Cinsel Yaşam Fantazilerimden biri ingilizce sevişmek ama ingilzce bilmiyorum ne olacakk? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Bilmiyorum ya bilmiyorum bilmek istiyorum:((((( Güncellemeler+1 yıl Offf ya arkadaşlar herkes bildigini ve ogretecegini söylüyor ben nasil guvenecem simdii🙄🙄🙄🤣🤣🤣🤣 Fantazilerimden biri ingilizce sevişmek ama ingilzce bilmiyorum ne olacakk? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. İngilizce bilmene gerek yok gerekli terimleri ve cümleleri ezberle yeter bu bendede var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok uzun diyalog istiyorum ve British olsunn 🤣🤣🤣 Yorumla Furkaniv411 +1 yıl E yani portekizce olsun istemiyorum bende 😅😅😅 Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Güvenme tabiki ama bana güvenebilirsin 😏😏😅😅😅 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl iki kelime öğrensen yeter. Altı üstü ahhh yes diyecen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ajhdhdjdjdb Yorumla
Kik_hazirerkek_ Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Almanca sevişmek.. Ama almanca bilen kızı nerden bulcam.. En son öpüştüğüm ukraynalının dilini bile bilmiyorum 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tabi tabii dhhd sbsgs Yorumla Kik_hazirerkek_ +1 yıl İnanmadı, 😂 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Kik_hazirerkek_ +1 yıl Hala gülüyor 😂😂😂 Yorumla
-DLR- Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 51% +1 yıl Ahahah o nasıl bir şey kız, İngilizce sevişmek :D 2 4 Yorumla kadans +1 yıl Bunun bir de ispanyolca olanı var 😅 Yorumla Soran +1 yıl @kadans ahahhsh denemek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Kız bilmiyonmu boyle bir şey biliyorsan ingilizce dene tavsiye ederim 🤣🤣🤣 Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Trden devaam edelim Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Fransızca ogrenebilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ooo yes f. ck me de gerisini boş ver 😂😂😂 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. ahhh ohhh yeaaa dersin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevişirken öğretmemi ister misin 😄 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen biliyor musun sankii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmesem öğretemem değil mi Yorumla Soran +1 yıl Bildiğini nerden bileyim ses att Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam anlaştık Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben sna ögretirim gel 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bildigini kanitlaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl konussam anlıycan mı. benim yağtığım iş turistlerle zaten Yorumla Soran +1 yıl Bilemedim birsuru kişi bildiğini söylüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul'da msıın Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dil dile değenerek öğrenecen önce 😆 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa oyle mii dil dile degince gecer mi gercekten o dil bana 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel ingilizce dersini ücretsiz olarar vereyim Yorumla Soran +1 yıl Sen biliyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bir seneyi aşkın süre londrada yaşamıştım iş gereği Yorumla
kkrrizantem Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. o yeah camon camon de yeter =) 0 0 Yorumla
iiqueen Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. Öğren 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gel beraber yapalım Yorumla iiqueen +1 yıl Yapalım hahaha Yorumla Soran +1 yıl Gelirim bakk ;) Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl No problem come 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Öğrenelimm 😄 0 1 Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Bana güvennnn 😄valla güven bak Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben sana öğretirim come with me baby 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin bildigine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eminim canım memun kalacaksın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl do you want my bitch Yorumla Soran +1 yıl Noo Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl why my baby Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oh damn you bitch keep it up 😇😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl I'm f*ck good but not😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon anlamıyorum shbsbsjdhd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İngilizce sevisiyoruz işte 😄 Yorumla Soran +1 yıl Bebegim ben anlamsam nasil olacak o iş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bebegim ben sana ogreticem hem temel kelimeleri bil yeter daha sonra öğrenirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkayım mı gizliden yazacakmisin konuşalım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Allahım ne boş fanteziler. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana ne be seninki nee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burada anlatamam😍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nasıl ya kanka 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kanka güzel olur:)) 🤣🤣 Soran +1 yıl Eger kadınlardan hoslaniyorsan ogretebilirim Cevap sahibi +1 yıl Yokta ben sana nasıl ulaşırım ya instaa versem yazar mısın Soran +1 yıl Bebegim kadin degil misin 🤣🤣 Soran +1 yıl Ben biseksim Cevap sahibi +1 yıl Ses atarım sorun değil 😂 Cevap sahibi +1 yıl Bir iki bisey soracam yazacaksan vercm instaa Soran +1 yıl Verrr Cevap sahibi +1 yıl Laptuval
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İngilizce bilmene gerek yok gerekli terimleri ve cümleleri ezberle yeter bu bendede var
Yok uzun diyalog istiyorum ve British olsunn 🤣🤣🤣
E yani portekizce olsun istemiyorum bende 😅😅😅
Güvenme tabiki ama bana güvenebilirsin 😏😏😅😅😅
iki kelime öğrensen yeter. Altı üstü ahhh yes diyecen
Ajhdhdjdjdb
Almanca sevişmek.. Ama almanca bilen kızı nerden bulcam.. En son öpüştüğüm ukraynalının dilini bile bilmiyorum 😂
Tabi tabii dhhd sbsgs
İnanmadı, 😂
🤣🤣🤣
Hala gülüyor 😂😂😂
Ahahah o nasıl bir şey kız, İngilizce sevişmek :D
Bunun bir de ispanyolca olanı var 😅
@kadans ahahhsh denemek istiyorum
Kız bilmiyonmu boyle bir şey biliyorsan ingilizce dene tavsiye ederim 🤣🤣🤣
Trden devaam edelim
Fransızca ogrenebilirsin
Ne alaka
Ooo yes f. ck me de gerisini boş ver 😂😂😂