1 yıllık evliyim. Eşim de ben de biraz kilo aldık. 3 4 gün önce eşimin Instasından estetikli, açık saçık fotoğraflar paylaşan çok takipçili kızlara baktığını gördüm. Bunu ona söyledim. Ikimizin de kilo aldığını, ona pek çekici gelmediğimi vs söyledim. Baya üzüldüm tabi. Bakımsız biri değilim, öyle çok kilolu biri de değilim. Konuşmadım kendisiyle. Sonra bana yanaşmaya çalıştı, sarılmaya, öpmeye, sevdiğim çikolatayı vs aldı. Tekrardan konuşmaya başladım ben de ama bir mesafe bıraktım aramızda. Benim hissettiklerimi biraz hissetmesini istediğim için bugün internetten v*bratörlere baktım. Ondan gizli bakıyormuşum gibi yaptım. Sorduğunda elbise bakıyorum falan dedim sonra dayanamadı telime bakmak istedi, ısrar etti ben de gösterdim. "O tamam." dedi gitti, şimdi tripli davranıyor. Sizce kendini kötü hissetmiş midir? Doğru mu yanlış mı yapmışım sizce?
+1 yılSağlıklı ve düzenli bir cinsel hayat, evliliğinizin devamı için son derece önemli. Eşin sağlığına dikkat etmeli. Cinsel açıdan seni tatmin edemez noktaya gelmiş. Senin kilon gayet normal. Hatta iyi bile. Ama internetten yaptığın veya baktığın o alışverişe bence gerek yokmuş. Senden başka bir tatmin ediciye sıcak bakıyorum ve hazır durumdayım demişsin. Siz daha evliliğinizin başındasınız. Onun yerine eline bir psikoloji web sayfası verseydin, eşler birbirine neden isteksiz olur gibi bir soruya cevap arıyor gibi gösterseydin. En azından sorunu ikiniz arasında çözme isteğin olduğunu göstermiş olurdun, dışarıdan bir tatmine ihtiyacın olduğunu değil. Ama olsun düzeltilebilir durumlar bunlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yıluzaklaştırır bu sizi onu arayışa sürükler yapmamanı tavsiye ederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yaptın sana öyle yaklaşana öyle yaklaşacaksın
011 Yorumla- +1 yıl
Daha yeni evlisin bu kadar mı çabuk vazgeçiyor senden
Soran+1 yılİşinin stresi de var kendi yaptığı bir hata yüzünden borcu da var. Birlikte ödeyelim dedim kabul etmedi ben yaptım bu hatayı ben ödeyeceğim dedi. Bana cinsel olarak yaklaşmamasının sebebi bunlar sanmıştım önce. Öpüyor, elliyor ama devamı yoktu. Dayanamadım söyledim işte gördüm diye sonra bana öyle dedi. Kendisi benden daha çok kilo aldı, kendine bakmıyor da. Ben özel anlarda güzel kıyafet vs giyiyordum renkli olmasını sağlıyordum cinsel hayatımızın. Hoşuna da gidiyordu ama bir anda böyle bir durum gelişti. Baktığı kişiler de çok sahte kişiler ya. Büyük hayal kırıklığına uğradım. Ben de böyle bir şey yaptım. Şimdi trip atıyor sanki bu sorunu ben çıkarmışım gibi
- +1 yıl
boş ver sen elinden geleni yapıyorsun giyim bakım
- +1 yıl
Yüzüne bakılmayacak biri değilsindir herhalde
- +1 yıl
İş stresi geçim stresi herkeste var bencilce davranıyor
- +1 yıl
İnsan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar ne zaman istersen dinleyebilirim seni
Soran+1 yılYok kendimi övmek gibi olmasın ama güzel bir kızım, çoğu kişi tarafından beğenilen biriyim. Eşimin ailesi de hem huyumu hem görünüşümü severler, bunu belirtiyorlar da
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Yaniii
- +1 yıl
Eşinin burnu sürtsün biraz
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılyok ya kötü hissetmemiştir
00 Yorumla
+1 yılNiye 58 kilo çok dehik ki
04 Yorumla
Soran+1 yıl53 kiloyken de zayıf bulmuyordu ki beni. Değişik
- +1 yıl
Oha 53 kilo kızı da şişman demesin. Kulaklık ideaksin cowgirl yapiyo mudunuz
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O mu vuruyo sen mi oturup kalkıyon
Gizli Üye(36-45)+1 yılkilon kac
06 Yorumla
Soran+1 yıl162 58
Soran+1 yılTanıştığımızda da böyleydim. Sonra evlilik hazırlığı vs 53 oldum sonra tekrar aldım. O hiç kilo vermedi üstüne aldı. 182 boy, 100 kilo vardır ya da yakındır
Cevap sahibi+1 yılhm kuzum sekste nasıl zevk oluyomu yatakta doyum oliyosa sorun yok
Soran+1 yılO doyumu yakalıyor, benim için zevkli oluyor ama öyle çok diyemem doyuma ulaşamıyorum
Cevap sahibi+1 yılhangi pozisyon oluyonuz ki
Cevap sahibi+1 yılbizim gayet zevkli
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar