Babası beni tanır çok sever hatta baya ilgiliydi bana karşı başkası olsa rahatsiz olurdum ama kayinbabam olacak diye bir şey demiyordum bende ona çok ilgiliydim. Ama oğluyla sevgili olduğumuzu bilmiyordu sevgilim dün akşam anlatmış daha doğrusu annesi bizi öpüşürken biraz da yakinlasirken gördüğü için anlatmak zorunda kalmış. Annesi çok sevinmiş beni de çok sever sadece cinsellik yasamamizi istemiş evlenmeden olmaz falan. Ama babası çok karşı olmuş o kızla olmaz o bizim komsumuz demiş. Ama komsu olmakla ne alakası var ki beni çok seviyordu kaç kere sarıldı öptü beni yani bence kızı gibi seviyor gibiydi. Çok üzüldüm. Bir de ben mi konuşsam acaba ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılKomşu olduğunuz için aileden çekince yaşanmış olabilir, yani laf söze karşı kendi çektiği bir barikat.
05 Yorumla
Soran+1 yılKendince haklı olabilir ama biz birbirimizi çok seviyoruz
- +1 yıl
İşte bunu , doğal olarak sevgiliniz, ya da birlikte ifade etmelisiniz, tepkisi yeter ki bu olsun, net çözersiniz bence.
Soran+1 yılBirlikte konuşma kararı almıştık bizde zaten çok heyecanlıyim umarım hallolur teşekkürler
- +1 yıl
Heyecanınızı, o anda kendinizi ifade edebilmek adına olabildiğince kısın, her şey güzel olacaktır, kolaylıklar
Soran+1 yıl😇😇😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
İlgisi vardır adamın en uç yorum
Adam komşu diye ilgi gösteriyordur sevmiyordur seni aileni010 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır gerçekten sevdiğini hissediyordum insan anlar sevildiğini
Soran+1 yılYa o da seviyor of
Soran+1 yılBir daha konuşacam sevgilimle
Soran+1 yılAynısını dedim o da evet o şekilde hoş olmadı anneme ama seni çok seviyor memnun oldu sevgili olduğumuea sadece edepli olmamızı istiyor dedi ama babam dedi sonra böyle dedi işte
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. ya sana ilgi duyuyorsa :) birde böyle düşün
03 Yorumla
Soran+1 yılAy yok Allah korusun
Soran+1 yılYa böyle bir şey varsa ay yok düşünmek bile istemiyorum sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz biz babam olacak benim farklı niyeti varsa masum bakamam ona
Onunda ilgisi olmasin
06 Yorumla
Soran+1 yılYok artık 45 yaşında adam
Soran+1 yılNe
Soran+1 yılGelemem kanka
Gizli Üye(36-45)+1 yılSence kızı gibi sevmiyormuymuş!
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
evet konuş
01 Yorumla
Soran+1 yılTerslemez umarım sevgilime bagirmis
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026