Schwarzkopf’a denk gelmedim hiç. Bende morphose kullanıyorum. Kuaförüm mavi su demişti adına. Fön suyuda diyorlarmış. Başka bir adı varsa bilmiyorum
Öğretmenim demiştin. Branşını merak ettim
Cahil ben 😅 morfose degil mi o ya bakicam merak ettim😂 Benim kivircik. Atarım bir ara fotosunu. Bu arada branşım okul öncesi
Cahil olan ben de olabilirim emin değilim 😅
morfose benimkisi baktim😂
En tatlı branş ☺️ hala seviyormusun çocukları yoksa çalışmaya başladıktan sonra fikrin değişti mi 😁
Evet morfose’muş bende baktım 😅
Seviyorum ya sevmeden zaten yapamazsin. Ilk zamanlar başım cok ağrıyordu ama alıştım. Simdi kpss ye giricem bu ay sonu. Ayrilicam, Şu an izindeyim. Başka bir kuruma başlıcam eylülde nasipse. Müdür de biraz sıkıntı burada ama yine eh işte
Sen kac yasindasin
Özel sektörde öğretmenler sömürülüyor maalesef 😒
Yakın zamanda 34 oldum
Ama yaşımı tahmin etmeye çalışanlar genelde 28-29 diyor
Evet biliyorsun durumu. Cidden cok sinir bozucu. Hem emek hem ucret...
Neyse artık.
Oo ne kadar güzel genc gösteriyorsun demek. Minyon da degilsin ama güzel yani boyle olması
5 yaş küçük kardeşim var abim sanıyorlar genelde 😅
Senin boy kaç?
Ben benimkini söyledim mi hatırlamıyorum gerçi 185
Yokk artık abin mi sanıyorlar😅 Evet boyun Türkiye icin oldukca iyi bir boy uzun erkege hasret kaldik 😂 Benim 170 boyum
Senin boyda gayet Türkiye ortalamasının üstünde. Hatta o saçlarla hissedilen 1,75 oluyordur 😂
o kadar kabarmıyor ya 😂😂
İhtiyacın yok zaten biraz daha uzun kadınlar boyundan şikayetçi oluyor boylarına göre erkek bulamadıklarından 🤣
a yok ben cok memnunum fizigim falan her sey orantılı ki 170 kadin icin tam ideal bence 😂
185te erkek için tam ideal bence 😁 kafamda baya canlandı ama görsel olarak nasıl biri olduğunu merak etmeye başladım
Atarim bir ara istersen
İsterim tabi. Hangi ara? 😁
Istersen gizliden cik bir adim😂
Çıkılmıyo ki 😒
Nickim @brooklyn88
Telegram kullanıyor musun?
mesaj attimm
Mesaj atamıyorum. Profilinin aktif olmadığı yazıyor. Profili mi kapattın, beni mi engelledin bilmiyorum ama nedenini tahmin edebiliyorum. Keşke kafanda birşeyler kurup ulaşmamı engellemek yerine konu ile ilgili dialog kurmayı tercih etseydin. Neyse seninle sohbet etmek oldukça keyifliydi. Tanıştığıma memnun oldum. Her şey gönlğnce olsun ☺️