Cinsel Yaşam Denizde ufak tefek kazalar yaşadınız mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Benim gogsum açılmıştı. Sizin ne oldu Denizde ufak tefek kazalar yaşadınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. Ben beyaz bi şort almıştım canım gibi yarım saat nasıl gözükmeden çıkıcam diye uğraşmıştım oturarak yüze yüze çıktım kdkdksks 0 0 Yorumla
Noname6n Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Dun denizdeydim. senin gibi birisi de onu yasadi yanimda 0 0 Yorumla
horuslupercal Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 40% +1 yıl denize çıplak girenler varken meme açılması, şort çıkması bilmem ne kaza sayılmaz. 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Geçen gün neredeyse dalarken şortum çıkacaktı son anda yakaladım ipini gevşek bıraktığım için 🤦 0 0 Yorumla
adımyavuz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Takla atınca suya sert girdim şortum çıkmıştı 0 0 Yorumla
ali3215 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Denizde erekte olmuştum geçene kadar sudan çıkamadım 🤣 0 0 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Denizdeyken zaten mayoyu onden yokluyorum. Alet bi yere degip kaza olmasin 0 0 Yorumla
Kik_hazirerkek_ Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Bol bikini bağlamayın mümkünse iyice sıkın şeftali 🍑 görünüyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Başka isteğiniz 😂 Yorumla Kik_hazirerkek_ +1 yıl Sana pareo alacam hemi de pembe.. 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaza değil ki göğüs normal bi organ ben yaşamadım yüzme bilmediğim için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl benimki çok kalktığı için denizden çıkamamıştım çünkü çok farkedilecek derecede 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya açılma değilde penisim sertleşince pek çıkamadım denizden 0 0 Yorumla
iiqueen Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. Benim de gogusum açılmıştı hahahhah 0 0 Yorumla
angar_ali Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Olur öyle şeyler herkesin başına gelmiştir 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Şortum inmişti biraz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İshaldim tutamadım. Millet benim kakamla yüzdü 1 15 Yorumla angar_ali +1 yıl Tüüü rezil Yorumla gokhanncesurr +1 yıl Yok artık bu gerçekmi 😀 Yorumla Noname6n +1 yıl 😂😂😂cok iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rezil değilim insanlık hali soğuk suya girince gitti Yorumla angar_ali +1 yıl Böyle insanlık hali olmaz. Dışarda otobüste dolmuşta olsa aynı rahatlıkla karşılayıp anlatabilecekmiydin aceba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi kerede markette yaptım zaten Yorumla Noname6n +1 yıl Ya bos ver. Ben tıp okuyorum anliyorum seni. Bunlar ne anlar ishal olunca noluyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok üzerime geliyolar kimse böyle olmak istemez :( Yorumla Noname6n +1 yıl Bos ver duyma hickimseyi Yorumla gokhanncesurr +1 yıl Ben seni anlıyorum zaten senle dalga geçiyorum sadece değişime gitti biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tesekkur ederim siz anlayislisiniz obur herif rezil dedi bana Yorumla gokhanncesurr +1 yıl Herkes kendine baksın canım sen takma kafana insanız sonuçta hepimiz her an her şey olabilir Yorumla gokhanncesurr +1 yıl Senle güzelce konuşmayı arkadaş olmayı çok isterdim 😊 Yorumla gokhanncesurr +1 yıl Senle arkadaş olmayı çok isterdim 😊 Yorumla gokhanncesurr +1 yıl Noldu sustun Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Dalgalar şortumu aldı 1 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. sortum dustu 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Oldu ya 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Kim gördü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sortum dustu 🙈 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etrafimda kalabalikti Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Oldu benim de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Ben beyaz bi şort almıştım canım gibi yarım saat nasıl gözükmeden çıkıcam diye uğraşmıştım oturarak yüze yüze çıktım kdkdksks
Dun denizdeydim. senin gibi birisi de onu yasadi yanimda
denize çıplak girenler varken meme açılması, şort çıkması bilmem ne kaza sayılmaz.
Geçen gün neredeyse dalarken şortum çıkacaktı son anda yakaladım ipini gevşek bıraktığım için 🤦
Takla atınca suya sert girdim şortum çıkmıştı
Denizde erekte olmuştum geçene kadar sudan çıkamadım 🤣
Denizdeyken zaten mayoyu onden yokluyorum. Alet bi yere degip kaza olmasin
Bol bikini bağlamayın mümkünse iyice sıkın şeftali 🍑 görünüyor
Başka isteğiniz 😂
Sana pareo alacam hemi de pembe.. 😂
Kaza değil ki göğüs normal bi organ ben yaşamadım yüzme bilmediğim için
benimki çok kalktığı için denizden çıkamamıştım çünkü çok farkedilecek derecede
ya açılma değilde penisim sertleşince pek çıkamadım denizden
şeyim kalkmıştı öyle ce çıktım sodan
Benim de gogusum açılmıştı hahahhah
Denizde başına ne kaza gelebilir ki
Olur öyle şeyler herkesin başına gelmiştir
bir şey olmamış ki
Şortum inmişti biraz.
İshaldim tutamadım. Millet benim kakamla yüzdü
Tüüü rezil
Yok artık bu gerçekmi 😀
😂😂😂cok iyi
Rezil değilim insanlık hali soğuk suya girince gitti
Böyle insanlık hali olmaz. Dışarda otobüste dolmuşta olsa aynı rahatlıkla karşılayıp anlatabilecekmiydin aceba
Bi kerede markette yaptım zaten
Ya bos ver. Ben tıp okuyorum anliyorum seni. Bunlar ne anlar ishal olunca noluyo
Çok üzerime geliyolar kimse böyle olmak istemez :(
Bos ver duyma hickimseyi
Ben seni anlıyorum zaten senle dalga geçiyorum sadece değişime gitti biraz
Tesekkur ederim siz anlayislisiniz obur herif rezil dedi bana
Herkes kendine baksın canım sen takma kafana insanız sonuçta hepimiz her an her şey olabilir
Senle güzelce konuşmayı arkadaş olmayı çok isterdim 😊
Senle arkadaş olmayı çok isterdim 😊
Noldu sustun
Dalgalar şortumu aldı
Tekneden atlarken testislerim acımıştı
Kulodum inmisti dalga geldiğinde
Aynen senin gibi
hayır hiç bir şey gelmedi başıma
Mutlaka herkesin olmuştur
sortum dustu
Oldu ya
Kim gördü