eski erkek arkadaşım çok isteklisin demişti bana Hiç cinsel deneyimin olmadı hayatta yani öpüşürken söyledi bunu
İstekli kızlar sevilmez mi erkeklerin gözü mü korkuyor nedir olay anlamadım
eski erkek arkadaşım çok isteklisin demişti bana Hiç cinsel deneyimin olmadı hayatta yani öpüşürken söyledi bunu
İstekli kızlar sevilmez mi erkeklerin gözü mü korkuyor nedir olay anlamadım
Ozguvensiz öküzler istekli kadinlari sevmez. Hatta onlara kötü gözle bakar. çünkü cinsellik sanki sadece erkeklere özgü bir şey gibi görür.
Ben aksine severim istekli ve bunu esine/sevdiğine belli eden kadinlari.
Yorumlarada baktım. Bence o öküzden kurtulduğuna Sevinmelisin. Bosuna dusuner3k kendini uzme
istekli olunca daha kolay duser gibi bi hissiyat var. ama oyle olmuyor genelde. hatta disardan istekli gorunenler aksine daha tecrubesiz ve acemi bile olabiliyor. istekli gorunmeyi nasi aktardigin onemli. mini giyerek mi, mesajlarinla mi, bakisinla mi, dokunusunla mi yoksa direk iliski ile mi vs vs uzar gider.
Öpüşürken tama yeter bu kadar dedi bende ya lütfen az daha dedim bundan sonra böyle bi şey dedi bana
Zatennterk etti
Yok eski sevgilisini unutamamış döndü onunla evlendi
Yani 2 yıl olucak ama arada aklıma geliyor sorguluyorum davranışlarını dediklerini
oncelikle cok zaman gecmis emin ol sen degismissindir. farkinda olmasan bile degistin ve buyudun. ayrica o zaman onun oyle bi ansa %99 dusunmeden ve sehvetle soyledigi bi cumle veya tabir seni etkilemis olsa bile geride birakmalisin, cunku erkekler boyledir. dusunmeden konusurlar. seni etkiler mi etkilemez mi nereye varir bilmezler.
Unuttum da aklında nasıl kaldım merak ediyorum sonuçta evlendi eski sevgilisi ile ama o kız ona ihanet etmişti bana öyle dedi
Hitti evlendi
Aynen de böyle oldu müsaitsen anlatayım mı özelden
Mesaj kuruma bak
Cevap
19Cevap
Tecrübelidir, ben bunu doyuramam bu beni aldatır bununla evlenilmez vs vs bana hiç öylesi denk gelmedi ya
Tecrübesi yoktu eminim
Sadece 5 yıllık kız arkadaşı olmuş cinsellik dışında yakınlaşma yaşamışlar
Çok iyidir. Aklı başında her erkek bu durumdan memnun olur.
Terk etti beni
ciddi olamazsın.
Akıllı bir adamda kıymetli aptal bir adamda kalitesiz olursun erkeğe yönelik durum budur
ay ne takıyorsun bunları
dönüp kendilerine baksınlar öküzlerrrrr
Sevilir. Kendine güvenmeyen erkeğin gözü korkar.
Ben cok severim onu soyleyenin kendine guveni yok bence
Normaldin insanin yapisinda dogasinda var cinsuyet kisilik fark etmez ama yerini bilmek gerekir☺
nie sevilmesin ki istekli hatun candır gerisi heyecandır 😂😂
İşte sevmemiş sevse terk etmezdi
Bu süper bir şey ama bazı erkekler yetemiceğini düşünür
Kendisine bakire nerden biliyordu yeteneyeceğini
Tam olarak nasıl anladı senin istekli olduğunu
Ya 2 kere öpüştük ilkinde dudağını ısırdım
İkincisinde de tamam yeter bu kadar dedi bende ya lütfen az daha dedim bunu derken de istemsiz olarak vücudumu ona doğru itiyordum
Sonra yemek yedik ve yola çıktık en son işte şey dedi yoldayken sende istiyorsun. dedi
Nasıl bir yerde öpüşmüştünüz yakalanmaktan filan korkmuştur belki
Benim evimdeydik kimse yoktu
Bende öyle basit biri değilim evime gelen ilk kişiydi zaten son oldu. yani memurum başka şehirde o da öyle beni otogara bırakacaktı otobüs kalkıyordu o yüzden acele etti ama
Giderken sende istiyorsun demesi şaşırttı normalde evde o kadar vakit geçirdik hiç yanaşmadım o denedi biraz ama hassasiyetim var dini açıdan neyse en son oturduğu yerden kalktı geldi ben yemek yapıyordum sarıldı sonra ben gülmeye başladım çünkü şeyini hissettim ve seni hissettim dedim o da öptü beni bende karşılık verdim ama hiç beklenmeyen bir tipim makyaj filan da yapmam öyle yani kucağına atılınca öyle söyledi ama aşırı hoşuma gitti ve ben dedim ki sen bunları eski sevgilinle de yaptın dedim o da sustu
Onun şeyini hissedince mi baştan çıktın kucağa oturdun
Evet
Bi de ne güzelmiş ya ne dedim hiç yapmadım ya o yapmış önceden
O an belli bir süre sürtündü mü popona yoksa az bir şey değmesi mi baştan çıkarttı
Normal güzel gelmesi kucakta bir yandan hissederken öpüşmek
Azıcık dokunması na dedim sonra zaten hep çekti kendine doğru beni
Peki o an seni kıvrandırmak için biraz sürtünseydi ne hissederdin eliylede avuçlasa
Ve şunada eminim sana çok isteklisin diyen sevgilin kesin güvenilmez biriyledir
Ayne öyle nerden bildin kendine ihanet edenle evlenmiş
Genelde o zihniyetteki insanların yapacağı bir şey tahmin etmek zor olmadı sen orada şehvetin etkisiyle öyle söylemişsin bunda ne gibi bir sorun olabilir ki
Nasıl yani öyle mi yapar o insanlar bana da hiç güvenmezdi zaten
Sorun olmazsa gizliden çıkıyım yaz ordan yaşanmış bi olay anlatıyım
Tamam
Çıktım
Daha önce yaşamamış olman istekli oluşun gayet normal... Bu her erkeğin hoşuna gider
Yaşasam istemez miyim peki
Karşındaki özgüvensiz ise korkar sana yetememekten. Kendinden eminse korkmaz.
Yani korkmuş mu oluyor terk etti beni
İşin garibi ne biliyor musun işte onunda hiç deneyimi olmamış anca başkalarıyla yakınlaşmış o kadar
Nasıl korktu ki bilmeden
Zaten terk edip kendine ihanet edenle evlendi
İsteyenle yaparız o isleri isteyen kızla o iş yapılır o kadar.
Yani
Ya bulamıyorum ki öyle kızı🙃
Bence gayet iyi olur
böyle istekli kızlar sevilir asıl
Aksine erkekler çok sever
Niye swvilmesin ya
Sevilmezmi be delimisin sen candır can
Candır can
Gayet normal
Ben severim
Erkrkler cok sever
Ama normal bir şey