Hiç düşündüğü şeyleri size söyledi mi veya siz söylediniz mi? 🤔

Hiç düşündüğü şeyleri size söyledi mi veya siz söylediniz mi? 🤔

Şahsen herzaman sevildiğime ve sevdiğime odaklanmışımdır. Hayatım boyunca böyle oldu böyle olacak. Bir demiseksüel olduğum için bu benim için olmazsa olmaz. Dolayısı ile karşımdaki kişinin o anda benim için ne düşündüğünü hissetmem gerekiyor. Libidom tamamı ile buna bağlı. Hissettiğim anda bir Satiriasis , hissetmediğim anda bir iktidarsız olabiliyorum.
Sadece tahmin ediyorum birlikte olmak istediğim kişiyle birlikte olsam onun aklından geçecek şeyler aynen şöyle sıralanabilir kullanıp atmak yani kullanmak belli bir süre sonra biraz daha kullanmak ve daha sonra herhangi basit bir sebepten dolayı yine terk etmek ya da şöyle düşünebilir işte ne yaptım ben kendime sahip olamadım da küçücük kızın avuçlarına düştüm de vs vs işte ben sübyancıyım iyice yine böyle saçma sapan bir algı içine girebilir
Ama ben cinsel ilişki sırasında asla öyle bir şey düşünmem gibi geliyor gözlerinin içine bakarak aslında ne kadar doğru bir şeyin peşinde koştuğunu anlarım içime girdiği andan itibaren aslında cinselliği ne kadar hoş bir şey olduğunu hissedebilirim bütün konsantrasyonumu ona verebilirim onu inanılmaz derecede ısıtıp memnun edebilirim bütün kadınlığımı ona verebilirim Kısacası kendimi geçici bir felç geçirmek için tamamen ona bırakabilirim hayatın diğer herhangi bir alanı benim ilgi kapsamından çıkar kendimi sadece karşı tarafa bırakırım ve gerçekten zevki yaşamak ya da yaşatmak için elimden gelen ne varsa yaparım bence her seven kadın böyle yapmalı
Teşekkürler yerden bitme zjjzjzj
Bir daha nah veririm 😒uyuz oldum snaa
Zaten beni sevmiyorsun
Sadece beni düşünmeli o an başka ne düşünecek ki🤨
Alakasız görüşleri temizledim.,😊
Rica ederim 😊
Hiçbir zaman cinsellik yaşayamayacağım; güzellik algılarına uymadığım için ama illa ki birinin bir şeyler düşünmesi gerekiyorsa o zaman "bu ne lna böyle? Çirkin, en az 1.85 boyunda değil, penisi küçük, vücudu kaslı değil; ben bu amc'kla ne yapıyorum?" diye içinden geçirir bana.
Cevap
15Cevap
Düşündüklerini önceden tahmin edebilsem, zaten kavga vs olmazdı. Yani bilmiyorum neler düşünür..
Zevk düşünüyor olabilir sadece
Söyleyemem çünki o an onu düşünemiyorum 🤦🏻♀️ oda söylemedi hiç zaten
İtiraf mıydı ajajaj
Çok acıklı olurdu. 😐😐
Tam bir aslan burcu sjsjjsjs
Madem ten uyumu yok, direk silsen? Olmaz mı?
Çok şey düşünürüm ve bunları söylemek istersem paylaşırım
Benzin fiyatları, erken seçim, jelibon rezervi flndir 😎
O an bir şey düşünebiliyorsa helal olsun
Birkere biriyle ilişki esnasin da eski sevgilimi hayal ederek yapmıştım oda dedi bu seferki neden çok farklıydi ama demedim yine
Sureyi uzatmak namina sohbet ederdim. Ya da etraftaki bazi seylere odaklanirdim. Ama onun dusuncesini bilemem
Söylemedi gözüme bakar bazen canımı yak der o kadar
Zevkten çığlık atmaktan düşüncek vakti kalır mı bilmem
Güzel oldugunu organizim olmani düsündügü andir bence
Benden başka bir şey düşünemez herhalde 🙄
Yatın uyuyun bu saate gerek yok içiniz rahat olsun zıbarın
valla billa ben de çok merak edıyorum ((: sorsam mı diye de düşünüyorum
Sadece pozisyon düşünebilir o an.
dahada derine inmemı dusunur ben ıse baska kızları :)
Zevk veremezsen her şey düşünür
Sevgi ve aşk olur mutlu insan güzel şeyler düşünür
O an fantazilerimiz olur
Böyle bir şeyi ben daha nerede bulurum 😃
Başkalarını düşünüyoruz
Ne düşündüğünü bilemeyeceğim için yapmayacağım.
Götürüyorum çıtırı😄
Ben 👉🙄👈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?