Geçen iş için yoldan geçen adam kart verdi aldım ve sonra olanlara bakın?

merhaba yoldan geçen adam yanıma geldi merhaba elin yüzün düzgün iş arıyorsanız kartım dedi gelenlere hoş geldin diyeceksin ekstra iş yok dedi bende kartı aldım eve geldim yazdım dedim yer neresi iş vs bana çok güzelsin ama çok ters birisin dedi bende bey efendi kendine gel konu iş dedim heryerden engelledim dün akşam dışarı çıktın Bizim mahallenin üst sokağında önümde beyaz bir Mercedes önüme geldi yok artık dedim oda bende şaşırdım dedim yuh beni mi takip ediyorsun bağırdım araca gel lütfen dedi ne münasebet dedim peki ben inim dedi indi yeminler ediyor bu tesadüf bende bu mahallede oturuyorum dedi şaşırdım ve bana ne dedim tersledim epey sonra şey dedi iş bahaneydi evet itiraf ediyorum seni beğendim dedim ne kadar masum güzel kadın ve arabala geçiyorduk aracı park edip seni bekledim kartı verdim direkt seni beğendim desem s**" git derdin dedi evet dedim ne olur bir şans ver bak kötü biri değilim iş adamıyım işim gücüm şu bu gel bak dedi yine kızdım dedim kesinlikle olmaz evli de ola bilirsin doktor bir arkadaşını aradı söyle doktor bir kadını beğendim beni istemiyor söyle doktor ne biliyorsan telefonu hoparlöre açtı doktor emre boşandı ve bir oğlu var dedi bana ne dedim ve hasta herif evimi gördü girerken ve 50 kere mesaj atmış söz bu akşam bir çay içelim istediğin yerde seni rahatsız etmeyeceğim bu adam ne yapmaya çalışıyor kadın cinsellik istesem param var bu dakka eve atarım dedi ama seni beğendim dedi bilmiyorum sen ol istiyorum dedi sapık dedim ne bu böyle dedim senaryo gibi ama Kur'an çarpsın doğru hepsi 🙄🙄

Güncellemeler
+1 yıl
boşandım bir oğlum var dedi tek yaşıyorum annem var benimle dedi evet de yeter ki de şans ver tanışalım dedim ben o defterleri kapattım anlamıyor tamam ama bir çayı çok görme dedi çay içsek ne olacak Sanki aslında kötü birşeyini görmedim ama bence saplantılı çıkacak diye korkuyorum çünkü beni ikna etmek için her yolu deniyor yok diyorum anlamıyor olur diyor şans ver
Geçen iş için yoldan geçen adam kart verdi aldım ve sonra olanlara bakın?