yani guvenilir atiyorum tehdit etmeyecek anlayisli guvenilir biri onunla her syi yapacaksin ama rahat olacaksin bunu istiyorum artik sevgi evlilik bos ve degersiz yok mu boylr birileri ve nasil anlasilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılburdan bu yönde iki kişi ile sohbet ettim bir tanesi ile uzun süre konuştuk her şeyi merak ediyorduk karşılıklı önce mesajla sonra sesle sonra da görüntülü yaptık en sonda da her yönümüzle tanıdıktan sorna buluştuk reel gerçekleştik. sonra ben kpss ye hazırlanacağım ya diyerek bitirmek istedi ve gitti. öyle bir uyum ve tanımadan sonra güven oluşur. yani cinsel anlamda her türlü şeyi konuşunca her şeyini anlarsın karşındakinin. diğeri ile konuştuk ama sonra başkasına benle konuşurken nude attığını farkedince direkt bitirdim. bunlar ayrı zamanlar da oldu ama sen gerçekten ciddi misin bu konuda arada kesinlikle bağ olmayacak. yaş kaç burç ne?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbi bot bile aslında sana ipucu veriyor soran ama sen neden bu kadar önyargılı ve acımasızsın bana karşı acaba
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yıl4 yıldır yalnız yaşıyorum eve kız dahi getirmedim birçok arkadaşım günlük ev kiralıyor nereden nasıl buluyor çok merak ediyorum Gerçi çocuklar yakışıklı Kimisi özgüvenli laf yapiyor ceneleri. Ben de anca yaşanılan hikayeleri dinliyorum😂
4gòzlùyùm 197 cm boy var yaşıma gòre daha olgun gosteriyorum
Ç3kimserim bu konularda
Olacak seyler degil benim icin00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBana göre şöyle:
Bir insanla tanıştığında ne senin ne de karşı tarafın birincil hedef ve beklentisi seks olmamalı. Sohbet edip arkadaş olmaya bakarsın. Sohbet ederken şnsanlar kınuşup tanışır, alışıp kaynaşır. Bu esnada seksten, zevklerden, beğenilerden, kırmızı çizgilerinizden de konuşulur. Ve sonra güven oluşmuşsa reelde buluşma ve cinsellik yaşama olayı yaşanır. Ancak bu alkol kullanmayan ve gece hayatı olmayan benşm gibi kişiler için geçerlidir. Ağzı iyi laf yapan ve alkol kullanan kişiler kulüpten bardan akşam tanıştığı kişiyle birkaç saat sınra seks yapabiliyor. Benim ağzım iyi laf yapsa da bar ve gece kulübü gibi yerlere gitmediğim için bu şekilde bir şey yaşamadım.
10 YorumlaBu gunde kimseye guvenme. Belki su an iyi birisi ola bilir. Ama gelecekte sana karsi nefret falan duyar. Sonra kotu seylee yapar. Kendini rahatlatmanin en iyi yolu sanal. Ben hep sanal yapiyorum. Ve bana tehtit olmayan birileriyle. Ben zaten baska ulkedeyim kimseye de tehdit olmuyorum
00 YorumlaŞan işi ama zor
cocukluk arkadasın filan yokmu onu içier aklına gir
içtik bir şeyler yaptık
cocukluk arkadasıtız böyle devam ederlim arkaşlığımız birmesin de
ya da lez ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılOlay yine sende bitiyor biz ne dersek diyelim buna sen karar vericeksin ama amacın KS den bulmaksa herkes dediğin gibiyim der sonuçta karpuzun dişi yeşil ama kesince içini anliyorsun 😀
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Şöyle söylim güvenilirim tehdit vs almazsın filan ama bende evlenmeden cinsellik yaşamak isteyen biri değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNumaranı vermeyeceksin, yaşadığın yeri bilmeyecek, günlük hayatta karşına çıkmayacak kadar uzakta olacak, ve bunlara hassasiyet gösterecek biriyse güvenilirdir. Duyguları karıştırmayacak, seks dışında beklentisi olmayacak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Böyle hanzoları el üstünde tutuyorsunuz ama hep 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltanıdıkça anlarsın samimi ol sevgili ayaklarına girme her şeyini anlattığı kişi ol sonradan niyetini belli edersin :D
04 Yorumla
Soran+1 yılyani surekli sexting konustugun kisi mi
Cevap sahibi+1 yılhayır öyle değil. istersen takip et konusalım anlatayım taktikleri
Soran+1 yılgizliden ciksana
Cevap sahibi+1 yılcıktım
zor cinsellikten önce biraz tanıman gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik yaz 3131 e gönder en uygun erkeği gönderelim
00 Yorumlasite dolu düşer birazdan kanka merak etme hepsi de güvenilir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni çok iyi anlıyorum ama bu şekilde de mutlu olmayacağını biliyorum. Eğer istersen birazda olsa konuşabiliriz
00 Yorumla
+1 yılKonuşabiliriz bende böyle biriyle olmak istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılkimseye güvenmiyorum 😒
- +1 yıl
O zaman önce güvenin kazanacağız
+1 yılAbazalar dünyasına hoş geldin bebek😆
00 Yorumla
+1 yıltanı ve gör nasıl oluyormuş :)
00 Yorumla
+1 yılArkadaş edin
Güvendiğin kişiye yapış gitsin00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Sev tanı gerisi gelir
00 Yorumlabazı önlemler alabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. F. bdy bu işte onu sen seçeceksin
00 YorumlaBuradan bulursun gdfg
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılBirazdan böyle olduğunu iddia eden erkekler düşer
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstanbul içindeysen görüşelim gizlilik esastır
00 Yorumlaİyi bir fikrim var
00 Yorumla
+1 yılÖyle mi yapıyorlar 🙄
00 Yorumla
+1 yılBeni bul
00 Yorumla
+1 yılkısmet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkese güvenme.
00 Yorumla
+1 yılBulamazsın
00 Yorumla
+1 yılÇok kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanımadan bilemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa sen tehdit edersen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstanbul'da misin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbulamadık şöyle kız
00 Yorumla Beni ariyon
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği