hava basıncı ile olduğunu biliyorum, yani halk arasında vajina gazı olarak biliniyor ama giren havanın basınçla dışarı çıkması olarak tanımlıyor doktorlar, ben de bildiğim için şimdiye kadar hiç araştırmamıştım bile ama vajina genişliği olan kişilerde daha çok olduğu yazıyor, ben henüz yeni cinsel hayata sahip olan normal hayatta böyle ses çıkma gibi bir sorun yaşamayan biriyim, sadece ilişki sırasında bir kaç pozisyondan sonra oluyor. vajinamın genişlemeye yatkın olduğunu söyleyebilir miyiz yani uf ciddi bi şey değildir diye umuyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılVajina ne kadar dar olursa olsun birleşme esnasında gevşer ve genişler, aksi halde kadın acı çeker. O yüzden herkesin başına gelebilecek bir durum bu. Normal yani.
33 Yorumla- +1 yıl
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılKarşındakinin sert hareket etmesi bu hava sıkışması ve patlamasına sebep olur. Sert işlem bir erkek işlevi değildir sadece kafaya ekilmiş mantıgı da olmayan bir ritueldir aksi aksi takdirde kadını orgazma eriştirecek takatim kalmaz kafasıdır.
Kısacası sert hareketler ulubatlı hasan işidir ve illa sancağı taşıyan erken şehit dusecektir. Konus ve yavaslamasını soyle ve yarıdan fazla geri çekmesin ve bosluga anlık hava dolmasın zaman hava sıkışması olmaz yanlardan sessizce dışarı cıkar. Zaten her harekette alakasız yerden gelecek zort zort sesi de sinir bozaacak ve işine odaklanmasını engelleyecektır :) Sonuc bir an once kadını orgazma eriştirme paniği ve olasılıkla da foss cıkması erken mermileme yuzunden.
Kotu olan , bu hareket yumagı her seferinde yeniden takıntı halinde tekrarlanacaktır
Yani sorun genişleme veya egilimi olamaz cunki dairesel kaslar zor dogum yasamadıkca her zaman eski haline kanal derinliği de 6 7 santime geri buzulur03 Yorumla
Soran+1 yılçok bilgilendiriciydi teşekkürler
- +1 yıl
Mutluluklar dilerim :)
Soran+1 yıl🤭🧡
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. genişeldiginden degil mesala domaltınca cıkar ya da domaltınca sonra misyonere gecince o an cıkar bacaklarını cok acınca cıkar normaldir bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılYok kanka keyfine bak rahatsız edici bir durum değil
01 Yorumla
Soran+1 yılohh tamam teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hayır tabiki... Doggy pozisyonunda yaptığın sürece bu durumla karşılaşacaksin net... Sende ki durum vajina genişliği değil pozisyon gereği
02 Yorumla
Soran+1 yılohh tamam bende de o pozisyonda cok oluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinam aşırı dar bende de oluyor o ses doggy yaparken ve partnerimi yatırıp kucağına ters oturduğumda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenişleme ile alakası olduğunu düşünmüyorum
giriş çıkış sırasında vajinaya her türlü hava girer o hava da vajinanın içinde sıkışıp ses çıkarıyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenişliğinden ziyade sulu. Şöyle ki sulu olunca daha çok olur. Senin ki sulu mu
00 Yorumla
+1 yılDeğildir de sıklığına baglı
10 Yorumla
+1 yılSenden çok mu ses geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçıklamışsın zaten sen olayı ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok ıslanıyorsan da olabilir
00 YorumlaArada olur pozisyonell
00 Yorumla
+1 yılHicbirşeyi yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAğzı olan konuşuyor
00 Yorumla Çok kötü o ses
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka çözümü var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği