Arkadaşlar ben daha önce cinsel ilişki yaşamadım ama yeni sevgilim ilkini çoktan yaşamış. Siz olsanız sorun edip ayrılır mıydınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevsen bile ayrılmalısın yoksa sen üzülürsün. seninle de öyle yaşayp gitmeyeceğinin garantisi var mı? eşit değilsiniz sen yapmadıysan yapyamayan biri ile olman gerek. sen onun ilgisini daha çok çekiyorsun bakire olduğun için. tek amacı sana ilk yaşatan olmak sevgi falan olmaz onunla rol yapıyordur inanma sakın. yaş kaç burç ne ki senin
021 Yorumla
Soran+1 yılbenim yaşım 18 onun yaşı 21
Cevap sahibi+1 yıluzaak dur ondan
Soran+1 yılhaklisiniz
Cevap sahibi+1 yılüni mi okuyorsun bu arada
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yıldaha çok iyileri çıkar karşına acele etme. bölüm ne?
Soran+1 yılreklamcilik
Cevap sahibi+1 yılgüzelmiş tebrikler. hangi şehirde üni okuyorsun
Soran+1 yıltesekkur ederim. İstanbul
Cevap sahibi+1 yılmemlekette mi orası yoksa
Soran+1 yılEvt
Cevap sahibi+1 yılsen sanırım evlenmeden cinsellik yaşamaya karşısın doğru mu
Soran+1 yılhayir karsi degilim, iki seven arasinda olabilir ama karsi tarafin onceden takilmaca hayati oldugu icin bir tereddut icerisine girdim ona bu durumu nasil dile getirecegim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıldirekt söyle
Soran+1 yılama ona çok aşığım 😭 ilişkinin bitmesi de beni korkutuyor. Çok arada kaldım 😢
Cevap sahibi+1 yılsen vurmazsan tekmeyi şimdi ilerde başına gelecek ve daha büyük bir yıkım olacak senin için maalesef. yaşa ve gör ama toplayamazsan da kendini şaşırma sonra
Soran+1 yılmesela ne tür sorunlar olabilir
Cevap sahibi+1 yılseninle cinsellik yaşar en ufak bir bahane bulup bitirecek ilişkini? bu kesin yani. senin bakire olman onun ilgsini çeken
Soran+1 yıldogrudur :(
Soran+1 yılBana geçen gün sen istediğin zaman olur istemediğin sürece olmaz demisti :)
Cevap sahibi+1 yılyalan o seni ikna etmek için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Senin gibi birini bulmak zor... Ama ben bakır isterim dersen de doğal hakkin
12 Yorumla
Soran+1 yılonu seviyorum 😞 ama onceden baska kizlarla oldugu aklima gelince deli oluyorum resmen
+1 yılsorun edip ayrılmazdım bende başkasıyla yaşardım içim rahatlardı böylece sonr ailişkiye devam
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgiliyken nasil baskasiyla yasayayim hahahshshs
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki insan her konuda denk olmalı diyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılama seviyorum onu, ne yapacagim bilmiyorum onun baska kizlarla oldugu aklima gelince deli oluyorum resmen
Cevap sahibi+1 yılBenim eski sevgilimde çok kızlarla yatmıştı benimde hiç sevgilim olmamıştı ama banada ağır geldi daha görüşmeden bitirdim seni luan iyi anlıyorum
Soran+1 yıl🙏🏻🌸
+1 yılAyrıl ya boş ver kirlenmiş o 😂😂
00 Yorumla
+1 yılYaşamış olabilir sorun etmem
00 Yorumla
+1 yılBunun için ayrılınır mı allasen :)
00 Yorumla
+1 yılayrlırım ben
02 Yorumla
Soran+1 yılsevseniz bile mi
- +1 yıl
evet
karar senin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi