KS de tanıştık, konuşmaya başladık. 3 ay oldu birbirimizden hoşlandık ama sürekli benden cinsel organlarımın fotoğraflarını istiyordu, vücuduma bağlanmak istediğini söylüyordu. Hiçbir zaman atmadım çünkü ben böyle biri değilim. En sonunda biz anlaşamıyoruz, bitirelim dedi ve gitti. Hiç sevmemiş mi beni?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiyelim ki nude attınız bir sebepten dolayı da terk etti. Siz ne duruma düşerdiniz?
En iyisini yapmış ve gerçek yüzünü görmüşsünüz onun. Bir nude için sizi terk ediyorsa bilmem neyi görecek kadar değeriniz varmış gözünde. Ne sevmesi hala anlayamıyormusunuz? Siz iyice kaptırmışsınız o i. te kendinizi.
Yolunuzdan şaşmayın sizi siz olduğunuz için seven çıkar bir gün karşınıza.12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yıl😊
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılSanal aşkların klasik sorunu..
Foto atarsan, sanal yaparsan iyisin, yapmayınca kötüsün ve ayrılırsınız. sanalda başlayan sanalda bitiyor. buna terk edilmek deme sakın.. boş ver iyi olmuş. sevseydi ayrılmazdı.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Sanalda olan sanalda kalıyor. sevseydi gitmezdi sevmiyormus.🙂
- +1 yıl
Çabuk çözmüşsün olayı, dikkatli ol 😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurası abaza cenneti burdan biriyle konuşman hata
19 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım suc bende
- +1 yıl
her erkek adi değil sizde efendi sizi seven birilerini alın hayatınıza
- +1 yıl
Ne isin var abaza cennetinde ozaman izlemeyemi geldin hic bir zaman genelleme yapmayin arkadas sevilme duygusunu tatmak istemis olmamis ayriyetten sonucu bile bile duydugu ilk kelimeden yol vermeyip buraya ağlamış hata bu arkadaşın hala sevmedimi diyor beyin basmiyor yani marş almiyor aku zayif bitmiş
Cevap sahibi+1 yıl@Joper ben muhabbet etmek için burada değilim sorulara cevap veriyorum
- +1 yıl
Her sekilde burdasin kardesim. genelleme kullanma birdaha lutfen sozlerine dikkat et 3 5 curuk elmayi bizlerle karistirma bizi bosuna bilge yapmadilar insanlara yardimci oluyoruz sunuda unutma sizlerin icindede okadsr cok curuk elma varki hesabim takipci dolu ozel hayatimdan paylasimim oldugu icin kabul etmiyorum kendinizi lutfen birsey sanmiyim kadinlarin erkege erkeklerin kadina ihtiyaci var bu silkilasyon bpyle devam etmek zorunda
Soran+1 yıl@Joper benim soruma gelip insanları bozamazsin. Karşında bı kadin var düzgün konuş lütfen
Cevap sahibi+1 yıl@Joper ya ne slak adamsın işin gücün mü yok bide uzatmalı yazmış. d. d okumadım bile sen yaz dur
+1 yılİşte bı geri*zekalı insandan kurtulmuş oldun.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle gerçekten
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
59Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Vücuduna bağlanmak istiyorum :) Bu yalan güzelmiş kullanırım.
Sence sevmiş mi?
