Mahallede üç yıldır çok hoşlandığım biri vardı. Ama utangaç olduğum için açılamamıştım hiç. Daha sonra başıma mucize diyebileceğim bir şey geldi. Ailelerimiz görücü görüşmesi yapmışlar,"Gençler konuşsun. Uyuşurlarsa evlensinler."demişler. Altı aydır hoşlandığım kişiyle görüşüyorum. İş ciddiye biniyor. Ama dün buluştuğumuzda benimle çok acayip bir konuşma yaptı."Ben seninle ciddi düşünüyorum. O yüzden sana karşı dürüst olmak istiyorum. Ben biseksüelim. Ayrıca sekse çok düşkünüm. Ara sıra hayat kadınlarına ve travestilere giderim. Bunun bırakabileceğim bir şey olduğunu zannetmiyorum. Bunu bil, beni kabul edeceksen bu şekilde kabul et."dedi... Dürüstlüğüne teşekkür mü etsem, sövsem mi, benimle alay mı ediyor, bunlar nasıl cümleler... Kafam allak bullak oldu. Hal ve hareketlerinden beni sevdiğini hissedebiliyorum. Dediğim gibi ben de onu seviyorum. Bu yüzden bir yanım devam etmek istiyor. Bir yanım da korkmuş ve kafası karışmış bir halde. Sizce ne yapmalıyım? Sözlümle devam mı edeyim yoksa ondan ayrılayım mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldık. Çok ağladım ama doğrusu buydu. Sevginin bazı şeylerin önüne geçmesine izin vermemek gerek...
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat