Beyaz
Esmer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
esmer denedim ama 5-6 defa arka arkaya kıl sorunu yaşadım ve beni esmerden soğuttu belki bana denk geldi bilmiyorum ama erkek halimle ben bakımıma özen gösterirken bazı kızların dikkat etmemesi hoş olmuyor. Ama beyaz tende böyle bi sorun yaşamadım şimdiye kadar o yüzden yaz kış beyaz ten :))
Biri de yazmamış yaz sıcağıyla seviştiğin kadının ten renginin ne alakası var diye, hakkaten ne alakası var ben mi anlamadım acaba
Ter içinde vıcık vıcık sevişme mi güzel oluyor 🙂 ve esmerle yapınca daha mı serin oluyor? bence soruda hata var hocam 🙄 neyse bulaşık gibi olmayayım kolay gelsin maskeli gadın
bu adam haklı dağılalım gençler
Kalbime ritim katani tercih ederim.
Cevap
69Cevap
Yaz ya da kış fark etmez , sevdiğim insanın tenini tercih ederim.. Keyifli akşamlar..
Beyaz ten tabi ki
Üsttekini çekici yapan kıvrımları bu arada rengi değil :)
Kadınlarda beyaz ten daha çekici, genellememekle birlikte :)
O resimdeki esmer değil ki. Güneş yanığı.. ama alaka kuramadım bu renkler arasında serin olan mi var neden yazın değişik olsun ki
Sekste ten renginin yaz sıcağı ile ilgili bir bağı olduğunu düşünmüyorum ama beyaz ten seviyorum.
esmer olmayan kadini ne yapayim cikolata gibi olacak... kadin dedigin esmerdir gerisi hikaye..
esmer yaz kış fark etmez esmer kadın olsun da
beyazlar tatlı oluyor ama esmerlerde fena değil ama tercihim beyazdan yana olurdu
Beyaz tenli hatun daha fazla tercih ediliyor çünkü.
Sadece yaz sıcaklarında değil.
Her zaman beyaz ten tercihim olmuştur.
Seks ten rengi arasındaki bağlantıyı anlayamadım
Bakımlı, temiz ve ateşli olanı tercih ederim.. Bembeyaz kadının bacaklarının içi ve kasıklarım görünümü çok başka oluyor ve insani arzudan çıldırtıyor.
Yazı kışı yok. Her zaman bembeyaz tercih ederim. Rengi daha koyu olduğu halde hoş görünen kadınlar da oluyor tabiki ama ilk tercihim beyazdan yanadır.
Ülkemizde ki çoğunluk erkek için tercih seçeneği olduğunu sanmıyorum :)
ben şeyyyy biraz farklıyım, her iki şıkkıda işaretlemk isterdim ama yok, bu yüzden bronzlaşmış ama bikini altı beyaz izler olunca uyşşşşşşş
Hiç biri. Maalesef inancım gereği tercih edemiyorum. Zaten bekarız. Evliler gibi olmadığımız için birwz daha kolay uzak durmak
Dört mevsim BEYAZ SEVERIM BEN
senin ten rengin ne?
yeşil bikinili olan dıyorsun . tuz döker... tecih ederim.
:)
beyaz... bira krem şanti ikilisi iyi gider.
Eskilerin dedigi gibi yakacak ile si... kötüsü olmazmiş 👀😮🤫
Yaz sıcakları için ayrıca seçenek mi var. Yazlık ve kışlık diye sevgilimi ayiracaz.
Yazın esmer ten daha yalanası görünüyor. Kışın beyaz ten beni net şekilde azdırır.
Renk fark etmez ısteklı olsun bır saate yorulmasın yeter 😏
Sevdiğim istediğim biri ise tenin rengi önemsiz, anlamsız geldi bana şuanda soru.
Beyaz ten esmer saç olsun ama klimalı ortamda olmalı ☺️
İkisini birden tercih edebiliyormuyuz biri bir kolumda diğeri diğer kolumda yatsa 😄
Yaz sicaklariyla alakasi ne?
Güneşte yanmamış , bikini / mayo izi olmayan bir vücut :D Partnerim çok gülüyor iz olunca.
Sevdiğimi tercih ederim ✌️
Beyaz tenli tercih ederim
Esmer iyidir ya beyaz tenliye bı şaplak atıyorum kızarıyor hemen kalçası 😅
yaz sıcağında beyaz, kışın esmeri tercih etmek isterdim
Nimetin siyahı beyazı olmaz.
Esmer olsun taştan olsun :D
esmer kokar leşşş
Yaz sıcağında değil daima beyaz ten tercihimdir
O kadar seçeneğim olamazki..
Ne fark var arkadaşlarrr
Seks ve ten rengi çokta bağlantılı olmadı sanki 🙂
Ten önemli değil olsunda
Yaz kış beyaz tenciyim 😂
Ben hep beyaz severim
Öyle bir tercih içinde değilim seveceğim kadının teni hangi renk olduğu önemli değil
Beyaz olabilir
Beyaz ten de esmer olabiliyor
sıcakla ten renginin alakası ne?
Esmer kadınları tercih ederim.
Tadı güzel olsunda esmer beyaz ten fark etmez
Öyle seçebiliyor muyuz 😂 Süpermiş, bilmiyordum
Her zaman beyaz :D
Farketmez nefes alsın yeter
bu nasıl saçma bir soru usksksksk
Beyaz teni çok seviyprjö
yaza bugday kişa beyaz sakladim ahshhaha
esmer ten ve uzun boy