19 Yorumla
Soran+1 yılYaa sen yapma be 😂
Sevmemiş 😒 seven gitmez☺️
Soran+1 yılYapma yapma
Soran+1 yılDoğrusu bu
Soran+1 yılAyneby😂
Soran+1 yılİnşallah ☺️
maalesef ki sevmemiş. Baktiki alamıyor alacağını vurdu tekmeyi. Sende ümitlendin dimi bana değer veren biri var diye
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver iyi olmuş senin gibi iyi kalpli düşünen biri için
125 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊
Cevap sahibi+1 yılsevgi çok farklı bir şey sana gelecek her üzücü şey ona da gelmeli ya da mutluluk
Soran+1 yılGerçek sevgi böyle olur zaten değilse sahtedir
Cevap sahibi+1 yılsen sıkma canını düzelir herşy
Soran+1 yılUmarım düzelir 😒
Cevap sahibi+1 yılboş ver sana bir tavsiye vereyim mi
Soran+1 yılNe tavsiyesi vericen
Cevap sahibi+1 yılHobilerine vakit ayır çok huzurlu olacaksın yeteneğin ortaya çıkacak
Soran+1 yılİnsan bazen sevilmek istiyor 😔
Cevap sahibi+1 yılSevilmek ve ilgi ister illaki ama bu sevgi değil inan
Cevap sahibi+1 yılSen hak ediyorsun zaten küçük bir iyi kalbin var
Cevap sahibi+1 yılHayatta çok güzel şeyler karşına çıkacak sadece bir çok bölümden geçeceksin
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi insanlar neşe saçıyr inan
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙂
Soran+1 yılUmarım dediğin gibi olur
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ama üzülmeyi bırak
Cevap sahibi+1 yılBirçok insandan değerlisin
Cevap sahibi+1 yılSenin de elinde bazı şeyler
Soran+1 yılTamam ☺️
Cevap sahibi+1 yılMutlu biri de ol anlaştık mo
Cevap sahibi+1 yılBir sorun olursa buradan yazarsıb ☺️
Soran+1 yılTamam yazarım ☺️
Cevap sahibi+1 yılGörüşürüz kendine iyi bak
Soran+1 yılSende kendine iyi bak. Görüşmek üzere
Cevap sahibi+1 yıl☺️
+1 yılİyi en azından niyetim buydu demiş gitmiş acemi olmasaydı tamam derdi alttan alırdı üç ay daha beklerdi ulaşırdı amacına 🙂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver üzülme sevmemiş hiç seni bedenini kullanmanın derdindeyiz istediğini vermeyince bırakması normal sevse birakirmiydi kurtulduğunu sevinmelisin bileumarim gönlüne göre biri çıkar karsina
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım 😊 teşekkürler
+1 yılAsla seni sevmemiş. Ulan erkek olan nude ister mi? Adam akıllı sev gitsin !
20 YorumlaOlay baştan sona kadar fiyasko. Birincisi bu kadar kısa sürede yüz yüze görüşmeden neyin sevgisi bu. İkincisi bu kişi senden bu yüzden ayrılıyorsa senin onu bırakman gerekirken sen hiç sevmemiş mi diye soruyorsun. Sence?
03 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum 👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
🤝🤝🫴🏼🫴🏼
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Midesi kazınan aç adama, mezesiz şarap teklif ediyorsun. Yavv azıcık bi izin ver, girsin açık bufeden azıcık bir sebeplensin, kan şekeri normale gelsin, ondan sonra degerlendir adamı. 💁
03 Yorumla
Soran+1 yıl🙄🙄
Soran+1 yılKanka sen yapma bari 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılYani buranın yarısı çükbeyin olduğu için çok takılmamak lazım. Burada düzgün birine denk gelmek büyük şans. Adam senin vücudunla kendini terk etmek istemiş seni terk etse ne olur :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Seni sevmemiş cinsel obje olarak görmüş zaten hepsi öyle üzülme değmezler
111 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama hepsi demen pek doğru olmadı
- +1 yıl
Az önce resmen yıkıldım goigleden baksana dedin cvp veremedim
- +1 yıl
Kötü bişey demedimki
- +1 yıl
Hayır değil tabibe öyle kutunu bir anda kapatman üzdü
- +1 yıl
Konuşmak isterim uygun görürsen
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
Sevse gitmezdi. Bu yüzden ayrıldıysa bırak ayrılsın, hayır gelmez öylesinden.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Onun niyeti sevmek değil cinsel keyif yapmakmış.. Bırak gitsin seni üzülmekten kurtarmış.
10 Yorumla
+1 yılBence kurtulmuşsun seni cinsel obje olarak gören öküzün birinden. Sevinmelisin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Boş ver yol yakınken gitmiş zorla bişey yaptıramazsınki
10 YorumlaAtmamakta o kadar haklısın ki. Uzak sehirlerse o da ister.
10 Yorumla
+1 yılTek derdi buymuş.
Bağlanacakmış, he he aynen bağlanmak.
İyi kurtulmuşsun ve takdir ettim.10 YorumlaGüzelim onun amacı sevgi aşk değilmiş sadece cinsellikmiş iyi ki def olup gitmiş, boşuna zaman harcamişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum ama yine de üzüldüm napim😒
+1 yılAkıllı kızsın fotoyu atsan tehdite şantaja kadar giderdi ya da seni kullandım diye dalga geçer ayrılırdı. Evlenecek değil ya
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru haklısın
+1 yılVücuduna mı bağlanmak istiyor hahahahahahahahahshsh iyi ki atmadın iki güne ifşa sitelerine düşerdin millet snaa bakıp asılırdı.
