Penisim Türkiye ortalamasının altında bir uzunluğa sahip! Sırf bu sebepten dolayı evlenmek istemiyorum! Nasıl bir yol izlemeliyim?

Ben 1.88 boyundayım, 106 kiloyum. Esmer tenli, işinde gücünde olan, çevresi tarafından sevilen bir adamım. Yaşım 27 olunca ailem haliyle evlilik konusunu açmaya başladı sık sık. Fakat bende cinsel yönden bir çok problem var. Hem penisim çok kısa, hem erken boşalıyorum. Şimdiye kadar herhangi biriyle cinsel münasebetim olmadı. Daima ilkleri evleneceğim insanla yaşayayım istedim fakat artık evlilik kabusum oldu. Penisim 11 cm ve çok ince bir yapıda. Boşalma sürem ise mastürbasyon esnasında sadece 25 saniye kadar. Bu konuyu kimseye açamadım bugüne kadar. Çok kırıcı yakıştırmalar yapılacağını bildiğim için, alay konusu olacağımı bildiğim için hep içimde kaldı bu sorunum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz değerli arkadaşlar?

Penisim Türkiye ortalamasının altında bir uzunluğa sahip! Sırf bu sebepten dolayı evlenmek istemiyorum! Nasıl bir yol izlemeliyim?