Mesaj atıp durmayın
Hep ön sevişme ve oral yapmakta kalıyoruz. Tam anlamıyla seks ne zaman ister?
Mesaj atıp durmayın
Ya biriyle tanıştım 2 ay oldu ve ben onun ilkiyim. Bakire ve penisimden korkuyor. Ön sevişmeyin yapıyor oral yapıyor ama içine almıyor. Korkuyorum diyor. Bende sabrediyorum. Ama ne zaman dayanamaz hale gelir.
Evlendiği zaman. Madem öyle evlen arkadaşım, içine girmek istiyorsan da her gün girersin.
Bekar kızla bunları yapman bile yanlış zaten, evlenip helalin olan eşinle yapman gerekir.
Keşke o kız arkadaşım olsa da uyarsam siz gibi kadınları zevki için kullanıp sonra bırakan insanlar hakkında...
Püüüü size be, kendinizden 12 yaş küçük cahil kızı bulmuş kullanıyorsunuz. Yazık yazık, yaşınızdan başınızdan utanın. Madem öyle evlenin
Bakire kız da seks için seninle olacaktı, 20 yaşında başka işi gücü yok di mi?
Ya ne olabilirsin ki? Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Cahil kızı bulmuşsun kullanıyorsun işte
Benim kuduracak bi yanım yok, kıza üzüldüm acıdım senin gibi sözde uyanıklara kendini kullandırıp buralarda böyle saçma sorulara kendini meze ediyor diye. Yazık yani.
Ya ya bacağında kelebek dövmesi olan erkeği kim ne yapsın ya kdjdjdjd
Ya yazan yerlere sorası ise ya ve a q yazın djdjjdjd
Ne yapsın 20 yaşında kız kelebek dövmesi olan topu diyorum
Mal olan kelebek dövmesi yaptırmış top 😂😅
Açıkçası bekar olsun evli olsun cinsel ilişkiyi çok fazla abartmayın hayatınızın böyle merkezine koymayın girip çıkıp boşalmaktan ibaret olan bir şey yani isteğin Ama bunun bu kadar kölesi olmayın
Cevap
1Cevap
Haklı.
Kız vajinusmus olabilir senden korkan da ne biliyim, 😄
@Spinozaa1 +1 kral agabahgsvs adam önüne gelene penisimi gö sonra konuş yazıyo 3 IQ magara adamı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?