08 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme * . k😂
- +1 yıl
Atsaydın ülkecek vücuduna bağlanırdık knk
Soran+1 yılOff hala dalga geçiyosn 🤦😒😂
- +1 yıl
Çocuk senle alay etmiş suçlusu biz olduk yine 😂
Soran+1 yılAllah belasını versin ne diyim 😂
- +1 yıl
Kaç yaşındasın kanka sen
Soran+1 yıl23
- +1 yıl
He tamam o zaman
maalesef en başından beri kendini tatmin etmek için konuşmuş seninle.
Burdan aynı mevzuyu bende yaşadım trajikomik bı olay 😂06 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun 🤦
Soran+1 yılArtık üzülmüyorum 🙂
Soran+1 yılEvet önümüze bakalım 😀
Seven erkek, sevdiğinden değil, sevdiğinin ablasından nude ister. Ahlaksızlıkta boyut atlamış o, iyi olmuş yavrum.
03 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme ya. Çıplak bedenimi mi seviyor?
Soran+1 yılBunu yapmayacağimi biliyordu. Beni sevseydi ayrılamazdi. Tek derdi çıplak fotoğrafmis😒
+1 yılEn başından beri senden nude isteyen bir adammış zaten. Neye şaşırdın bu kadar?
11 Yorumla
Soran+1 yılAdam değilmiş
+1 yılKS'den ciddi ilişki olmaz ancak beden ilişkisi olur
14 Yorumla- +1 yıl
tecrübe mi
- +1 yıl
Şurda çok seçici olmama rağmen ciddi ilişki kurulabilecek 2 bayan tanıdım
Soran+1 yılOlmazmış anladım
+1 yılSonuçta sanal bence bir şekilde yardımcı olman lazımdı yoksa faydasız yani arkadastan öteye gitmez ki iyi yapmış ayrılmakla
00 Yorumla
+1 yılAtsaydın ya yazık üzülmüştür seni terk ederken
01 Yorumla
Soran+1 yılHı hı çok üzüldü
Seni sevmeye çalışmış ama kalbiyle değil pipisiyle sevmek istemis
012 Yorumla
Soran+1 yılPipisi kopsun insllah 😕
Soran+1 yılAmin amin 😂😂
Soran+1 yılBakıyorum da Sende dolusun 😂
Soran+1 yıl@serkaann1 kendimizi kaptırdık 😂
Soran+1 yıl@serkaann1 burdaki erkekler s*refsiz oldukları için kimseye güvenmiyoruz, kurunun yanında senin gibiler de yaniyor
Vücuduna bağlanmak nasıl oluyormuş anlattı mı, merak ettim doğrusu 🤣
03 Yorumla
Soran+1 yılSapik işte 😒😒
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaş olmak istememiş, sevgili için de çok bile beklemiş, istediğini alamayınca da gitmiş işte. Amacınızı bilmeniz gerek, o seksting istiyor, sen sohbet, olmaz yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılDefolsun gitsin
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılYa en baştan beri nude istemiş zaten, böyle birisi sevse ne olur
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 😒😒
- +1 yıl
Yine de geçmiş olsun sana
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rice ederim, nude için ısrar eden bir erkeğin sevmesini bekleme
Soran+1 yılTamam. ☺️
Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Ksden tanıştığın birinin seni seveceğini düşünüyorsan yazık sana. Welcome to reality.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😒😒
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılksde böyle kananlar vamrı ya? cinsel dediği an kaçman lazımdı zaten. ne sevmesinden bahsediyorsun?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de senin gibiydim ama artık öyle değilim.
26 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Cevap sahibi+1 yılAtıyorum
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
🍌🌷
Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Onun derdi senin fotolarına bakıp asilmakmis zatenki. bos ver hadi ordan et gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. o sırada sexthing felan yaptınız mı? aynı sehirde degilseniz boş ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen gene iyi kurtuldun benim ki de KS den tanışıp buluştuk arabada 1 blowjob çektirdi öyle terketti beni
02 Yorumla
Soran+1 yılS*refsiz ya😲
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evet sevmemiş sadece böyle fotoğraflar isteyen biri sevmez senin için daha iyi olmuş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tabiiki sevmemiş. Adamın derdi senin çıplak vücudun. Neyse zamanla hayatın acı taraflarını öğreneceksin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevmiştır atsaydın sende baskasının nudesını
02 Yorumla
Soran+1 yılYakışmaz bana böyle şeyler
Cevap sahibi+1 yıldogru bencede
- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılBu onun kötü karakterli olduğunu gösterir üzülme
11 Yorumla
Soran+1 yılKurtuldum aslında. Üzülmüyorum 🙂
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmemiş yavrum. Uzak mesafeli miydi
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun.
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
+1 yılAdı üstünde sanal. Takılma bu kadar. Ya da oluruna bırakacaksın sanalda yaşayabildiğin herseyi yasayacaksın. Keyfini cıkar boş ver
00 Yorumla
+1 yılSiz kızlar her erkeğe aynı şekilde davranmıyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani açıklar mısın
- +1 yıl
Erkek yakışıklıysa her istediğini yapıyorsunuz
Soran+1 yılYakışıklı değildi, bilip bilmeden konuşma istersen. Hem genellleme de yapma herkes aynı değil.
- +1 yıl
Çoğu öyle ben biliyorum
Sevmemiş tabi.
Sence amacı çok belli değil mi
013 Yorumla
Soran+1 yılBelli zaten ben görmek istememiştim😒😔
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBazen bende istiyordum
Soran+1 yılSende mi seksting yapmak istiyorsun? Hepsi mi s*refsiz olur ya bı tane düzgün yok. Bekleme 😠
Soran+1 yılSen de mi seksting yapmak istiyorsun. Hepsi mi s*refsiz olur ya. Bekleme 😠
+1 yılMaalesef hiç sevmemiş seni
11 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman istedi ilk
+1 yılBöyleleri nasıl iffet namus sahibi bir kadın ister ulan hiç mi ananiz bacinizin namusu yok
10 Yorumla
+1 yıliyi ki atmadin boş ver
10 YorumlaSevmemiş
Amacı nude attirmak11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ne yapacak adam daha atmiyorsan isine bakarsin normal hayatta da bu böyle ztn kim derse ylan der orada da birakirlar ben olsam ilk hafta birakirdim seni iyi yapmış
09 Yorumla
Soran+1 yılDemekki sende aynı b*ksun
Cevap sahibi+1 yılSiz kimsiniz pekii cok mu ozelsiniz ruslar size 50 fark atar kültür guzellik seks yemek içme bi kendinizi bilin sadece burada onu yaz bunu sor disarda sizi görelim
Soran+1 yılRus beğeniyorsan Rusya'ya git. Diyosn ya hani kültürlüler, güzeller, sekste iyiler vs, git ne duruyorsun. tabi sana bakarlar mi sanmıyorum. 😬
Cevap sahibi+1 yılMerak etme kullandığım parfum senin senelik maaşın erkek parasiz kalmaz
Soran+1 yılBeyni olmayan da parasıyla var olmaya çalışıyor 😂😂
Cevap sahibi+1 yılburada haklisin senin gibiler çalışır unuveste flan bilmemne is ararlar degil mi gerekirse para ile yeni beyin alirim mrak etme sen
Soran+1 yılCebin dolu olsa ne fayda beynin boş.
Soran+1 yılBeyni satın alamiyorsun işte sorun burada ömür boyu beyinsiz kalacaksın 😂
Cevap sahibi+1 yılCeviz yerim bol bol prenses merak etme
Cok sevmis sevdigi icin nude istedi zaten demekki sen mi cahilsin
00 YorumlaÇok iyi yapmışsın, tebrik ederim. Sapığın tekidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlısı olmuş boş ver.
10 Yorumla ÇOk şanlıymışsın ne mutlu sana
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılHaklısın 😒
+1 yılburada tanisip evlenmeyimi bekliyordun?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır evlenmeyi düşünmüyordum zaten
- +1 yıl
ee beklentin ne, amac belli
Soran+1 yılErkek milletine açıklama yapıyoruz 🤦 hepinizin amacı belli zaten evt
Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Aradığını bulamamış işte. Aradığı da belli.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. En dogrusunu yapmışsın boş ver
00 YorumlaSevmiş ama hak etmişsin
00 YorumlaBelki fizigini merak etmişdir
00 Yorumla
+1 yılDemek ki vücudundan hoşlanmadı
00 YorumlaNude önemli kusura bakma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yaptın seni tebrik ediyorum bırak gitsin pujt
03 Yorumla
Soran+1 yılBıraktım
Soran+1 yılArtık umrumda değil
Cevap sahibi+1 yılSeksting yaparsınız evlenince şöyle yaparız böyle yaparız dersiniz yeterli bence
- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem