Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet mümkün. Şükredin ki en azından sevip sevilebiliyorsunuz ve cinsellik yaşayabiliyorsunuz. Ben kızların istediği gibi boylu poslu, yakışıklı ve büyük penisli olmadığım için hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek ve cinsellik yaşayamayacağım. Şükredi ve hayatınızı yaşayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBakir olmayan bir erkeğin bu sebepten sizi reddetmeye hakkı yok. Yaşadıklarınızın arkasında durun, her şeyi açık açık anlatın. Yalan söyleyeceğinize açık olup da reddedilmeniz daha hayırlı olacaktır.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılSende hemen cinselliğe başlamazsın biraz süre geçip nasıl tepkiler vereceğini ölçersin zaten amacı o değilse seninle devam eder ama amacı oysa seni bırakır hemen cinsellikle başlama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende böyle bir hata yaptım senin gibi korktum ayrılmadım kimseyle yapamam beni küçük görürler dedim şu an çok mu mutluyum değilim. Bazı şeyler nasip canım fikrimi sorarsan sakın doğruyu soyleme imkanın varsa diktir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılKeşke ayrılmasaydiniz madem az kullanılmış ikinci el olarak kaldın önce sen kendin bunu kabullenmelisin kismetse seni anlayan biri zaten çıkar çıkmazsa bi daha kullanılırsin kanka napalim hayat böyle
10 Yorumla
+1 yılYedi sene nedir ya. Kör atın kör alıcısı vardır derler bekarete takılmayan erkekler de var da yedi sene çıkmak nedir bıkar lan insan
00 Yorumla
+1 yılİlk başlarda söyleme, sadece fikrini sor bekaretin önemini sor ve sonra cevabına göre tepkini koy tamam ya da devam. Şahsım adına benim işim olmaz!
00 YorumlaSeven insan her şeye rağmen sever. Bunu kendin de bir kusur olarak neden görüyorsun? Böyle görecektin neden böyle bir şey yaptın?
05 Yorumla- +1 yıl
Bok sever mk ben sevmem çoğunluk seevmeez günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne ne sevgisi
- +1 yıl
Bence de sevmek değil katılıyorum. Ahir zamanda yaşıyoruz ne aşk ne sevgi kaldı
+1 yılBekarete takılan insanları anlamıyorum bence bi önemi yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbakire sorun olmaz ama 7 yıl sonra guvenmen sorun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. 7 sene az zaman değil. Tek seferlik bir hata değil ,
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşöyle düşün sen marketten ambalajı açılmış ürün alıyor musun?
00 Yorumlaneden olmasın kanka sevgi ve aşk ona bakmaz :)
00 Yorumla
+1 yılMümkündür bir şey olmaz canını sıkma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence söyleme git diktir... kendini kurtar...
01 Yorumla- +1 yıl
Bu en kötüsüdür.
- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılbakire kalsaydın banane
00 Yorumla
+1 yılSeni. kullanıp atarlar artık
00 Yorumla
+1 yılBakire olmayan erkekle evlwbirsun
00 Yorumla
+1 yılmümkün aldatacak kadar karakteri bozmaman önemli.
00 Yorumlakendini ezmediğin zaman sevileceksin
00 YorumlaMümkün neden mümkün olmasın
00 YorumlaYaparken bana mı sordun oh canıma değsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok mu sevdin onu?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl?
Gayet mümkün
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. mümkün ya bu kadar abartma
00 Yorumlamümkün
00 Yorumla
+1 yılMümkün
00 Yorumla
+1 yılmumkun canım
00 Yorumla
+1 yılSeven olur merak etme
00 YorumlaYaşadığın ortama göre değişir bu
00 Yorumla
+1 yılAşk bu mümkündür sen aşık edebilirsen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün
00 Yorumla Zorrr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsaçmalamayın ya..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire mi kaldi bu zamanda
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam