Zaten görüşürüz yani nude atmaya ne gerek var ki? Oda bana atıyor nude benden de istiyor hatta bazen kendi fotoğrafını atıyor yüzünü. Saçma geliyor bana, niye benden nude istedi ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi her şeyden önce bunu sana öğretmezsem ömrümde eksiklik olur, body dediğin şey vücut demek ve bu konu ile alakası yok, doğrusu f.. buddy olacak. O da arkadaş gibi bir anlama geliyor, bundan sonra body yazma buddy yaz.
İkinci olarak her şeyin bir güzelliği vardır, evet görmek güzeldir ama o an özlemiştir ve o anda da görmek istiyordur sonuçta böyle bir ilişkiniz varsa onun bu isteğini de yadırgamaman lazım.04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😂 peki tamam onuda anladım da ee o zaman bana neden kendi fotoğraflarını atıyor madem
- +1 yıl
E seni de havaya sokmak istiyordur, motive etmek istiyordur, tek taraflı istese bu defa sen niye bir şey yapmıyorsun falan diyebilirsin, onu dedirtmemek için yapıyordur :)
Soran+1 yılMesela ben ona atmıyorum o bana atıyor bazen +18 atiyor bazende kendi selfie fotoğraflarını atıyor yüzünü falan. Geçen de benden nude istedi🤷♀️
- +1 yıl
Tamam o halde şöyle yapman en doğrusu, sen istemediğin hiçbir şeyi kimse için yapma bu hayatta. O an istiyorsan gönder, istemiyorsan gönderme. Sana saygı duyacaktır, saygı duymuyorsa zaten orada bulunmamalısın. Onun fotoğraf atmasından rahatsız isen bunu ona bildir, değilsen o atsın sen de içinden geldiğinde atarsın, bunu da ona belirt.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
Offff fb miz olmadı ki nude isteyelim 😂 yş 40 tabi
00 Yorumla
+1 yılBöyle öküzleri ararken cok caba harcıyor musunuz cidden 🤭🤭
00 Yorumla
+1 yılFb olayı bana hep saçma gelmiştir ya, erkeklerin bedavaya kadınlardan faydalanma hareketi
00 Yorumlaeleman yokluktan napacağını şaşırmış ulan böyle hatunlar gidip kimlere veriyor kafayı yersin ya :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani bence de saçma nedenini sormalısın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver sjsj buluşunca de tut kafasından buluşunca snsj kendine bastır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgereksiz bence de.. foto vs girdiyse lovebuddy e doğru kayma var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. sanada f. b öküzü denk gelmiş :) sakın paylaşma
00 Yorumlakaç günde bir görüşüyorsunuz
01 Yorumla
+1 yılOdun birine mi denk geldin acaba sende
00 YorumlaOnun zevki başka
00 YorumlaAnlık mastürbasyon için
00 Yorumla
+1 yılTuhafsınız haa
00 Yorumla
+1 yılsaçmalamış
00 YorumlaBen istemem f*ck body değişikliği yap
00 YorumlaLibidosu yüksektir
00 Yorumla