Ben ilk seks deneyimimde başarısız oldum yani kızı çok sevdiğim için bir türlü başaramadım
Ve kız sonrasında benden ayrıldı
Bunun sebebi sizce sevmediği için miydi
Yoksa sekste olumsuz düşüncelere kapıldığı için mi ayrıldı.
Ve bu soru da kızlar için sizi beceremeyen bir sevgiliniz olsa ilk seferden tepkiniz ne olurdu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılbizde de çok fazla heyecan vardı ve hayal ettiğin gibi olmuyor tabi sevgilim çok gerildiği için geç boşalmıştı ben kendimi heyecandan aşırı kasmıştım ilk seferimiz berbattı ama sonradan konuştuk bununu sebebinin heyecandan olduğunu anladık ondan sonrakiler gayet güzeldi sevgilinin seni terk etmesi gerçekten çok saçma seninle konuşabilirdi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet çünkü ben gayet aktif biriyim ve heyecandan olmuş olabilir. Mesela ben şu an bir korkuya kapılmış durumdayım. Şimdi başka kızlarla ilişkiye girsem aynı şey olsa diye cesaret edemez oldum
Cevap sahibi+1 yılbu birazda karşındakiyle alakalı bende eski sevgilimin kendisini germesini geç boşalmasını sorun yapsaydım ayrılırdık ilk sonuçta tabiki heyecan olacak bundan sonra sende seni anlayabilecek insanlarla sevgili ol
Soran+1 yılBilemiyor ki insan karşısında nasıl biri olduğunu ama gerçekten piskolojik olarak çöktüm
Cevap sahibi+1 yılSeni anlayabiliyorum benim eski sevgilimde bu konuda biraz bencildi sürekli ona yetemediğimi düşünürdüm ama insanlar böyle yapıcak bir şey yok
Soran+1 yılYa ben asla öyle biri değilim. Yani yeter yetmez i boş ver bak o halde bile kızı öyle bırakmadım farklı yollarla boşaltım. Ama ne bilim öyle davranmasi hoş değildi.
Cevap sahibi+1 yılo da onun yanlışı ayıbı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk seks deneyimimde ilk boşalmam 45 dakika sürdü desem kimse inanmaz şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk evlendigim gece yaşadim. Ama ilkinde baya bı rezil olduk diyebilirim
01 Yorumla- +1 yıl
Ahaha nasıl ya
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl beceremedin ya
09 Yorumla
Soran+1 yılKanka olmadı yani içine girdim ama hissetmedim onu. Ve ilişki devam etmedi
- +1 yıl
Islanmamış mıydı
Soran+1 yılIslanmışti biraz ama ben hissetmedim bişey
- +1 yıl
Kız bakire miydi
Soran+1 yılYok değildi
- +1 yıl
Kaçırmışsın kanka daha gelmez ayağına
Soran+1 yılFazlasıyla geliyor da ne bilim biraz uzağım
- +1 yıl
Nerden geliyor
Soran+1 yılYa kardeşim sen neyi merak ediyorsun ya