Bende kendime dokunmayı sevmiyorum. Dokununca tüm heyecanı kaçıyor... Bu yolda devam kanks ama çok sık yapma zamanla alışıyorsun ve bu defa da hiç bir şey ifade etmez oluyor asexsuel bir hal alıyorsun
Sabırlık bir şey değil. Yok diyip geçiyorum. Cinsel hayat illa olması gereken bir şey değil benim için. Kiminle olduğu önemli... Olay değil kişi önemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Biraz zor ama kahve içebilirsin çok fazla ayda bitter çikolata
İstek gelince isteğini arttıracak şeyler hayal et ama dokunma kendine. Bir tür cinsel işkence 🤣
3 saattir yapıyorum
İşe yaradı mı
Kendime dokunmadım hiiç ama hissedebiliyorum
Bende kendime dokunmayı sevmiyorum. Dokununca tüm heyecanı kaçıyor... Bu yolda devam kanks ama çok sık yapma zamanla alışıyorsun ve bu defa da hiç bir şey ifade etmez oluyor asexsuel bir hal alıyorsun
Öyle misin?
Değilim.. bir dönem etkisiz olacak kadar cinsel öğelerle maruz kaldığım için etkisiz olmaya başlamıştı ama düzelmeye başladı bu durum...
Sevindim senin adına
şu an da ne işe yaradığını unutmak üzereyim. Hayat asexsuel davranıyor bu defa da bana 🤣
😂 sen sabır göster bu defa da
Sabırlık bir şey değil. Yok diyip geçiyorum. Cinsel hayat illa olması gereken bir şey değil benim için. Kiminle olduğu önemli... Olay değil kişi önemli
Aynı düşüncedeyiz bir nevi
Bir çok soruda benzer dusuncelerdeyiz sanırim yorumlarda uzun uzun sohbet etmemizi sağlayan sebep bu
Bu iyi bir şey mi?
Kötü bir yanı yok. Sohbet edecek birisi olmuş oluyor benim açımdan
Teşekkürler ☺
Hayatının başka herhangi bir alanında katalizöre ihtiyaç duyarak yaptığın bir şey var mı
Koltuk ve yastık ile bunu yapabilirsin. Lavabo ile yapanida biliyorum :)
Düşünürken bile bazen akıldan geçen bi sahne her şey yükseltir ufacık bahane yetiyor 😂
Plaja git futbol seyretmeye git, p*rno izle
Galiba en kestirme yol yetişkin videosu izlemek
Ben hep yükseğim shshshs
Tahrik edilerek yükselebilirsin
Genelde benimki kendi kendine kalkıyo bilmiyorum ama her şey zihinde bitiyo
seks hikayesi okuyarak veya p*rno izleyerek eğer p*rno çok ağır olur dersen erotik filmlerdw olabilir
masanın kenarına vajinanı değdirerek sanki birisine kasıtlı olarak dokundurduğunu hayal edebilirsin sanırım
Daha neyini yükselteyim tavandan inmiyoki🤭
Cok ozguvensin sin prenses
Azcik dokun be
Aklıma birisini getiriyorum hemen kalkıyor
Mesela hayl kur hayal dünyanı geniş tutt
Biriyle konuş o yazsın sen hayal et
libido yükseltici kullan
Birini bul o yükseltir
Dokunmadan biriyle konusarak
Ben yükseltirim;)
Ben dokunayım yükselir
sana yardım eli uzatabilirim kanka :D