Ben bakireyim ve guzel alimliyimda, cirkin oldugum icin bakire kalmadim. Sevgili bile yapmadim. Ileride evlenecegim erkeginde bakir olmasını cok isterim, baska kadinlarin memesini sıkmasi vajinasini elleyip yalamis olmasi ve daha fazlasini yapmis olmasi canımi çok sıkıyor. Ilk dokundugu kiz ben olsam ne olurki sanki. Arkadasima soyledim, senin istedigin samanlikta igne bulmak kadar zor dedi. Cirkin olan bakirlerden bahsetmiyorum, yakisikli oldugu halde kendini esine saklayanlardan bahsediyorum. Off bu istedigim cok zor biliyorum. Benim sansimada genelevden cikmayam biri cikar karsima
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBen bakirim ama kendime yakışıklı diyemem. On üzerinden beş diyebilirim seviyeme ama yakışıklı olup da bakir olanlar da mevcuttur. Dindarlık, ahlaki olarak evlilik dışı ilişkiye karşı olmak, eline fırsat geçmemiş olmak gibi pek çok sebepten olabilir. Şahsen ben zinaya ve bunun haricinde de ahlaki olarak evlilik dışı cinselliğe karşıyım. Fakat çok da ümit etmeyin zira bizim toplum, ahlakın yükünü yalnızca kadına ait olarak görür. Erkekler her haltı yer ve hoş görülür ama kadının en ufak bir şeyine ''...'' yaftası vurulur. İki yüzlü ahlak anlayışımız sebebiyle toplumda bu konuda derin bir çarpıklık oluştu. Sürekli laf ettikleri Avrupa memleketleri bile bizden ahlaklıdır ki en azından ahlakı kadının üzerine yıkmıyorlar, ne halt yiyorlarsa arkasında duruyorlar, zar diktirip de veya bakirim deyip de yalan söylemiyorlar.
Mademki İslam diyorsunuz, İslami ahlak diyorsunuz; o zaman neden kadınla erkeğin namusuna eşitlik vermiyorsunuz? İslam yalnızca bir cinsiyete mi indi?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle istegine saygi duyuruyorum ama cirkin bakirlerden bahs etmiyorum demek ne 😀😀 fazla pohpohlanmissin belliki ama emin ol o kadar istenilen birisi olsaydin illaji yasardin biseyler tatlim ve bakir erkek bulmak zor ama senin degiminle "yakisikli bakir" bulurmusun bilemem
05 Yorumla
Soran+1 yılStandartlarin ustunde bi guzelligimin oldugunun farkindayim, zaten sevgilim oldugunda illaki birseyler yasarim diye sevgili bile yapmadim
- +1 yıl
PQSHQOGŞÇQLSH egon baya yuksekmis ama bu egoyu hic bir "yakışıklı bakir" erkegin çekebileceğini dusunmuyorum optumm
Soran+1 yılNeyseki kizlarin bana boyle davranmasina alisigim. Gercekten hicbir kiz arkadasim beni sevgilisiyle tanistirmaz veya gostermez, ben birsey yapmadigim halde benim yuzden ayrilan arkadaslarim oldu. Keske biz kizlar birbirimize boyle kiskanip çekememezlik yapacagimiza birlik olsak ama nerde. burada guzel oldugumdan bahsediyorum bana egolu diyorsun? Beni tanimiyorsun gormedin bilmiyorsun. Tanimadigim birine neden ego kasayim manyakmiyim ben. Seni yanisam guzel oldugumdan bile bahsetmem kör degilsen görürsün zaten
Beni gormedigin icin fiziksek ozelliklerimden bahsediyorum. Belkide cirkin ve bakire olmadigin icin beni cekemiyosun ama uzulme tatlim her malin alicisi vardir optüm bayy- +1 yıl
Okuma ihtiyaci bile duymadim askim
Soran+1 yılHı hı kesin okumamistirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
23Cevap
+1 yılAltı üstü bir cinsel ilişki neden bu kadar farklı yorumluyorsunuz anlamdiriyorsunuz anlamıyorum. Evliliğe merak saliyorsan aile hayatını heves ediyorsan onu anlarım ama bunun da güzel olanını temenni et oyle işte. Adam yakışıklıdır ya da cinsel ilişki de yaşamamıştır tamam lakin adam değildir evine bakamaz ailesine yuvasına sahip çıkmaz seni insan yerine koymaz. Zerre kadar mutlu olamazsın ama adam vardır 100 tane ilişki yaşamıştır lakin sana krallar gibi komalık yapar mutlu bir hayat sürer. Zaten en fazla 35 den sonra kimsede fizik de güzellik de kalmıyor kimse kimseyi kandırmasın. Özellikle kadınlar 30 dan sonra iyice fiziksel olarak deforme olmaya başlıyor profesyonel sporcu falan değilse
11 Yorumla
Soran+1 yılIste bende, hem adam olsun hem bakir olsun hemde bana iyi kocalik yapsin istiyorum. Adam Yüz kadinla yaşayacağını yasamis hevesini almis Ee bana ne kalacak. Bazi seylerde ilk olmayi istemek hakkim degilmi. Dusundukce bogazim sıkışıyor.
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ilk senin memelerini okşasın ilk senin vajinanı yalasın öpsün emsin bunu her kadın isterde nerde bulacak
00 Yorumlabuyur canım bırak ilişkiyi mastürbasyon bile yapmadım bu yaşıma kadar :D:D:D
00 YorumlaBulursun var öyleleri ama benim o tür tanıdıklarımın hepsi dindar insanlar
00 Yorumla
+1 yılBende bakirim umarım karşımada benim gibi biri çıkar umarım çıkar ya 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılvar da nerde ona degeceknkiz erkek varda kiz kaldimi acaba☺
00 Yorumla
+1 yılTabi vardır ben mesela üşendigimden kimseyle sevgili bile olmadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılBen bakirim lakin bana kimse bkmaz ahlaka önem veriyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTipime iyi diyen varda ben orta halli olduğunu düşünüyorum bırak gogusu felan tutmayı bir kızla başbaşa masada oturmadim
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNedenide açıklayayım orta okulda yaşadığım travmadan dolayı kız sinifin ortasında nasıl beni seversin felan dedi bağırdı çağırdı. kızlara acilamiyorum ha bana açılan olmadı mı hissetiren olmadı mı dersen oldu ama korktum sürekli terk edilme korkusu oldu
Cevap sahibi+1 yılAncak böyle travması felan olan biri vardır ancak diğerlerine inanmıyorum ben
- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılSen bunu düşüne düşüne yaşlanırsın üzgünüm
00 Yorumla
+1 yılÇirkin bakir olmaz yani😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. ben hala bakirim takısıklılık göreceli kime göre
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Zor kanka bakir adama bakmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOhooo sende imkansizi ariyorsun ha 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire den çok bakir erkek var
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerhaltı yiyen erkekten zaten hayır gelmez AIDS hastalığı taşır.
Bakirim ama eşime sakliom
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu çirkinsin
03 Yorumla
Soran+1 yılDuzgun okumadinmi
- +1 yıl
Hem güzel alımlıyım yazmışsın hemde çirkin
Soran+1 yılGuzel alimli biriy8m, cirkin oldugum icin bakire kalmadim. Demek istedim
+1 yılSon 3
00 YorumlaBen de bakirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sanmam...
00 YorumlaKaldı
00 Yorumla
+1 yılKaldı knk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bakir ve eşime saklıyorum kendimi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri