Sevdiginiz kadın, bakire ve kimseyle birlikte olmamış, Birlikte yatağa bile uyanmamış. İlk sizinle olacak her şey..
Oraya doğru davrandığınız sırada istemediğini belirtse naparsiniz , libidonuz da yüksek
Sevdiginiz kadın, bakire ve kimseyle birlikte olmamış, Birlikte yatağa bile uyanmamış. İlk sizinle olacak her şey..
Oraya doğru davrandığınız sırada istemediğini belirtse naparsiniz , libidonuz da yüksek
bir şey yapmam. Bu adımları atmak kolay değil. Deger veren biri o kızı bir daha o konuma getirmez. Yataga girdiğinde ilkinde bir şey olmasa dahi bir sonra ki tekrarlarda olacagına kesinlikle inanıyorum.
Aaa adem , adamlığın ham maddesi afaga
KS de ennn sevdiğin kişiyim 😇
Cevap
19Cevap
Sebebi nedir? Killik içinse alırım altıma cattt catttt. Yok korku falanda bu sefer madalyonun tersi yumuşak huyuna denk gelir nedenini sorgular anlayışlı olurum
Hayatta yapmam zorla olmaz asla ki seviyorsam ona saygı duymam lazım saygıda kendini durdurmak demek o an
Evlilikte ilk gecede bile olsa anlayış gösteririm. Kesinlikle saygı duyar ve hazır olmasını beklerim.
Moralimin bozlduğubu göstererek tamam öyle olsun derim beni şehvetimle süründürmek nasıl oluyormuş gösteririm 😉
Israr etmem. Yüzeysel takılıp beni rahatlatmasını isterim.
Beni o hale getirdikten sonra o hareketi yapamaz içine girerim
Ben akrep burcuyum benden kurtulamaz. Sadece yaliycam derim onu da azdiririm geri dönüşü olmaz
Ay imdaaat
Ne imdaatı biraz azdiktan sonra kendi ister merak etme
Kalpsizsiniz
Bunu devamlı yaparsa bırakırım ve ayrılırım.
Çocuklarla uğraşacak vaktim yok
Sinirleniyorlar sonra trip beni istemedin diye utanmasa ağlar
Sevismeye devam
Nice bakireler o yüzden pişman:)
O istemiyorsa ben hiç istemem
Gönülsüz yapılan s*kişten çocuk sakat doğarmış.
Kim diyor bunu
gönülsüz yapılan işin zevki olmaz.
Saygı duyarım Elizabeth var hallederiz
dururum tabi ki
Ağzina veririm ne yapacam.
Bırakır giderim
Elimle bosalirim
Zorla yaparim
Ay imdaaat
Ağzını kapatirim. devam ederim. sen elimi isirdikca dahada koklerim
dışarı boşalırım dfg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?