Cinsel Yaşam Kaslı bir vücudun kızlar üzerinde etkisi var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sizin bakış açınız ne? Çok var Küçük bir ayrıntı sadece Fit bir vücut olduktan sonra fark etmiyor benim için Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kaslı bir vücudun kızlar üzerinde etkisi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FirariHayat Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Olum ne tür bir yokluktasin her cevaba sapıkça cevap vermişsin nasıl bir abazan varlıksın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaaha Yorumla
ayla_xxx Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl kaslı herif görünce erimiş tereyağ gibi oluyoruz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Göğüs uçların da dikleşiyor mu Yorumla Soran +1 yıl Vajina dudakların dışarı çıkıp belirginleşiyor mu Yorumla
mountdoom2001 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Fark ettiğim kadarıyla genelde hayvan gibi kaslı bir vücut yerine düşük yağ oranlı fit hafif kaslı vücut seviyorlar 0 0 Yorumla
LeeSinnn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Baklava sevenini de gördüm. Özellikle şekerpare isteyeni de gördüm :D 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl kassız erkeğe erkek mi denir 0 1 Yorumla FirariHayat +1 yıl :) ne denir :))) Yorumla
Sanem34Aksoy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Adonis olsa yeter🌸 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Adonis yok ama para var olur mu? Yorumla
LiseliBeybii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. evet var 0 0 Yorumla
efsun00111 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Cooookkk hemde 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gel inleteyim seni o zaman Yorumla efsun00111 +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Yeter yeter diye yalvaracaksın bana Yorumla efsun00111 +1 yıl Tamamm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olum ne tür bir yokluktasin her cevaba sapıkça cevap vermişsin nasıl bir abazan varlıksın
Hahahaaha
kaslı herif görünce erimiş tereyağ gibi oluyoruz
Göğüs uçların da dikleşiyor mu
Vajina dudakların dışarı çıkıp belirginleşiyor mu
Fark ettiğim kadarıyla genelde hayvan gibi kaslı bir vücut yerine düşük yağ oranlı fit hafif kaslı vücut seviyorlar
Fazla ise çok itici. Kas değil de fit vücut en iyisi.
Baklava sevenini de gördüm. Özellikle şekerpare isteyeni de gördüm :D
kassız erkeğe erkek mi denir
:) ne denir :)))
beğenirim
Adonis olsa yeter🌸
Adonis yok ama para var olur mu?
evet var
Evet var tabi ki
Cooookkk hemde
Gel inleteyim seni o zaman
Tamam
Yeter yeter diye yalvaracaksın bana