Sevgiliniz ya da eşiniz olan bir kadından nasıl anal seks istersiniz?
Kadınlar mı teklif etmeli yoksa?
Sevgiliniz ya da eşiniz olan bir kadından nasıl anal seks istersiniz?
Kadınlar mı teklif etmeli yoksa?
bunu sözlerle konuşarak değilde sevişirken bazı şeyler yaparak hissettirerek hatta hayır diyemeyecek hale gelinceye kadar oral ve dokunuşlarla hazırlayıp girmek istendiğinde anala değmiş penisle iki taraflı duygu kontrolüyle yapılsa herkes mutlu olmazmı seksi konuşup anlaşarak yapanlar var mı daha
sevişirken yapılan hiç bir şey boşa gitmez bence seks konuşup anlaşarak yapılmamalı ancak beden dilini kullanarak yapılmalı
anala çok karşı bir kız arkadaşımla anal hikayemi bi bilsen sanırım anlardın ne demek istediğimi
İlişkiden önce konuşmuş olmalı ve bi konuda uzlaşılmalı ama ben anal oral vajinal arasında sık gezerim bunu partnerimde bilir ve kabuletmişse partnerim olmuştur, izin almak ya da istemek gibi huyum yok kadına ani şoklar yaşatmayı severim
Yani kimin teklif edeceğine bir sözüm yok ama her erkek anal ister oralda, vajinalde... yasak olsun istemez... arada bir değişiklik dopin etkisi yaratır erkekte...
Ben kadın olsam; ilişki esnasında tam istediğin anda penisini tutup arka deliğe yerleştirip devam et derdim.
Erkek olarak zaten direk söylüyorum
Cevap
44Cevap
Sevmediğim için istemem ki. Oral daha iyi
Bence direk söylemelidir. ya da kadından beklemelidir
Partnerler isteklerini rahatça dile getirebilmelidir ama böyle durumlarda genelde kadının teklif etmesi daha rahat olacaktır. Erkek bu konuda çekinebilir olumsuz karşılanacağını düşünebilir ama kadın isterse ve isteği olmasa bile sorun yaratmayacaktır.
Bence de güzel bi yaklaşım türü
Dışkılamak için kullandığınız deliğinize, erkekliğimle girip fethetmeyi arz ederim
Bence aynen soru kalıbındaki gibi isteyebilir..
O işi bilmeyenle asla yapılmamalıdır, bu işin acele etmeden usulüne uygun yapmalıdır aksi halde bir hafta oturamazsın, aslaacemiyeyaptirmamanizıoneririm
Farklı lık fantezi ilişkiyi ayakta tutar açık açık konuşmak lazım bence direk söylemek en güzeli
Yani tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Hiç bir şekilde istememelidir, sadece kendisi zevk alırken partnerinin acı çekmesi bunun güzel hiç bir yanı yok.
Bu istenmez doğal olarak gelişir
Partner ilişki anında küçük hareketlerle bunu hissettitir partner eğer istiyorsa gerçekleştirilir
Kim istiyorsa o teklif etmeli ama partner isteksizse kesinlikle ısrar edilmemeli
Anal istemeyen erkek evinde dikiş nakış yapsın bi zahmet 😂😂
Ben denemek ister misin hayatım demiştim. O da sağolsun hayır demişti. Daha da sormadım.
Öyle bir talebim şimdiye kadar olmadi sanırım bundan sonrada olmaz. Hem sağlıklı da değil.
Sevişirken soyabilir ve penisi dayayarak bunu istediğini ima edebilir
Gayet normal. Arkadaş istermisin diye sorarım. Kbl edrrse drvam. İstemezse önden devam
Partnerim istiyorsa ilk o istemeli. Çünkü sırf benim zevkim için ona acı hissettirmeye gerek yok
Benim istedigimde oldu sevgilimin istedigide oldu acik acik sormustum
Açık ve net bir şekilde sorulmalı bence. Lafı uzatmaya gerek yok.
İşlemin ilerlemesi ile devreye sokulur direk söylenmez bunu söylediğimde ters atar olay iş üstünde gerçekleşir
Hayır nirvanaya çıkan kadın hayır demez buna hayır deme gibi bir şey çıkmaz ama bir şey yokken bunu söylediğimde hayır der
Kadını yatakta ya da on sevişme sürecinde öpüşme sürecinde erkek işi biliyorsa bunlara hayır demez ön yargıları da yıkar kısmen erkek kadında ellerini dans ettirmesini bilecek hunharca değil teninde gezinecek kadın ne kadar çok ilgilenirse vücudu ile yükselir kendiliğinden hadi artık der direk yaparsan eşinde olsa izin vermez herşeyin bir raconu vardır işi bilmeden ise gidilmez
Ve ayrıca iyi bir sexsin temeli isteklerini arzularını söyleyebilmek tir bunu yapamıyorsa sağlık li değil ölü bir sexse yelken açmış olursun
ben istemem yalarken oraya doğru gider orayı yalarım yumuşayınca girmeye çalışırım istemezse vücudumla hafif israr ederim istemiyorsa vazgeçerim önden çatır çatır devam
Boyle bir sorunum var ;) kadınlar genelde meraktan istiyor anladığım kadarıyla merak etmesini sağlamaya çalışıyorum ;) tecrübelerini akatarirsan sevinirim:)
Kim istiyorsa söyleyebilmeli sekste utanma olmamali
*m buldukta popiş kaldı :d
Ben eski sevgilimle para karşılığı yapıyordum. Kız zevk de alıyordu. Dikkatli ve sabırlı yapılırsa iki taraf içinde güzel haz.
Yoo, evlilik teklifi değil ya bu. Sorarsın anal deneyelimmi diye.
Daha önce birine verdiyse veya anladiysam anal yaptığını direk istiyorum
Yok falan dediği zamanda köpek gibi azarlar laf sokarım
Anal birleşme bir seks türü değildir bunu oturup kalem kağıtla anlatmayı denerim önce.
Erkek olarak kesinlikle istemem, normal yol varken o tarafa gitmem, gerek yok.
Benden daha cok onun istemesi önemli
Merak ediyorum analdan zevk alan kadın var mı ?
Erkekler eder keza kadınında hoşuna gitmali
İlişki esnasında olabilir dile gelmiosa erkek oraya yakın oldukca zevk aldığını dile getirebilir :-)
Bence o şekilde olmamalı
daha pratik bi şekilde
Çok daha bomba
Anal isteyen kız var mıydı
Kadın istemese imkansız.
Domaltir dillerim deliğini zaten anlar
Kadın teklif ederse düşünürüm sadece
Kutuyu açmalıyız diye isteyebilirsin
once vajinayı doyurmalı sonra anal istemeli
bir kız var istiyorum ama vermiyor :)
canının acımasından korkuyor. 20 cm korkutuyor
bana biraz taktik versen, mesela bir kaç anal gif atsam nasıl olur etkileyici
İstiyorsa partnerimde soyleyebilir
Böyle istekler varsa açıkça söylenmeli bence
😉
Hiç istemedim
Benim açımdan hijyenik bulmuyorum, zevk evet alırım ama partnerim zevk alacağını düşünmüyorum
Hmm haklısın denemek lazım
Sen den nasıl istedi
Asla istemem
sen mi istiyorsunnnn
Çavuş oyun istiyo
İstemem
Yapacak misin
Soru olarak bakarsak
Bilmiyorum ama ben istiyorum ama ikna edemiyorum
Şaka yapıyor olmalısın istemeyen erkek mi varmış
İstemiyor evet 😂
Ona iyi bak türünün tek örneği o😄😄😄😄
Bana taktik ver kandirayim😂😂
Parmakları ile dokunmasını iste ilk önce zevk alabildiğine ikna et sonra oyuncak iste orada kullansın sonra ister birde temizlik tabi😊
Sana nasil ulaşırmm instaa versem yazar mısın bana bi
Olmaz canım
Pekalaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?