Sevişme esnasında şefkatli olan taraf mısın yoksa veryansın eden taraf mı? 😉 Keyifli geceler.. 😏

Sevişme esnasında şefkatli olan taraf mısın yoksa veryansın eden taraf mı? 😉 Keyifli geceler.. 😏
İlk başta Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kadın seviyorum
İlişki sonrasında da kadınımin kafasını göğsüme koyup yüzünü okşayıp onu kedi yavrusu gibi seviyorum
Neyim ben şimdi kızlar? 😝
Duygusal yırtıcıyım, ilişkide duyguya çok önem veriyorum. Duygudan kastım aşk, heyecan, arzu, tutku.. tabiki. Bu bana mutluluk veriyor çünkü cinselliğin tanımı benim için; aşkın beden bulmuş hali'dir. Haz; kısa süreli zevk alma durumudur, doyuma ulaştırmaz ve hep acıktırır. Mutluluk ise uzun süreli keyif ve zevk alma durumudur, tatmin eder
Saygılı ve nazik olmak prensiptir benim için.. Ancak benim tüm davranışım ondan bana gelenin ona yansıması olur.. Çünkü partnerin zevk alması zevkin iki misli yansımasını sağlar.. seks bir sanattır o nedenle sanatkarca yapılır..
Fazlasıyla yırtıcı
Cevap
83Cevap
Şefkatimi geriye atacak kadar hırçın. Şahlanan hırçınlığımı dizginleyecek kadarda şefkatli
Selam gadası 🙃
Moduma göre değişir.
Veryansın etmem hakim olurum. İstediğimi söke söke alırım şeey s.. s.. 😂😂 domine etmeye bayılırım kadını, sert severim, sevmeyene de sert sevdirmesini bilirim :) kadınım yatakta benim kölemdir nokta.
Fotodaki submissive çok iyi. Tam istediğim gibi bir teslimiyetç
Yerine göre🫶 yırtıcı desek tuhaf gelir. Tutkulu desem daha doğru olur.
sekste alınan zevk te hazdan çok daha fazla karşılıklı yükselebilmek için yırtıcıyım gerektiğinde şefkatli cünkü kaliteli sekste yırtıcılık kadar şefkat ta önemli ✌
Böyleyim!
Yatak dışında hemen her yerde şefkatliyimdir. İş yatağa gelince nezaketi, şefkati, merhameti bırakırım. Cinsel ilişki sona erdikten sonra tekrar nazik hâlime dönebilirim.
Yırtıcılıktan kasıt ne acaba 😂 herkes yırtıcı olmuş
İkiside olmalı hep şevkat olmayacak hepte hırçın olmayacak iki kişinin ruh haline bağlı ama bazen sanki zorlayacaksın gibime geliyor. biraz isteksiz gibi olsada senden razı ise biraz katlanacak.
Bazen şefkatli bir kedi bazen kaplan moduma göre
Yerine göre değişir genelde şevketli, sevecen, bazı anlar diğeri ama karşı cinsin karekterine de bağlı.
Partnerim sert severse sert nazik severse nazik ama sert severse bu şu an elimde olan girdiği yeri parçalar 19 cm de 😅
Yerine göre bir çekiç, yerine göre bir fırça 😋😋😋ana hakkını veren bir makina❤❤
İkisinide yaşatmayı seviyorum
Sen çok tehlikesinin
Pozisyona göre değişir kucakta oldukça yırtıcıyım mesela ben
Yırtıcı olmaya çalışan tarafım bu konuda öğrenmem gerekenler var daha
O anki pozisyona bağlı şefkatli ve yırtıcı olmak doggy de sefkali olan var mı hiç
Hirçınlaşabiliyorum ben aldığım zevk bu hale getiriyor ben oysa ki benim bir günahım yok😅😂
Partnerim nasıl olmamı isterse öyle olurum 😜
Hiçbir ilişkide şevkat arama çünkü başta öyle başlar devamında hırçınlaşır ve sonra olan olur
yırtıcı
şefkat sadece sevdiğim biri olursa geçerli olur o da daha olmadı
Sefkat daha agir basiyor ama bazen yirtici olabiliyorum ozellikle öperken
İlişkide yırtıcı sonrasında şefkatli. Bdsm, aftercare hesabı…
Sorunu ilk gördüğümde "ilişkide şeftali misin , yırtıcı mi? " Diye okudum 🤣
Cok bozulmuş Resetlemem lazim🙈
fazlasıyla dolgun hatlarımı seven ve hakkını veren bir erkeğe her zaman yırtıcıyımdır ama öylesi hiç çıkmıyor incecik olmak gerekiyor galiba 😔
Ne kadar dolgunsun
95-65-115 desem?
Tampon fenaymış
Hakkını veren çıkmadı mı
Yerine gore değisken dozunu güzel ayarlarim.
Başlarda şefkatli biriyim sonlarda yırtıcı birine dönüşüyorum
Kişi kendini düşünürse bencillik olur karşı taraf nasıl istiyorsa ortaya karışık 😉
Senin tüm isteklerini sonuna kadar çılgınca yapıp iki bedeni tek beden gibi uyumlu hale getirmek isterdim
Şefkatliyim hatta fazla şefkatliyim. burada buna benzer bi soru daha sorulmuştu bana tırtsın denmişti. 🤷 Respect.
Ne sevkati hayvani olsun istyorum sert sert catcat ve sinirsiz fantezi
Sevdiğime merhametli. İhtiyaç içinse sadece high hard.
Sevişme esnasında kadını mahvederim
Zevkten akıl sağlığı bozulur
Parcalayıcıyım 😀
Cok sefkatliyimdir
Pejmürde etmeden mikmek pek keyifli değil yani 😆
İsteğe ve duruma göre ayak uydururum
Şefkatli olurum genelde.
Acıma duygum ortadan kalkar
hard sevıyoz biz.
Aşırı şefkatli
Terkedilecek kadar
Şefkatli yırtıcıyım 😎
Karşımdaki nasıl istiyorsa öyle
Hem yurtıcı hem şefkatli
sert de değil yumuşak da değil
Hem şefkatli hem yurtıcı
Olması gereken neyse o kadar
Yaşamadım bilmiyorum.
İlişkinin oluşumuna bağlı.
O anki duruma göre değişir.
Softtan harda doğru yüselme tarftarıyım
Anlatamam görmeeen lazım. Şarkısı vardı
Şefkat softluğa neden olur. Lezbiyen gibi.
Şefkatli
Şefkatli yırtıcı 😅
Hırçın ve bağırdtıcı. 😂
Her ikiside :)
softum ben tadını çıkara çıkara yavaşça
Başlangıç şefkatli ancak sonrası yırtıcı
Hepsi