Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence sen biraz kendini geri çek ve ondan adım bekle sürekli senin istekli görünmen onu tembellestirmis olabilir. Zaman ver ve bekle derim. Ama durumun üzücü kendim de çok sık yaşadığım için bilirim. Sadece biraz sabretmek gerekiyor. Tabi bu dediklerim açıkça konustun ise ve birsey değişmedi ise. Konusmadin ise mutlaka konuş beklentilerini dile getir onun beklentilerini öğren anlamaya çalış iletişim önemli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmıyorsa sıkıntı yok. Bazı insanlar böyle libidoları düşük. Sen azdır onu hem böyle daha zevkli olur. Ayrıca düzenli bir seks hayatınız olsun bu önemli
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCanımcım herkes istekli olmayabilir canımcım diyen kadın gibi günde 4-5 defa duş mu almak istiyorsun 😂😂😂 demek istediğim erkeklerin 100 de biri senin kocan gibi istekli değil o da sana denk gelmiş. Bence istekli bir kadınla evlenmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBana sıkıcı gelmez benim düşünce yapım farklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılMerhaba, aslında bu konu 7-8 farkı parametreden bakılması gereken bir konu ancak yazdıklarına göre bakacak olursa eşinde yaşadığı stres, sana bile anlatamadığı çeşitli sorunlar ve psikolojik sıkıntılar, kullanılan ilaçlar, sigara ve alkol gibi sebeplerle fizyolojik problemler başladığını düşünüyorum. Planlı seks bunun en bariz göstergesi. O saate kadar kendini sana hazırlayacak, belki çeşitli takviyeler alacak ve tatmin sorunu yaşatmadan görevini tamamlamayı düşünecek. Detaylı bakılması gereken bir durum.
10 Yorumla
+1 yılKök cakra kapanmasindan da olur. Yani eşiniz sıkıntılı gergin bir donem geciriyor guven veya maddiyat sorunlari yasiyor olabilir. Bu yüzden o cakralar kapandığında istek olmaz. Önce bence problemlerine odaklanin. Belli etmez söylemez erkekler sen kurcalamadikca da ogrenemezsin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dominant durumu biraz sizde, kendinizden ote eşiniz ile konuşmanız , empati yapmanız, onu dinlemenizin daha iyi olacağını düşünüyorum. Sorunları olabilir , belki size söyleyemedigi durumlar vardır. Bence karı koca olarak karşılıklı konuşabilirsiniz kendisi ile. Onu motive ederek hayata tutunmasını sağlayabilirsiniz. Evlilik her zaman çiftlerden biri sıkıntısı olabilir. Bazen siz alttan alarak , bazen eşiniz alttan alarak sorunu çizebilirsiniz. Psikoloji kötü iken arzulama olamaz zaman zaman.
11 Yorumla
+1 yılSenin gibi hatunlar bizi bulmaz ki. Hep öküzlere takılın ve evlenin. Sonra sonuç hüsran.. Ne diyim geçmiş olsun
10 YorumlaSeni arzulamiyor ileriki zamanlarda hiç konuşmayacaksınız bu daha iyi günler. Bunun sebebi bence sensin
02 YorumlaKendinde bir sorun olup bunu sana söylemiyor olabilir ucu çok açık ve her Türlü yoruma elverişli bir soru
00 YorumlaSonralarında amca oğluna bağlıyosun o normalde senin erken olmuş
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kocan ya ağır bir işte çalışıyor gerçekten yorgun ya da aldatıyor
05 Yorumla
+1 yılAdamın modeli bu yapacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bazı erkeklerde böyledir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Sogumustur erken bosalma durumu varsa ondan da olur
01 Yorumla
+1 yılAzıcık özen göster kendine. Giyimine ve hal hareketlerine
08 Yorumla- +1 yıl
Öyle değil ne bileyim bir tanga giy jartiyer giy hareketlendir yani direkt karşı tarafı. Sınırın varsa yatakta kaldır açık olduğunu göster
- +1 yıl
Açıkçası elini önüne atabilirsin kocanın ereksiyon hale getirebilirsin şoklarsın yani sonra oralı deneyimleyebilirsin seçenek çok
- +1 yıl
Israrcı olacaksın da neyse buradan bu kadar oluyor anca
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. ilgisi kaymış başka yere herhalde. sen de bi kıskandır o zaman
00 Yorumla
+1 yılgerçekten kötü bir durum peki sen etkileniyor musun
02 Yorumla- +1 yıl
eşinden etkileniyor musun
Belki fantazisi var sana soyleyemiyo
02 YorumlaBelki. baskasina gitmistir haberin yok
04 Yorumla
+1 yılSıkılmış, hergün baklava olsa, sıkılırsın
02 Yorumla- +1 yıl
Biraz, erken sıkılmış
Evlenmeden tanışmadınız mı iyice
04 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir öküzle evlenmişsin maalesef
20 Yorumla Sıkıntı etmeyin streslidir büyük ihtimalle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok stresli bir işlem çalışıyorum
00 Yorumla biz nerden bilelim :d
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBazısıda böyle işte. Sen kendinde arama
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Çekişten erken düşmüş üzüldüm sana
00 Yorumla
+1 yılMesleği nedir
04 Yorumla- +1 yıl
Yorucu bir işte değildir. Herkesin derdi başka vay arkadaş.. Çoğunlukla erkekler bu durumdan şikayet eder sizde tam tersi
- +1 yıl
Mesaj atacaktim fakat mesajın kapalı. Önce al karşına konuş sonra terapiste gidin belki psikolojik veya fizyolojik sorunuda olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili yapma vakti
00 Yorumla Bence değerini hiç bilmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde eşim öyle maalesef😔
00 Yorumla
+1 yılAldatiyor mu
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş ver sen adım at
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHata eşinde ama sen peşini bırakma bence
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri