Cinsel yakınlaşma öncesinde ve sonrasında ne gibi alışkanlıkların vardır?

Cinsel yakınlaşma öncesinde ve sonrasında ne gibi alışkanlıkların vardır?
Aslında seksten önceki alışkanlıklar demiyorum ben. Kişinin hem kendine hem de çevresine saygısı gereği yapılması gereken temizlikler vardır. Temiz olmak, temiz ve uyumlu giyinmek, güzel kokmak, ağız ve diş temizlği, tırnak temizliği, saç, sakal ve kıl-tüy temizliği her zaman yapılması gereken şeylerdir bence. Seks olsa da olmasa da.
Seksten sonrasına gelince partnerime sarılıp yatmak, muhabbet etmek, gülüp eğlenmek ve tekrar seks yapacaksak tekrar duş almak şeklinde sıralayabilirim.
Temizlik her daim severim, her konuda severim. Eğer bir buluşma, yakınlaşma, cinsellik olacaksa ona göre muhakkak ki haricinde de duşumu almadan çıkmam. Tabi bu uzun bir konu, beraber duş alınabilir. Eğlenceli ve güzel bir hazırlık olur hatta duşta başlayabilir.
Eğer yukarıdakileri geçtiysek duruma göre hareketi severim. Evde ansızın gelişmesini severim, aniden geliştirebilirim. Bazen ben hazırlık yapabilirim. Farklı konseptler ilgimi çeker. Mesela yatakta meyve yemek, doyarsa öpüşerek , sevişerek, ilgilenerek sevişmek hoşuma gider. Partnerimin tarzını anlamakta benim için çok önemli. Onunla aynı duyguları paylaşmak isterim. Ancak direk alışkanlık diyorsak bakım çok önemli, sonrasında ise giyinmeden yatıp uyumak, belki partnerim rahatlasın diye onu yıkamak, sarmalayıp uyutmayı severim. Uyumuyorsak müzik eşliğinde öpüşmeye devam edebilirimde.
İyi arzulu bir seks için taraflar birbirini özlemeyi birlikte olmak için biraz arzu duymalıdır, bu oluşturan sonra ikimizde banyoya girip diş fırçalamak duşa girip bir birimizi guzelce yıkayıp, tellerimi birbirine temas ederek ayakta on sevisme yaparak sevismek, sonra bir havluya sarıp kucakta iliski yapacağımız yatağa getirip seni bir güzel kurulurken ıslak vücutlar birbirinin tüm hasretini dindirmek için birleşir gerisini birlikte ne gerekirse yaparız ne dersin canım
Sanırım tutkuyla yaklaşırım ve tutkuyla bırakırım cinsel anlamda kötü olacağımı zannetmiyorum hiç yapmadım ama niye bilmiyorum belkide hayatımda kendimden emin olduğum tek konu😂😂😂😂
Seni similasyon eğitimi alan pilotlara benzetiyorum. Similasyonda her şey mükemmel ama bulutların arasında olmak nasıl bir duygu işte bunun farkıyla özdeştirebilirsin.😀
Orayada çıkarım jxjxjxj
Cevap
16Cevap
Ön sevişme
Önce duş, sonra eriyip bitene kadar oral… 🔥 👅 🍓👒😎
Alışkanlık yok, temizlikten bahsetmeye gerek yok çünkü herzaman temiz olmalıyız bu kişinin kendisine olan saygısıdır
Temizlik vs bakım bunlar herkesde vardır diye düşünüyorum ama ben şiddetli bi kavgadan sonra gelen ilişkinin bağımlısıyım..
Agız temizliği ve vücut temizliğine önem veriyorum ve tabiki güzel bir koku
Dokunmak, daha çok dokunmak ve daha detaylı dokunmak ;)
Öpüşmek le başlar oral ile devam eder cenke çıkar gibi savaşırım yeterli sanırım
Öpüşmek ile başlar hikayem öpüşmek ile biter çünkü en güzel tarif budur
Kırmızı gül vermezsem olmaz ve cinsel ilişkide tek tek yapraklarını söktürürüm
Duş almadan asla yatağa girmem temizlik önemli benim için😅
Öncesi iki rekat şükür namazı
Sonrası mahalledeki çocuklara şeker dağıtmak
kişisel temizlik ve bakım
Hijyene önem vermeden asla.
Öncesi belli de sonrası uyku 😂
Alışkanlığım yok çünkü cinsel hayatım yok.
Önceside belli sonra sida belli
Meme emmek