Bazen kendime engel olamayacak şekilde hiç öyle düşünmek istemesem bile karşılaştığım veya gördüğüm bir kişi ile seks yaptığım aklıma geliyor, kendimden utanıyorum aslında o an. Neden aklıma geliyor? Siz böyle oluyormusunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Su an cogu erkek seni istekli bildigi icin sana yavsayacaktir dikkatli ol😂. Sorunla alakali bunu soyliyeyim. Ben tip okuyorum. Insan bedenini ve dusuncesini iyi bilirim. Yani sende bi sorun yok. sadece cok istekli birisin ve kendine engel olma. Olursan daha kotu ola bilir durum. Sadece icinden geldigi an dusun ve utanma asla. Ne zaman istekliysen ve musaitsen mastürbasyon yap rahatla. Iyi gelicek
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama istemsiz şekilde alakası olmayan kişi aklına gelmesi normal mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
24Cevap
+1 yılCinsellik tabu olan yerlerde normal. Yaşayamayınca hayal ediyosun
12 Yorumla
Soran+1 yılİstemsiz şekilde aklına gelmesi normal mi
- +1 yıl
Tabii normal. Yorumlarda tıpçı bi arkadaş gördüm. Onun da dediği gibi bu bir ihtiyaç, su içmek, yemek yemek, uyumak gibi
Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Olur böyle saçma sapan şeyler
Geçer, takma sorun değil00 Yorumla
+1 yılLibidon yüksek olabilir yani çok kötü bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılUtanacak bir şey yok bu herkesin başına gelir. Düşünmezsen sorun var demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna utanmana sebep olacak ne?
Sonuçta bu senin iç dünyan, istediğin gibi olsana
09 Yorumla
Soran+1 yılAlakasız kişiler istemsizce aklıma geliyor
Cevap sahibi+1 yılAslında demek ki canlı bir cinsel dürtülerin var. Kadınlığını hissetmek ve hissettirmek istiyorsun o anda.
Bu hoş değil mi eğer bekar isen?
Sevgilin ya da kocan olsa başkası hoş değil ama bekarken bu utanılacak olmamali
Soran+1 yılBekarım evet. Yani ne bilim bazen kız arkadaşımın erkek arkadaşı geliyor aklıma. Bazen kurs hocam bazen başka biri. Ama hiç ilgileri yok yani
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle regl dönemlerinde bu istek ve düşünceler gayet normal. Bakarsın ve arzularin var. Kadın olduğunu biliyorsun ve bunu hissetmek ve hissettirmek istiyorsun.
İnan bu istekler herkeste oluyor. Ben bunların dediğim gibi evli iken başkalarına karşı olmasını yanlış buluyorum.
Yoksa bazen yolda hoşuma giden güzel görünen biri olunca bununla neler yapılır diye ister istemez akıldan geçiriyor insan. Önemli olan bir de taciz etmemek tabi
Soran+1 yılDedim ya ve im öyle bı niyetim yok istemsizce aklıma geiyor. Hatta kendime kiziyorum
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum olmadığını dostum anladım zaten yazmandan ve tavrından. Ben de sana bunların normal olduğunu diyorum.
Fakat kızma derim kendine çünkü kimseye bir zararın yok sonuçta. Kendi cinselligini baskilamak daha mı doğru olacak?
Soran+1 yılOda doğru değil demi
Cevap sahibi+1 yılEee tabiki değil. Bir gün sevgilin olacak ya da evleneceksin.
Erkeğinin karşisinda tabut gibi hareketsiz kalmak seni daha çok germeyecek mii? Hep görüyoruz duyuyoruz bu sitede korkudan zevk alamiyorlar. Neden? Çünkü hep kendilerini bundan soyutlamislar. Sende kendine kızıp bunu yapmıyor musun
Cevap sahibi+1 yılRahatsız etmedim umarım fazla soru sorarak
İçini rahatlatmak istedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende çok yaşıyorum o an resmen zevkten yüzünün aldığı ifadeyi dahi hayalimde anlık görebiliyorum. Sanırım çok istekli anlarımda daha çok yaşıyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkese olabilir. Bu hissi bastırırsan muhtemelen daha da yoğunlaşacaktır.
00 YorumlaBu kadarınıda hiç duymamıştım :)
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon yapmalısın
00 Yorumla
+1 yılnerler de oluyior mwrwk etrim aeni
00 Yorumla
+1 yılcok normal yanız degılsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılVücudun istiyor. Zamanın gelmiş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılDuyguların bastırılmış dışarı cıkmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhormonlar iş başında olur öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Çok dolusun çünkü... Muhtemelen bakiresin...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet ister istemez kızsamda kendime oluyor
00 Yorumla
+1 yılZamanın gelmiş 😊
00 YorumlaNormal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılVesvese gibi mi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. İsteklisinde ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılnormal bu
00 Yorumla
+1 yılGenellikle ;)
00 Yorumla
+1 yılErgenlik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. isteklisin
00 YorumlaBende de cok oluyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi