Sözlüm bana öyle şeyler söyledi ki?

Mahallede üç yıldır çok hoşlandığım biri vardı. Ama utangaç olduğum için açılamamıştım hiç. Daha sonra başıma mucize diyebileceğim bir şey geldi. Ailelerimiz görücü görüşmesi yapmışlar,"Gençler konuşsun. Uyuşurlarsa evlensinler."demişler. Altı aydır hoşlandığım kişiyle görüşüyorum. İş ciddiye biniyor. Ama dün buluştuğumuzda benimle çok acayip bir konuşma yaptı."Ben seninle ciddi düşünüyorum. O yüzden sana karşı dürüst olmak istiyorum. Ben biseksüelim. Ayrıca sekse çok düşkünüm. Ara sıra hayat kadınlarına ve travestilere giderim. Bunun bırakabileceğim bir şey olduğunu zannetmiyorum. Bunu bil, beni kabul edeceksen bu şekilde kabul et."dedi... Dürüstlüğüne teşekkür mü etsem, sövsem mi, benimle alay mı ediyor, bunlar nasıl cümleler... Kafam allak bullak oldu. Hal ve hareketlerinden beni sevdiğini hissedebiliyorum. Dediğim gibi ben de onu seviyorum. Bu yüzden bir yanım devam etmek istiyor. Bir yanım da korkmuş ve kafası karışmış bir halde. Sizce ne yapmalıyım? Sözlümle devam mı edeyim yoksa ondan ayrılayım mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldık. Çok ağladım ama doğrusu buydu. Sevginin bazı şeylerin önüne geçmesine izin vermemek gerek...
Sözlüm bana öyle şeyler söyledi ki?