Deli gibi seks yapmak isteyen, planlar hayaller kuran erkek neden kadınla görüşmeye gitmez?

18 Temmuz 2022
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Deli gibi seks yapmak isteyen, planlar hayaller kuran erkek neden kadınla görüşmeye gitmez?

18 Temmuz 2022
İçinin almayacağını ve sonradan pişman olacağını biliyordur. Yani maksat sekstir de kadını içi almamıştır mesela adamın. Kadın da ısrar kıyamet çağırıyorsa haliyle itici olur bir noktadan sonra
Ya evlidir son anda vicdan yapmıştır çocukları filan vardır ya yalan söylemiştir hani cinsel organı anlattığı kadar büyük değildir ya da sevgilisi filan vardır yani mutlaka büyük bir şey vardır yoksa kesin gelir
Başka bir ilişkisi vardır ve aldatmak istemez. Cinsel güvensizlik, yetersizlik.. vs sorunu vardır. Bulaşıcı bir hastalığı vardır. .. vs
Vardır bir bit yeniği..
Söyledikleriyle gerçekte olan farklıdır mutlaka.. Yememiştir totosu..
Aynen. Ben de aynısını yazacaktım. Çok doğru.
Cevap
67Cevap
Başka birisi vardır
Muhtemelen olay anlattığın gibi değildir. Çok ciddi bir saçmalık yapmışsındır. Burada başka bir kadın var. Benimle ilgili sorular soruyor. Öyle bir anlatıyor ki sanki hiçbir kusuru olmamış, hiçbir saçmalık yapmamış da ben durup dururken arkamı dönüp gitmişim. Oysa olay çok farklı.
O yüzden geriye dön ve "asla yapılmaması gereken" ne yaptın? Tekrar düşün.
🤣🤣🤣 sorunun benimle alakası yok, kaldı ki kadın ne yapmış olabilir aklım almadı şimdi. Seks yapmaktan kaçan bir erkeğin ne bahanesi olabilir üstelik kendisi bunu isterken? Sitede geçmiş olsun herkes kendince haklı işte...
İşte ben de kadınla bütün bu olup bitenlerden sonra konuştum. Sen böyle anlatıyorsun ama sen şöyle şöyle yaptın diyorum. Kabul etmiyor. Kadınlar kendi hatalarına karşı aşırı derecede duyarsız ve körler.
İlla kusur sendedir demiyorum. Sadece sende olmadığından emin misin dedim.
Belki sen çok etkileyici bir kadınsındır o da seni kaldıramayacağını düşündü. Kısacası belki yemedi ;)
Ben değilim, evliyim ben🤣🤣🤣🤣
Soru benimle alakalı değil diyorum yani anlatamadım galiba, fenomen olduğum için farkı sorular soruyorum.
İyi misin kardeşim? Fenomenim ve farklı sorular soruyorum. Senin zihniyetin bel altında oda senin sorunun. Bence sevgilin çok haklı anlama sorunun var senin belli anlamıyor ve aklın başka yerlerde..
Nasılsa her kadın her erkekle birlikte olmuyorsa her erkekte her kadınla birlikte olmayabilir, ama eğer bu kişiler çift ise o zaman daha farklı nedenler olabilir belki aşırı bir yorgunluk, belki kafası dağınıktır başka bir konu hakkında düşüncelidir belkide farklı nedenler
Bir gün bende çok istediğim halde bende gitmedim. Kız gel beni al deli gibi canım çekiyor diye yalvardı tam gidip alacakken vazgeçtim. Sebebi; kız başıma bela olacak biri.. Daha sonra işin yoksa uğraş dur.
Bak bu mantıklı...
canımsın mal çok sinirlendim millet bulamaz bu kimse rezil etmiş ortami
Yahu sakin mesela yani🤣
🤣🤣🤣🤣
zorunda olmadigi icin dunyaya kadinlari eglendirmeye gelmedik hem..
Soruyu anlamadınız galiba, bukusmaya girmeknisteyenswks yapmak isteyen fanteziler kuran bir adam kadın istiyor diye değil...
Adamı anı ziyaret eden bir kadın ipliğine kemiğine kadar sömürmek, mermisini bitirdiyse adam rezil alacağına gitmemiştir
Tam benden bahsetmişsin benim gibi azgıın bir teke 😄 helalinden başkasına gitmez bir bebişim olsa üfff dümdüz ederdim 🙈
Cevabı ektedir 🙂
Birçok sebebi olabilir. Başına bela olacağını düşünüyordur. Hayatında biri vardır. Arzusu bitmiştir.
Ya kadını beğenmiyodur ya da kendisini beğenmiyodur..
Nerede öyle deli gibi seks yapmak için bekleyen kadin? Bekleten ahmak ve geerzegin tekidir..
Ya korkmuştur ya söylediği yalanlar vardır ve bunların ortaya çıkmasından çekinmiştir.
Herhâlde daha seksi bir kadınla seks ayarlamıştır aynı gün :D Başka bir şey gelmiyor aklıma çünkü
Bazı kadınlar aşırı ısteklı olur erkek korkar
Giderken yolda başına bir şey gelmemişse normalde gitmesi gerekiyor
işi çıkmıştır... ya da şimdi başıma iş almıyayım diye gitmemistir..
Kadını istemiyordur kadın zorla kendini davet ettiriyordur
konuşmada hep sıkmıştır ama gerçekte hiç ilişkisi olmamıştır ortaya çıkmasın diye gitmez
Ya kadını beğenmemiştir ya da kendiyle ilgili sıkıntıları vardır
Kim demiş gitmezler koşa koşa 1 gün önceden buluşma yerine giderler
demekki söyledikleri sadece laftan ibaretmiş icraate gelecek kadar özgüveni yokmuş
ilk defa mı kanlı canlı görüşecek?
Ne biliyim soru işte..
hee öylesine :D o zaman her ihtimal olabilir;
* birilerine yakalanma korkusu (evlidir, gizlidir vs)
* ilk defa görecekse beğenmeme endişesi
* güvensizlik (belki böbreklerini alacaklar :D )
İki ayaklı s. a. l. a. k ya da m. a. l yani
Son Dakka Vazgeçmiştir Belkide ya da Başka Bir İşi Çıkmıştır
Belkide erkek değildir
Son anda başka önemli bir işi çıkmıştır😅
Kadını beğenmemiş olabilir.
Kadın korkutmuştur onun gözünü. 👀
Korkmustur parasi yoktur
Hersey tamam ken.. gitmemek.. enteresann
İki elim kanda olsa gider sevişirim
Başka öncelikleri vardır hayatında
Karısına/sevgilisine yakalanmıştır 😂
Korkmuştur bence