sizce nasıl görünüyor biraz kompleks yapıyorum da:/ o da yatakta ne kadar fark olursa o kadar iyi, erkeğin uzun olması kızın da kısa olması lazım. seni böyle seviyorum diyo her seferinde (yaşlarımız 22)

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sizce nasıl görünüyor biraz kompleks yapıyorum da:/ o da yatakta ne kadar fark olursa o kadar iyi, erkeğin uzun olması kızın da kısa olması lazım. seni böyle seviyorum diyo her seferinde (yaşlarımız 22)

Yatak olayı yalan, bende uzun erkeklerle birlikte oldum ama boy farkı az olanla daha uyumluydu hep. Boy farkından dolayı kesinlikle ayakta pozisyonları yapamazsınız, bacak omza olmaz, doggy çok zor, yerde diz çökerek oral çok zor, bunun gibi bir sürü örnek var. Sadece kucakta biraz daha rahat oluyor ama zaten güçlü bir erkek kadın kendinden kısa ve zayıfsa her türlü kucakta da yapar. Ya amatör ya da teselli için demiş. Siz bilirsiniz tabii seven sizsiniz sonuçta
Çok.
Geçen hafta 187 ve 157cm olan arkadaşlarım evlendiler ve boy farkları çok belirgindi. Çocuk da biraz kalıplı olunca yavrusu gibi duruyor.
fakat sevdikten sonra boyun vs önemi de yok.
çok seviyorum 😭
Cevap
4Cevap
Ülkemizdeki bütün kızlarla aramdaki fark bu işte ben bir 97 santim😂
o da bir 90
Dogrudur
Emin ol uzun boy ilerde sıkintı oluyor bi yerden sonra bel agrıları coğaliyor
Etmez rahat ol
Sorun olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?