Erkekler böyle şeyler konuşurlar mı?

Esimin yakin arkadasi bizdeydi. Bende mutfakta uğraşıyordum. Onlar takiliyor, tavla vs. Bir sey ikram edeyim dedim gidip soracaktım cay falan mi icersiniz soguk bir sey mi olsun diye. Konustuklarina kulak misafiri oldum.

Sende ne mal varmis oyle, vallahi beton yetmez. Ulkenin ortalamasini yukseltiyorsun dedi. Hayir normal haliyle de gormedim şahlanmis sekilde gordum bana girdi resmen dedi. Eşimde güldü bir gururlandi gibi oldu 😅

sonra bir sorunun yok degil mi erken boşalmadir baska seydir, Allah vermiş o aletin hakkini her sekilde ver dedi. Eşim yok bir sorun yok devam et bak ben kazaniyorum dedi. Cokta fazla yorum yapmadı esim.

Sonra oturdular bir sey ictiler falan zaten. Esime söyledim duyduklarimi güldü. Nerde gördü ki dedim ikimizde güldük. Ya tatilde yanlışlıkla gördü. Sen onun nisanlisiyla beraber kalmistin odada, bizde beraber kaldiydik ya.

Sabah kalktim banyodaydim tuvalet yapacaktım. Kitlemeyi unutmusum o da daldı iceriye ben uyuyor saniyordum, ben kalktigimda uyuyordu o sebeple de kilitlemek aklima gelmedi. Sabah ereksiyonuyla görmüş oldu, onu diyor dedi. Erkekler boyle seyler konusurlar mi böyle?

Erkekler böyle şeyler konuşurlar mı?